Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Imbus, thorx, vidlicaky, klieste na lanka/bowdeny, klieste na retaz, kluc na pedale mam.
Planujem dokupit bic a kluc na kazetu
A dalej? Nech si to dokupim naraz. Dakujem
handry, odmastovaše, čističe, oleje, velke nadoby na čistenie, kefky, a montážny stojan, zverák, servisnu pumpu , pumpa na vidlice, akluč na stredove zloženie,lisovač ložisk,...
atd atd
A centrovací kľúč je pre mňa samozrejmosť, nosím stále v brašni na bajku. Nikto nevraví, že máš úplne vycentrovať koleso. Ale, ak sa ti povolí, alebo strelí š*****, tak sa kľúč zíde na hrubé vyrovnanie kolesa. Som si ako násťročný vyplietol koleso, netreba sa báť.
Sice nerad ale musim ti v tomto dat za pravdu. Fakt tie kluce nie su nic moc a uz sa mi podarilo dve skrutky nimi zlahka poskodit. Nie velmi a stale su pouzitelne ale na ziadnu serioznu robotu ich neodporucam. Niekomu ich darujem a kupim nieco poriadne
FORCE sada imbusov 1,5-10
12,59 €
MOC 14,79 €