Hovorí, že ich má 3 roky a že sú topánky s najväčšou výdržou, aké kedy mal. Prešiel v nich 1500km, väčšinou jeseň až zima, len pár túr v lete. Goretex membrána povolila po 800km. Nepozeral som zvyšok videa, keďže sa veľa opakoval.
Alebo skús napísať na čo by si ich chcel používať.
Mne sa to zatiaľ na turistických nikdy nestalo (mal som Asolo, Reichle, Mammut, Salewa, Salomon, Garmont, Merrell, na viac hriechov si nespomínam).
Podobná demolácia sa mi stala akurát na bežeckých Salomon Speedcross 3, ale až po "odporúčanej" životnosti, a trochu aj mojou chybou.
Nosim ich len na lahku turistiku/vychadzky s detmi, dokonca si ich setrim a do mesta nosim ine. Ked najdem blok tak ich reklamujem. Kupil som ich pred rokom
Neviete poradit nejake topanky, ktore mi neurobia toto?
vyberaj topanky co maju cele kusy kože nie len take frcky a diery a sietky a pod...
čím menej všeliakých paradičiek švikov a látok tým vyššie životnosť... hento si pýtalo sa rozj..ť tam kde sa to najviac ohýba
Mam BOSP Warior,som s nimi vcelku spokojny,cez zimu ich nosim aj do mesta,Avsak naposledy na turistike sa mi stalo,ze som v zmrznutom snehu odral spice.Preto pozeram na tieto https://www.armytex.sk/sk/produkt/S14168.27 Maju ochranu spice,su tiez vysoke,odlisuju sa len minimalne.Wariory by som si nechal do "civilu".Avsak stale riesim dilemu,ci radsej nekupit klasicke turisticke.Ale samozrejme iba kozene a s ochranou spice.
Ahojte.Poprosim niekoho kto by vedel dat report. Zaujala ma tato obuv. Vyuzitie jar,leto,jesen. Jednodnova tura,les ,hreben. Na vysokohorsku mam pinnacle gtx a Scarpi na taketo tury uz mi dosluhuju. Dik
pnovak dik za info. Mam 42 a skusal som 42.5 a boli mi ok. U francuza (Garmont) som kupoval o cislo vacsie. Ty si nemal s tym nejaky problem?
Lebo ja mam dost specificke chodidla 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aspoň o čo tam ide?
Alebo skús napísať na čo by si ich chcel používať.
Mne sa to zatiaľ na turistických nikdy nestalo (mal som Asolo, Reichle, Mammut, Salewa, Salomon, Garmont, Merrell, na viac hriechov si nespomínam).
Podobná demolácia sa mi stala akurát na bežeckých Salomon Speedcross 3, ale až po "odporúčanej" životnosti, a trochu aj mojou chybou.
vyberaj topanky co maju cele kusy kože nie len take frcky a diery a sietky a pod...
čím menej všeliakých paradičiek švikov a látok tým vyššie životnosť... hento si pýtalo sa rozj..ť
mam ten model, ale nie polovicky ale vyssie. Zatial maximalna spokojnost, na jednodnove tury odporucam. Na BIKE24 ich maju teraz v zlave cize by si vedel nieco usetrit: https://www.bike24.com/search?searchTerm=Salewa+MS+trainer
Lebo ja mam dost specificke chodidla 😁
https://www.bike24.com/p2230917.html