Vyzera to dobre, dikes za mapku moznost gpx. Pre tych co nevedia kde je trasa, tak v zonerame mas link na mapu aj gpx (mapy.cz). GPXko prikladam ako prilohu.
trochu doplním. pôvodný plán bol https://sk.mapy.cz/s/3ue9y, ale došli sme skoro pod Fačkovské, tak reku natiahneme o Ostrú Kečku. to je veľmi pekné, ale cesta za Sádockým vrchom nieje prepojená na zvážnicu ktorá traverzuje Bartošovú (a nieje ešte na mapách, tak sa treba vyzbrojiť leteckými snímkami), tam treba kúsok pretlačiť, podľa vlastného uváženia.
Vcera pri idealnom pocasi sme s kamosom dali Kysucko-Oravsku trasu. Vychylovka-Oravska Lesna-Tanecnik-Sedlo Beskyd-Vychylovka. Pod mrakom ale ani kvapka dazda
Parada
na XC biku z Hornej luky je lepsie to pustit ten kusok po modrej na zvaznicu a potom do Trebostova alebo ist radsej este dalej po cervenej a pred s. Majbikova sa napojit na zvaznicu do Valce?
Nestratil niekto z Vas alebo vasich znamych mobil? Najdeny na ceste na polom v zakrute kde zavina vretenica. Huawei nejaky, mobil vyzera ko, ale sim karta pripadne pamatovka moze posluzit.
ZA - L.Zavadka(foto) - Sulov - Patuch - Zbynov - Porubka - ZA
Na Patuch som prisiel v Eco mode lebo som prisiel o vodu. O tomto mode sa tam uz zivo diskutovalo, tak som bol rad, ze v tom nie som sam
Vodohospodari dnes na Vodnom diele cez cesticku do TNV namontovali zvodidlo. Hlavne v noci si na to treba dat pozor. Volal som na ZSK a upozornia stavebnika, no neviem, ci to cez vikend odstrania. Zajtra to pojdem skontrolovat a asi skusim zavolat rovno na policiu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Parada
Na Patuch som prisiel v Eco mode lebo som prisiel o vodu. O tomto mode sa tam uz zivo diskutovalo, tak som bol rad, ze v tom nie som sam
https://www.facebook.com/malafatraregion/posts/1046298738892490
Du blejt velebnosti. 😥
ale zaktualizovalo to ten pamätník, zlo a ľahostajnosť čo spôsobili hrôzy vojny sú tu stále...