Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Minule som sa jednej panicky pred obchodakom pytal,ze ci mysli vazne takto isto zamknuty bajk...
Ze sak to ma o ram,ze to jej nikto nezobere a vobec si to nechcela nechat vysvetlit,tak som sral na to
Minule som sa jednej panicky pred obchodakom pytal,ze ci mysli vazne takto isto zamknuty bajk...
Ze sak to ma o ram,ze to jej nikto nezobere a vobec si to nechcela nechat vysvetlit,tak som sral na to
mal si jej to nazorne ukazat
ale bezne vidim aj nezamknute bajky, dakto pride k baraku alebo obchodu, opre to tam, a ze sak si len na minutku odbehnem dnu...
nam idu teraz menit vytahy, tak ak to nechcem vlacit po schodoch budme musiet nechat niekde v pivnici alebo kde... sa tesim. hlavne musim kupit nejaky poriadny zamok. ale tu sa kradne uz vsetko. aj detske kolobezky, ktora vazne netusim komu naco su a ma to cenu tak 10e max
neboj, to nebude naplocho, spravia nejaký zaguľatený špic... a možno to bude tak, že človek manuálne zasunie zelené páčky a systém sám zatlačí čapy... jako nápad OK, ale čo s vodou, dažďom, blatom, špinou, atď...
Áno, nápad zaujímavý, no a tie detaily sa musia vyriešiť. Ja by som to robil mierne vyvýšené, aby voda a špina odchádzala nejakým roštom pod stojanom. Ale úplne bezúrdžbové to asi nebude.
Na ukrajinu staci aj ta podkova vonku, zamknut, aby sa nedal pouzit bik ako paka ak niekto pouzije lacnu atrapu podkovy a drahsi bik sa nezamyka a nenechava bez dozoru.
4000€ bik nenecham v stojane ani chvilu pred obchodom. Radsej peso, mhd, autom, taxikom. 4000 € bik sa kupuje na iny ucel. A ako dopravny prostriedok treba mat doma 2 bicykle. Z ktorych je jeden za 15€ z bazaru. Za 700€ by som si nekupil novy na traily. To su smejdy, aj ked pre advokata sudnej siene je to drahy bik a aj pre chalana co v policajtoch v akcii povedal ked mu ho ukradli ze to bola specialna edicia a spickovy a tiez az za 750€.
Iba ak bazar a tiez s nim nechodit k obchodu.
Zas kto zaraba 5000€, tak moze mat iny pocit z kradeze 500€ biku, ako socka co jej ukradnu bik za 15€.
Pridam svoje skusenosti so zabezpecenim bikcykla v pivnici. Byvam v novostavbe s kamerovym systemom, cipmi a napriek tomu susedovi ukradli bicykle. Az neskor sa ukazalo ze zabudol zatvorit okno.
Moze to posobit az konspiracne, ale casto cestujmem a zlodejom som sa rozhodol pracu maximalne stazit.
1. Bicykel mam vytiahnuty kladkou na strop. Povodne to bolo kvoli setreniu priestoru, ale pridal som dve skoby do stropu (aby sa nedali vytocit) a zamykam ho na strope kvalitnym zamkom. Cize ak by ho chcel niekto rozpilit, potreboval by rebrik.
2. Rebrik v pivnici mam tiez zamknuty. Cize zlodej ak si nedonesie vlastny rebrik, musel by najpr zrozpilit zamok aby si uvolnil rebrik.
3. Na strope nam umiestneny pohybovy alarm. Alarm deaktivujem dialkovym ovladacom. Lacne riesenie z Ciny, ktore ale prekvapivo funguje nadmieru dobre. Par krat sa mi stalo ze som zabudol ho deaktivovat a hned susedia pisali na FB co sa deje.
4. Aktualne som pridal do pivnice fotopacsu. Nakolko tam nie je wifi, pouzil som model so SIM kartou. Fotopasca ma moznost fotit a posielat foto mailom. Fotenie prebieha pomocou infra blesku, cize aj v tme clovek nevie ze je foteny.
