Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
mal by dostať metrologický ústav pokutu dnes, za kazennie národného hospodárstva bol som v BA na preteku, že keď má pršať, tak tú jedu krátku časovku vydržím.. nepršalo ani ráno celou cestou, ani tam ani poobede, keď som šiel domov a neprší ani teraz, ešte som aj trávniky pokosil.... čo som vôbec nedúfal že sa bude tento víkend dať. kopec ľudí zmenilo plány, nešli tam kde chceli, dokonca aj minifarma tu preventívne vyhlásila, že budú mať zavreté a počítam, že takých akcií poznačených malou účasťou kvôli predpovedi bolo viac..
to ze v lete haluzia sa da koli burkam pochopit. ale aby uz nevedeli ani prichod frontu predpovedat? ved aj zajtrajsok stale nemia - aj teplotu aj mnozstvo zrazok.
vcera poobede predpoved na dnes vyzerala tako a na fotke poobednajsia realita. nepadla tu ani kvapka. to uz je trosku viac ako ulet.
Osobne ich v tom SHMÚ tiež veľmi "obdivujem" a "uznávam" a to tu v Hurbanove máme aj Meteo-stanicu...
Dnes malo seriózne pršať a spadli dokopy 4 kvapky... A na to, že tu v nížine často fúka vietor by som si už mohol zvyknúť /no nezvykol/ no ani za toho pána nie sú schopný vo všetkých predpovedných modeloch vyznačiť že bude fúkať resp, už riadne duje a keď sa v nádeji vyberiete na bike ide vás ten Orkán odje.ať z bicykla ... Niekedy mám pocit akoby tí re.ardi /česť výnimkám/ ani nevyliezli z budovy presvedčiť sa ako je reálne vonku /čumia do grafou a je im jedno čo sa deje outdoor/...
Už toľkokrát som si pri pedálovaní pripravoval "Ďakovnú reč" , že im tam napíšem ...
ešte toto: Naje.ú tam všetky výstrahy čo existujú... však nejako bude, nie?
V piatok okolo obeda yr (sledujem este shmu a meteoblue) ako jediny predpovedali sobotu bez dazda, takze nic ine som nepripustal A aj sa tak stalo. Teda aspon u nas v okoli Dubnice. Nic to nemenilo ale natom, ze som aj tak prisiel dom ako prasa
ked som planoval velku noc sledoval som meteoblue aladina a yr - yr a aladin sa na seba velmi podobali - pritom hlasili tie iste blbosti mimo reality. meteoblue bolo uplne ine - realita nakoniec bola najblizsie k predpovedi meteoblue. ale aj oni tam vediat dobre zahaluzit - hlavne tie burky co davaju aj uprostred zimy
na aladina nadavam hlavne preto, ze kedysi sa spodla neho dalo celkom dobre planovat. no je to stale horsie a neverim ze to je klimatickymi zmenami a pocasim. tento rok je uz az prilis casto uplne mimo.
Najlepsie je, ked na konci roka vytiahnu graf uspesnosti predpovedi a na jeden den dopredu maju 99% a na 5 dni dokonca usmevnych 80+. Otazne hlavne je co sa poklada za uspesnu predpoved...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vcera poobede predpoved na dnes vyzerala tako a na fotke poobednajsia realita. nepadla tu ani kvapka. to uz je trosku viac ako ulet.
Dnes malo seriózne pršať a spadli dokopy 4 kvapky... A na to, že tu v nížine často fúka vietor by som si už mohol zvyknúť /no nezvykol/ no ani za toho pána nie sú schopný vo všetkých predpovedných modeloch vyznačiť že bude fúkať resp, už riadne duje a keď sa v nádeji vyberiete na bike ide vás ten Orkán odje.ať z bicykla ... Niekedy mám pocit akoby tí re.ardi /česť výnimkám/ ani nevyliezli z budovy presvedčiť sa ako je reálne vonku /čumia do grafou a je im jedno čo sa deje outdoor/...
Už toľkokrát som si pri pedálovaní pripravoval "Ďakovnú reč" , že im tam napíšem ...
ešte toto: Naje.ú tam všetky výstrahy čo existujú... však nejako bude, nie?
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Možno iné lokality (BA) dávali bez dažďa.
na aladina nadavam hlavne preto, ze kedysi sa spodla neho dalo celkom dobre planovat. no je to stale horsie a neverim ze to je klimatickymi zmenami a pocasim. tento rok je uz az prilis casto uplne mimo.