A čo tu dával marecej šmoulov, tak mi to pripomenulo jeden trance song, čo som pred 20 rokmi v izraeli počúval. Občas si ho pustím, keď treba repráky odvzdušniť
akurat som to dopocuval
okrem deutschland (topka) ma hodne zaujala auslander a diamant. pravoverny dost hejtuju no mne sa to ako celok celkom paci. dufam ze auslander dostane nejaky nabuchany klip
Tiež som už viac krát v kľude vypočul. Prvé single super. Potom z ostatných jednoznačne Auslander a Puppe, čo sú aj textovo zaujímavé (a ten maniakspev v Puppe, tak to musí byť aj live prevedenie na štýl Mein Tail ). Zeig dich je R+ klasika, a veľmi sa mi textovo a melodicky páči pesnička Diamant, síce je o rozchode ale u R+ to inak ani nemôže byť Čo som zachytil, tak z albumu by malo byť celkovo 5 klipov. No a ostatné sa mi ešte pod kožu nedostali, to chce len čas... Album do zbierky už objednaný
A čo pravoverný hejtujú? Mne sa to tiež páči, v každom jednom albume niečo iné, ktorá iná kapela je nemenne spolu 25 rokov a vypredáva všetky koncerty. Keby mal byť každý jeden album kópia Herzeleid tak je to neskutočná nuda, to platí o každej kapele. Práve ten vývoj od jedného albumu k druhému je na tom super Však už nie sú 20 ročný spratkovia
.Na prvý krát som mal presne rovnaký pocit, na ďalšie vypočutie mi to už nevadilo, tón je presný, nástroj v reále asi bude hodne tichý, chýba ozvučnica v našom ponímaní ako sme tu na západe zvyknutý,
Teraz som si tiez vypocul Rammsteinov, jaksi som nato pozabudol. Podla mna album ako taky dobry, melodicky, co mam na nich rad. Najviac ficim na Deutschland, Radio a Ausländer, to su pecky, Z Puppe mam zmiesane pocity, neviem tomu akosi prist na chut Ostatne take nemastne-neslane, do albumu zapadaju, vypocut sa daju, ale bez nejakych emocii a zazitku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa netu, booyaka = Onamotapoeic expression used to indicate the sound of a gun-shot, specifically in Jamaica
Example Sentences
Patois: Tun up dah chune deh selectah, booyaka! booyaka!
English: Turn up that song DJ, bang! Bang!
Za starych dobrych casov Prodigy remixovalo rastamana a nie naopak
Podľa netu, booyaka = Onamotapoeic expression used to indicate the sound of a gun-shot, specifically in Jamaica
Example Sentences
Patois: Tun up dah chune deh selectah, booyaka! booyaka!
English: Turn up that song DJ, bang! Bang!
Aj iný význam tomu prikladajú:
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=booyaka
A čo tu dával marecej šmoulov, tak mi to pripomenulo jeden trance song, čo som pred 20 rokmi v izraeli počúval. Občas si ho pustím, keď treba repráky odvzdušniť
FIELDS OF THE NEPHILIM: Mourning Sun live
okrem deutschland (topka) ma hodne zaujala auslander a diamant. pravoverny dost hejtuju no mne sa to ako celok celkom paci. dufam ze auslander dostane nejaky nabuchany klip
Tiež som už viac krát v kľude vypočul. Prvé single super. Potom z ostatných jednoznačne Auslander a Puppe, čo sú aj textovo zaujímavé (a ten maniakspev v Puppe, tak to musí byť aj live prevedenie na štýl Mein Tail
A čo pravoverný hejtujú? Mne sa to tiež páči, v každom jednom albume niečo iné, ktorá iná kapela je nemenne spolu 25 rokov a vypredáva všetky koncerty. Keby mal byť každý jeden album kópia Herzeleid tak je to neskutočná nuda, to platí o každej kapele. Práve ten vývoj od jedného albumu k druhému je na tom super