Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
large: tak sa mi to predsa len nesnivalo .. singel nda kupaliskom nad Racou rovnako suchy (plus aj modra nadol). Ale na dvoch miestach kusok od asfaltky vyrazili pramene .. dole hucal potok, dalej po asfaltke sa mi skoro zdalo , ze som uplne prec-prec z BA, nikto nikde, stara asfaltka, rozpadnute lana, dole huciaca riava .. no, trvalo to len chvilu, nez som stretol ludi.
Na asfaltke na cerveny kriz som stretol hadam 20tku amenakov, preco neslapete radsej tym singlom ale asfaltkou? A konecne som videl nazivo scarinka ruzova ti sekne, dufam ze pocas tour mas zlty dres
Na asfaltke na cerveny kriz som stretol hadam 20tku amenakov, preco neslapete radsej tym singlom ale asfaltkou? A konecne som videl nazivo scarinka ruzova ti sekne, dufam ze pocas tour mas zlty dres
Dik
Niektori maju taky divny vyraz tvare ked vidia chlapa v ruzovom ale mne sa to celkom paci.
Videl si ma az hore alebo sme sa niekde minali?
Btw ta nova asfaltka od ČK je paradna. Skoda ze to nemohli potiahnut este na to predposledne stupanie, tam je to celkom roz*****. Ale tak to uz je tusim Sv.Jur a ten na to kasle.
Zlty este nemam ale pokukujem po nom len skoda ze tie dresy co vyraba Le Coq Sportif su take nijake.
Ak je tu na fore typek, co mi dnes na TBK3 helfol sadu na defekt, pls napis mi. Nasraty som bol, lebo to aj po zalepeni niekde fucalo a po odslapani dole som uplne zabudol, ze som ti ju nevratil sorac
Pani, existuje nejaka finta fň ako sa dostat z DNV smer Dubravka Karlovka cez Kobylu easy sposobom mimo hlavnych ciest? Skusal som modre c po ulici Pavla Horova a prekvapilo ma Je niekde nieco co nevidim na mapach? Diky
neviem čo myslíš easy spôsobom ale od dnv je táto modrá asi najľahšia, krajšie a aj kratšie to bude od rázcestia "pod devínskou kobylou" žltým céčkom a potom po červenej tz, neskôr modré cčko do karlovky
Dá sa ešte prejsť cyklotrasou pri Morave do Devína a odtiaľ smerom hore je viac cyklotrás. Z Devínskej sa nedá dostať bikom ináč ako je spomínaná cyklotrasa okolo vodojemu (nenašli iné možnosti, keď sa značili cyklotrasy)
ak by si chcel ale niečo náročnejšie tak by sa našlo aj keď si nie som istý či je to šlapateľné ... keď ideš okolo tesca pomedzi záhrady hore tak je tam chodníček, ktorý ťa dovedie ku psím skalám a potom zase červenou dolu do dúbravky/karlovky
Som sa toho aj obaval a nahodou popri zeleznici, tam vyzera ze su nejake cesticky, len potom je tam ten stokerov lom a to vyzera na jedinu moznost po hlavnej, hladam nejake alternativy ked idem s nebajkermi a cykloturistami volime odtial vzdy vlak a je to kvoli jednej zastavke mrte neprakticke
jo, podľa mapy by sa to malo "kdesi" napojiť, ale reálne vykape do stratena
tiež som to skúšal
ale odniekiaľ spod skál doprava sa dá dostať nad Srdce a napojiť na ten okružný izé okolo kobyly, išla tade trasa nejakej multicache
neviem ale, nakoľko je to prejazdné, kedysi to bol taký normálny singláčik, len sa mi niečo marí o pár divokejších miestach (ale to som možno len liezol k stage, bolo to dávno), potom to ide okolo takej diery do zeme, kde sa asi niekto pokúšal niečo ťažiť
nie je to ale efektívne, z DNV si zájdeš odhadometricky do polky vzdialenosti k Tech. sklu a vrátiš sa nad Srdce, ako sa zelená značka napája na tú okružnú cestu okolo kopca
to čo píše tuleň bolo naozaj kedysi .... asi tak 10 rokov dozadu to už bolo neprejazdné ale priechodné medzitým to bude imho nepriechodné.
Ak ti nejde o čas ani vzdialenosť tak hlavnej ceste medzi dnv a hornbachom sa vieš vyhnúť, keď za tunelom odbočíš doprava popri záhradách, pri presskame musíš na chvíľu zísť na cestu a potom zase hore pomedzi záhrady, prenesieš bike cez železničnú trať a si pri technickom skle stade krátky výšvih po hlavnej ceste do dúbravky a zase okolo záhrad pomerne bezpečne kam len chceš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neda sa dostat na druhu stranu, musel som ist nahor asfaltkou Medene hamre.
Dik
Niektori maju taky divny vyraz tvare ked vidia chlapa v ruzovom ale mne sa to celkom paci.
Videl si ma az hore alebo sme sa niekde minali?
Btw ta nova asfaltka od ČK je paradna. Skoda ze to nemohli potiahnut este na to predposledne stupanie, tam je to celkom roz*****. Ale tak to uz je tusim Sv.Jur a ten na to kasle.
Zlty este nemam ale pokukujem po nom len skoda ze tie dresy co vyraba Le Coq Sportif su take nijake.
tiež som to skúšal
ale odniekiaľ spod skál doprava sa dá dostať nad Srdce a napojiť na ten okružný izé okolo kobyly, išla tade trasa nejakej multicache
neviem ale, nakoľko je to prejazdné, kedysi to bol taký normálny singláčik, len sa mi niečo marí o pár divokejších miestach (ale to som možno len liezol k stage, bolo to dávno), potom to ide okolo takej diery do zeme, kde sa asi niekto pokúšal niečo ťažiť
nie je to ale efektívne, z DNV si zájdeš odhadometricky do polky vzdialenosti k Tech. sklu a vrátiš sa nad Srdce, ako sa zelená značka napája na tú okružnú cestu okolo kopca
Ak ti nejde o čas ani vzdialenosť tak hlavnej ceste medzi dnv a hornbachom sa vieš vyhnúť, keď za tunelom odbočíš doprava popri záhradách, pri presskame musíš na chvíľu zísť na cestu a potom zase hore pomedzi záhrady, prenesieš bike cez železničnú trať a si pri technickom skle stade krátky výšvih po hlavnej ceste do dúbravky a zase okolo záhrad pomerne bezpečne kam len chceš
https://www.bratislavskenoviny.sk/aktuality/54929-foto-neuveritelne-medvede-su-uz-aj-na-pri-pezinku-jedneho-odfotili-kusok-od-mesta?fbclid=IwAR0FBoC9XDyIng5o67ZeKSNFkjmZCyfWhETOVqGGfySpwL5foz_t2t4YbVU