Nedávno som zistil, že mám puknutú prilbu, kedy som jej dal KO netuším (hlavne ako, neviem o takom páde na to jedno miesto prilby). Jedine ak pri dávnom páde mi zachránila lebeňu tak, že o tom ani neviem, doteraz som si myslel,
že som si hlavu vtedy nejako neudrel. Tak v Hrádku som si vybral perfektnú. Síce čierna, ale polystyrén od tepla izoluje
Dufam, ze to zhodnotim podobne. Citlivy je krasne, tesi ma, ze najtvrdsie nastavenie kompresie je blizke lockoutu, ale po jednom skusobnom prevezeni je tazko posudzovat nieco viac.
Ty dotyčný človek.
Napíš mi ktorý obchodník kúpi novú vec a vzápätí ju predá za polovicu.
Už len to by ti mohlo dôjsť že toto by žiadny obchodník nerobil.
Tak konečne prestaň tvoriť tieto nezmyselné teórie.
Je to uplne jednoduche. Kupim novu vec, k tomu kupim rovnaky fejk z Aliexpressu, potom predam ten fejk ako original a este aj prilozim nejaku fakturu k tomu.
Pre mna su rovnako trollovia vsetci ti, co na to reaguju. Ako uz skor povedal moderator, bud to ignorujte alebo si ju zablokujte. Pridava sem fotky veci, co jej priniesla postarka, takze nic tym neporusuje (ziadny spam). Mne tie prispevky vobec nevadia, su to daleko validnejsie prispevky ako to vase vyplakavanie, okrem toho jej prispevkov je podstatne menej ako tie ktore na to reaguju.
Zalozte si vlastnu temu, kde mozete riesti, co sem pridala, co z toho predava, kto je, preco to robi a pod. A v tejto teme bude klud.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Nič neporušuje? Čítal si vôbec pravidá fóra? Neviem čo je pre teba také validné na tom že sem dáva fotky vecí čo dá(alebo už aj má) do bazáru a keď ju/ho na to ľudia upozornia porušuje hneď prvé pravidlo...
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
3. Príspevok ma reklamný charakter *.
* Dodatok k pravidlu č.3: nepridávajte prosím vaše Ponuky / Inzeráty do diskusného fóra. Pridajte ich prosím do sekcie Bazár na http://www.mtbiker.sk/bazar. Neumiestňujte prosím inzeráty do svojho osobného profilu.
Pri opakovanom porušení týchto pravidiel vám bude udelený dočasný, prípadne permanentný ban, alebo vaše konto môže byť zrušené.
Alexej1220: tak to nahlas moderatorom/adminovi a zahryzni si do klavesnice, len vyrabas dalsi zbytocny spam. Alebo si zaloz na to temu. A nutis dalsich , aby vyrabali dalsi zbytocny spam, ako napr. mna
Tym, ze sem da fotku, toho co jej priniesla postarka ci kurier, veru ziadne pravidlo neporusuje (ani cislo 3, nie vsetko skonci v bazari, nedava sem ani cenu a ani komenty, ze je to na predaj, takze ziadna reklama, a pod.) Nadavky a znevazovanie zacala najprv druha strana a veru LT sa nedala zahanbit naslednymi odpovedami.
Ako vravim, zacnite ignorovat jej prispevky v tejto teme a bude tu konecne lud. Je to chore, aby jedna fotka vyvolala par stran od veci prispekov, v niektorych pripadoch trapnych a mimo mieru (na oboch stranach). Ak "Vam" to stale trha zily, spravte si vlastnu temu kde sa mozete vyplakavat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
že som si hlavu vtedy nejako neudrel. Tak v Hrádku som si vybral perfektnú. Síce čierna, ale polystyrén od tepla izoluje
To bude asi staršia verzia, tie nové už sú iné, škoda
Napíš mi ktorý obchodník kúpi novú vec a vzápätí ju predá za polovicu.
Už len to by ti mohlo dôjsť že toto by žiadny obchodník nerobil.
Tak konečne prestaň tvoriť tieto nezmyselné teórie.
Je to uplne jednoduche. Kupim novu vec, k tomu kupim rovnaky fejk z Aliexpressu, potom predam ten fejk ako original a este aj prilozim nejaku fakturu k tomu.
Zalozte si vlastnu temu, kde mozete riesti, co sem pridala, co z toho predava, kto je, preco to robi a pod. A v tejto teme bude klud.
1. Príspevok napáda alebo znevažuje iného člena komunity.
3. Príspevok ma reklamný charakter *.
* Dodatok k pravidlu č.3: nepridávajte prosím vaše Ponuky / Inzeráty do diskusného fóra. Pridajte ich prosím do sekcie Bazár na http://www.mtbiker.sk/bazar. Neumiestňujte prosím inzeráty do svojho osobného profilu.
Pri opakovanom porušení týchto pravidiel vám bude udelený dočasný, prípadne permanentný ban, alebo vaše konto môže byť zrušené.
Ako vravim, zacnite ignorovat jej prispevky v tejto teme a bude tu konecne lud. Je to chore, aby jedna fotka vyvolala par stran od veci prispekov, v niektorych pripadoch trapnych a mimo mieru (na oboch stranach). Ak "Vam" to stale trha zily, spravte si vlastnu temu kde sa mozete vyplakavat.
Kde si tie Sidi kupoval?