5. Nakoniec v riaditkach mam GPS lokator tiez so SIM kartou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://road.cc/content/news/260182-ps9000-bike-stolen-hertfordshire-recovered-poland
mal si jej to nazorne ukazat
ale bezne vidim aj nezamknute bajky, dakto pride k baraku alebo obchodu, opre to tam, a ze sak si len na minutku odbehnem dnu...
nam idu teraz menit vytahy, tak ak to nechcem vlacit po schodoch budme musiet nechat niekde v pivnici alebo kde... sa tesim. hlavne musim kupit nejaky poriadny zamok. ale tu sa kradne uz vsetko. aj detske kolobezky, ktora vazne netusim komu naco su a ma to cenu tak 10e max
To nič, to je len chyba animácie, ale pri zamykaní treba dávať pozor, aby to nešlo do š*****v. Viem si predstaviť, že ľudia tu budú chybovať.
Zamok
https://www.abuslock.sk/ABUS-Granit-X-Plus-540-160HB300-EaZy-KF-d93.htm?listName=Category&listPosition=2
Kotva
https://www.abuslock.sk/ABUS-Granit-WBA-100-d75.htm?listName=Category&listPosition=1
Na ukrajinu staci aj ta podkova vonku, zamknut, aby sa nedal pouzit bik ako paka ak niekto pouzije lacnu atrapu podkovy a drahsi bik sa nezamyka a nenechava bez dozoru.
4000€ bik nenecham v stojane ani chvilu pred obchodom. Radsej peso, mhd, autom, taxikom. 4000 € bik sa kupuje na iny ucel. A ako dopravny prostriedok treba mat doma 2 bicykle. Z ktorych je jeden za 15€ z bazaru. Za 700€ by som si nekupil novy na traily. To su smejdy, aj ked pre advokata sudnej siene je to drahy bik a aj pre chalana co v policajtoch v akcii povedal ked mu ho ukradli ze to bola specialna edicia a spickovy a tiez az za 750€.
Iba ak bazar a tiez s nim nechodit k obchodu.
Zas kto zaraba 5000€, tak moze mat iny pocit z kradeze 500€ biku, ako socka co jej ukradnu bik za 15€.
uz coskoro v Polande
Moze to posobit az konspiracne, ale casto cestujmem a zlodejom som sa rozhodol pracu maximalne stazit.
1. Bicykel mam vytiahnuty kladkou na strop. Povodne to bolo kvoli setreniu priestoru, ale pridal som dve skoby do stropu (aby sa nedali vytocit) a zamykam ho na strope kvalitnym zamkom. Cize ak by ho chcel niekto rozpilit, potreboval by rebrik.
2. Rebrik v pivnici mam tiez zamknuty. Cize zlodej ak si nedonesie vlastny rebrik, musel by najpr zrozpilit zamok aby si uvolnil rebrik.
3. Na strope nam umiestneny pohybovy alarm. Alarm deaktivujem dialkovym ovladacom. Lacne riesenie z Ciny, ktore ale prekvapivo funguje nadmieru dobre. Par krat sa mi stalo ze som zabudol ho deaktivovat a hned susedia pisali na FB co sa deje.
4. Aktualne som pridal do pivnice fotopacsu. Nakolko tam nie je wifi, pouzil som model so SIM kartou. Fotopasca ma moznost fotit a posielat foto mailom. Fotenie prebieha pomocou infra blesku, cize aj v tme clovek nevie ze je foteny.
5. Nakoniec v riaditkach mam GPS lokator tiez so SIM kartou.
https://www.ebay.com/itm/105dB-Wireless-PIR-Infrared-Motion-Detector-Sensor-Burglar-Home-Alarm-System/133039778327?hash=item1ef9c9ea17:g:E1oAAOSwUv1cytGX
Pripadne kto nechce ovladac a nepotrebuje mat ho na nedostupnom mieste model s deaktivaciou cez kod:
https://www.ebay.com/itm/Infrarot-Alarmanlage-Panik-Taste-Bewegungsmelder-Zahlencode-100-dB-5m-Haus-Alarm/253292276798?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D57475%26meid%3Db7d17027649a43b7b3c884bc0bccdb6f%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D152259778620%26itm%3D253292276798&_trksid=p2047675.c100005.m1851
https://www.ebay.com/itm/Mini-SPY-Device-SIM-Card-Voice-Record-GPS-Tracker-Car-Magnetic-Locator-GSM-GPRS/183731719613?hash=item2ac7438dbd:g:RKMAAOSwUm5cJxVO