Čaute, chcem sa opýtať miestnych ako je zjazdná červená turistická značka zo Zborova, smer Andrejová, Lipníky, atď ... až po Kurimku. Či to vôbec niekto jazdí a či to nie je teraz zarastené a neprejazdné. Vopred dík každému za prípadné info, plánujem totiž výjazd niekde v tých končinách.
Nie veľmi dobrý výber a už vôbec nie smer trasy. Zo Zborova do Andrejovej sa ešte ako tak dá (bonus je prejazd cez zborovsku cigánsku osadu, netreba sa báť, sú OK. ), ale ist strmo hore na Kohútov a spálený vrch nie je dobrý nápad. Ten hrebeň sa veľmi nejazdí a ani nechodí. Zvykol byť dosť zapadany konármi.
Radšej skus Rovné - zelená na ostrý vrch - červená Svidník - zelená ostrý vrch - červená čierna Hora - Kurimka.
Nie veľmi dobrý výber a už vôbec nie smer trasy. Zo Zborova do Andrejovej sa ešte ako tak dá (bonus je prejazd cez zborovsku cigánsku osadu, netreba sa báť, sú OK. ), ale ist strmo hore na Kohútov a spálený vrch nie je dobrý nápad. Ten hrebeň sa veľmi nejazdí a ani nechodí. Zvykol byť dosť zapadany konármi.
Radšej skus Rovné - zelená na ostrý vrch - červená Svidník - zelená ostrý vrch - červená čierna Hora - Kurimka.
2 dni na Kráľovej studni alebo prvý pokus o bike packing.Chcem sa poďakovať všetkým členom OZ Kráľova studňa za ich nadšenie a odvedenú prácu,s akou zveľadili a zveľadujú toto krásne miesto
chystám sa na pár dní do Bardejova a z toho 2 budem mať volné pre bike, tak by som potreboval poradiť nejaké dobré trasy. Samozrejme pozerám mapy, ale z nich ťažko vyčítam, či to je reálne zjazdné.
Na trialforkse vyzerá dobre "Polovnícky trail", ktorý zrejme začína niekde pod stebníckou magurou. Netuším ale, ako sa tam hore najlepšie vyštverať.
Bola by táto trasa z Nižného Tvarožca po modrej šlapatelná ? Ak nie, tak čo by ste odporúčali. Poprípade aj iné možnosti v okolí nech mám aj na druhý deň program. Ak máte aj GPS, tak veľmi poteší
MOdra z Tvarožná nie . Opačne sa to ako tak dá no z Tvarožná budeš veľa tlačiť . Na Maguru najlepšie zo Zlatého po asfaltovej ceste a dole hoc aj po červenej . Gps nemám no niekde tu niečo nájdeš čo dávali chalani
Vďaka Už som dostal aj nejaké ďalšie typy od milanbj. Takže obom ďakujem
Jeden den dám okruh s Magurou a druhý pôjdem cez Zborovský hrad.
Ešte sa spýtam... z Magury sa oplatí ten "Polovnícky trail", či sa mám naňho vykašlať ?
Predlžený weekend v Liptovskom Jáne.LJ-Svidovské sedlo-Malužiná-Malužinský tajch-Michalovo-Brtkovica3-Vislovice-LJ. Trasa bola super až na to blúdenie hlavne v okolí Brtkovice.Stále som bol v Locuse mimo asi o 200m oproti plánu až potom som zistil že to spôsobila aktualizácia androidu.Navigácia mi tiež prestala chodiť.A červenú značku som hľadal a hľadal až našiel, ale ísť tade bajkom sa nedalo.
Túto trasu som mal v pláne už veľmi dávno.Z Liptovského Jána po cyklo do Kráľovej Lehoty a ďalej dolinou Bieleho Váhu až do Važca potom som prešiel cez hrebeň do doliny Čierneho Váhu a späť do LJ cez Kráľovu Lehotu.Tentoraz to bolo bez blúdenia pomohla kalibrácia gps v mobile.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Goody to nedávno išiel ak už to musí byť, tak rozumnejšie a nie úplne po červenej možno ti poradí.
Goody to išiel ak už to musí byť, tak rozumnejšie a nie úplne po červenej možno ti poradí.
Dík za info, pôjdem totiž s polovičkou, nechcem ju zaviesť do niečoho nejazditeľného, jej komentár si viem dopredu predstaviť.
https://photos.app.goo.gl/Bw3EK8646H8Mtp6h8
Do albumu sa dajú pridávať fotky aj z bardejovského uhlu pohľadu.
chystám sa na pár dní do Bardejova a z toho 2 budem mať volné pre bike, tak by som potreboval poradiť nejaké dobré trasy. Samozrejme pozerám mapy, ale z nich ťažko vyčítam, či to je reálne zjazdné.
Na trialforkse vyzerá dobre "Polovnícky trail", ktorý zrejme začína niekde pod stebníckou magurou. Netuším ale, ako sa tam hore najlepšie vyštverať.
Bola by táto trasa z Nižného Tvarožca po modrej šlapatelná ? Ak nie, tak čo by ste odporúčali. Poprípade aj iné možnosti v okolí nech mám aj na druhý deň program. Ak máte aj GPS, tak veľmi poteší
Vopred veľká vďaka !
Jeden den dám okruh s Magurou a druhý pôjdem cez Zborovský hrad.
Ešte sa spýtam... z Magury sa oplatí ten "Polovnícky trail", či sa mám naňho vykašlať ?
dĺžka: 37,5 km
prevýšenie: 333 m
podklad - zmiešaný: lesná cesta, štrk, asfalt
profil: kopíruje brehy Domaše