V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
urcite to pomoze v orientacii hlavne ak trasu clovek nepozna
dik
ano, v jednej teme v klude odignorujes toto, v druhej hento, v tretej zase nieco/niekto....az v klude odignorujes cele forum a radsej zrusis konto
Nemienim rušiť konto a už vôbec nie kôli kktinám
Na fórum chodím rád a v podstate každý deň už hádam desať rokov pravidelne.
Tiež tu dávnejšie do mňa rýpali podaktorí kôli fotkám vo výjazdoch a ...
... tu som a pridávam ďalej a komu sa to nepáči/nepáčilo nech si ma blokne
Otazka je ake forum tu chceme mat. Ci otvorene, kedy mozu prispievat vsetci aj ked maju iny nazor, neovladaju gramatiku a maju rozne psychicke rozpolozenie. Alebo to tvrdo kontrolovat, moderovat a pustat len kvalitne prispevky. Dlhodobo sa viac priklaname k tomu prvemu ako k druhemu, lebo to je iny typ fora a bola by to fundamentalna zmena. Najst kompromis medzi tym je tazke, moderovanie je casovo a psychicky narocne a velmi subjektivne, kedze sa vzdy najdu ludia co maju iny nazor ako moderator a nasledne obhajovanie a debatovanie je este narocnejsie ako samotne moderovanie. Cize ja som stale za to aby forum bolo otvorene, zasahovat len ked je to nutne.
Vyskusal som to cez skratky ( symbol + na hornej liste) a cez sekciu albumov "FOTO".
Dik init za napady, premyslime to. Budeme prerabat vrchne menu a to tlacitko na pridanie fotky to asi neprezije, uvidime. Rovnako je na pretras kategorizacia fotiek celkovo. Ale nemyslim si ze uzivatel, ktory pridava fotku mimo fora, by bol schopny vybrat temu z autocomplete (alebo stromovej struktury nebodaj) aby bola relevantna a v kontexte. Skor by sa ozivovali mrtve temy fotkami mimo kontextu. Takto je to aspon v jednej teme, kde su "fotky bez zaradenia". A tlacitko na pridanie prispevku / temy so selectboxom nie, z rovnakeho dovodu. Ludia nedokazu trafit kategoriu v bazare; vybrat si z tisicok tem pri pridavani prispevku by generovalo strasne vela off-to***** a chyb.
Jaiub je to tam a funguje (u mna, Safari, iPhone 7). Nemas nejaky plugin co to rusi?
IDVert3X dik, skus ci uz OK
jojin to pozrie KinDo.
Opravene
Zobrazuju sa len tie co boli uploadnute na nas server. Tie co su linknute z ineho servera nie.
Vid. prvu cast mojho prispevku. Technicky je to mozne, moderatori alebo autor temy to mozu robit, ale neviem si to realne predstavit nejak sprocesovat aby to pri temach realne aj fungovalo.
A este ad luckatomova - jej prispevky podliehaju pravidlam tak ako prispevky vsetkych ostatnych. Viac prispevkov jej bolo zmazanych / presunutych a mala uz aj docasny ban. Pokial sa drzi temy a neporusuje pravidla, nemaju moderatori dovod jej prispevky mazat alebo banovat. Ked do nej rypete, robite len zbytocny off-topic a flame. Nerieste ju a ju to prejde.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Aby kvôli jedincovi
na nejaké striktné nové pravidlo doplatili všetci, fakt nemá zmysel
Tiez suhlasim s cervom.
Neviem onicom, pouzivam safari tak ako je, ip se
dik
pridal som mierku na mapu do laveho dolneho rohu.
A hovoris o oznaceni vsetkych for ako precitanych, alebo vsetkych tem v nejakom konkretnom fore?
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.