je mi to jasné, ale na to si mal myslieť keď si si kupoval tie doktorské biele
Je to len spotrebna vec, aj tak vsetky tretry po case nadobudnu rovnaku farbu - sedu Urcite ich nebudem lestit po kazdom vyjazde Inak, aj vcera v Jure ma Danka karhala, nech si Lapierre pekne umyvam a nepovalujem ho kade-tade po zemi a jemne ho opieram o ten stlp
Samozrejme všetko bolo počuť, páčilo sa mi ako ste si to užívali od štartu až do cieľa a ešte aj potom, proste PATRA HIC
Kdesi v reklame bolo " Image je nanič". Hlavne že ste si to chceli užiť a mne sa páči, že Vám to vyšlo na 100%. Som rád že som sa na trati motal stále medzi Vami
nazdar ludia moc casto nepisem ale kukam ze asik zacnem kopec z vas som vydel v vcera v Jure v ciely. No v kazdom pripade sa vidime na Sele. Zrejme zase len v ciely kedze som v klube dal slovo tento rok idem dlhe trate. Dufam ze ma neukamenujete za to.
No ak sa mi nik neozve, tak necham auto v TN, alebo opacne ta ja nalozim a ficime, ale ja uz chcem ist asi piatok...
Mne sa nechce ist hlavne samej a v BA este nemam partiu co chodi na preteky...vlastne ani neviem co mi siblo zas po 3 rokoch sa vratit na start......
dutch... nahodou kybel to isti a mam usetrene na nejaku ultralite dusu
anicka... bola by skoda keby si sa nevratila na preteky...takze vsetko dobre dopadlo ...a dutchman sa urcite obetuje a zoberie to aj tou obklukou cez BA
nevidel niekto na internete profil trate? Konkretne 52km (juniori) lebo ja som zatial nasiel iba 92km teda pokial to bola ona lebo z toho maleho obrazka bolo fakt vela vidiet...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme všetko bolo počuť, páčilo sa mi ako ste si to užívali od štartu až do cieľa a ešte aj potom, proste PATRA HIC
Je to len spotrebna vec, aj tak vsetky tretry po case nadobudnu rovnaku farbu - sedu
A moj seriozny image je prec
Kdesi v reklame bolo " Image je nanič". Hlavne že ste si to chceli užiť a mne sa páči, že Vám to vyšlo na 100%. Som rád že som sa na trati motal stále medzi Vami
ee ja som z Vranova na jure som mal startovne cislo 18 na fotkach hladaj priblbly vyraz to som ja
Anička
Takých nás je
http://www.matheos.sk/Joomla/index.php? ... 1&Itemid=1
tak aj tu to je...........aj ta ako sa idem vykupat...
Mne sa nechce ist hlavne samej a v BA este nemam partiu co chodi na preteky...vlastne ani neviem co mi siblo zas po 3 rokoch sa vratit na start......
anicka... bola by skoda keby si sa nevratila na preteky...takze vsetko dobre dopadlo
pockaj teraz neviem ci je to hauz alebo naozaj