S kolami to bude krásny bike. Ale nedá mi neopýtať sa, či si pri kúpe nezvažoval väčší rám, keďže máš dosť veľa podložiek pod predstavcom a aj samotný predstavec je o niečo dlhší, sedlovka detto. Ja iba toľko, že to potom vyzerá trošku športovejšie/agresívnejšie, a pri cesťákoch je to okulahodiacejší faktor.
S kolami to bude krásny bike. Ale nedá mi neopýtať sa, či si pri kúpe nezvažoval väčší rám, keďže máš dosť veľa podložiek pod predstavcom a aj samotný predstavec je o niečo dlhší, sedlovka detto. Ja iba toľko, že to potom vyzerá trošku športovejšie/agresívnejšie, a pri cesťákoch je to okulahodiacejší faktor.
Tak ono bol to od nich ten najväčší rám. A je to tak ako som to kúpil tie podložky... iba sedlovka vytiahnutá, ale predstavec pôjde možno nižšie.
Experimentoval som s posunom kufrov viac dozadu, tak slo aj sedlo nizsie a po kupe gps cyklopocitaca s podporou bezdrotoveho snimaca rychlosti som sa zbavil kabloveho tachometra . Taktiez som dal barany nizsie, no vzhladom na momentalne blby pocit pri prudko kolmych zjazdoch, uplne dole uz nepojdu. Obdivujem cyklistov s race geometriou, ktori sa neboja, ze pri brzdeni za prudko kolmeho zjazdu preletia .
ja mam krize v prdeli, ale toto mi je celkom pohodlne aj na dolnom uchope a nevidim dovod preco by som mal preletiet cez barany ked vie clovek brzdit. a to su tu jedinci ktory povedia ze tam mam komin
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ono bol to od nich ten najväčší rám. A je to tak ako som to kúpil tie podložky... iba sedlovka vytiahnutá, ale predstavec pôjde možno nižšie.
Tak to je potom len v hlave, prípadne iný problém so stabilitou bicykla. Nemáš zďaleka ideálny cestný posed, skôr by si hlavne potreboval menší rám
Hack3r Máš tam komín
Je mozne, ze to je v hlave, resp. ze to podstatne tam nie je
zlata uz tam nepojde
Je mozne, ze to je v hlave, resp. ze to podstatne tam nie je
Pretože ti je veľký(ak ho máš takto nastavený na seba)