Pokial nejdem do VT tak riesim radsej trailove lahke tenisky. 100krat lepsie ako tieto nizke tur. topanky.
Som rovnakeho nazoru. Rocne odbeham/odchodim cez 1000km a na ine ako trailove bezecke tenisky nedopustim ani do VT v inych nechodim. Lahka trailova obuv s pevnejsou vrubkovanou podrazkou co ma makku zmes.
Striedam modeli addidas terrex ci Agravic alebo straršia verzia Tracerocker to boli najlepšie trailové boty čo som mal na nohách ešte ich stále mam už sú deravé od zmrznutého znehu čo mi prerezal látku ale sedia mi ako uliate nabehané majú snáď 3000km v lesoch a po skalách vo vysokých nízkych tatrách zimné výbehy pri -20 no proste jednička ale už sa nepredávajú hľadal som ich po celej EU. Kúpil som novší model GT ale už to nebolo ono.Keby som vedel tak si kúpim 3 páry ale aj agravic sú fajn:D Najdôležitejšia je ***** aby sa palec neodrel päta aby bola pevná a podrážka aby sa až tak nekrútila ako pri cestných ale nie až moc tvrdá chce to skúšať čo komu pasuje na váhu.
Ale takých modelov a značiek je kvantum odporúčam pozrieť na youtube - TRAILRUNNINGReview. Ja už ťažké turistické topánky na nohu nikdy nedám je to ako nosiť závažie to je ako keby si išiel na fatbiku alebo na Specialized epick
terrex gtx bola vyborna obuv model z 2006 este stale drzi i ked podrazka uz skoro ako slik a goretex predraty ale na rylovanie zahrady a prace kolo domu este postacuje ale potom co uz boli novsie modely tam sla vydrz rapidne dole, posledny model co som mal bol tusim 2013 alebo 2014 ale ten zbiedou vydrzal sezonu a pol
a ako je to s nimi teraz netusim ale tie nove sa mi uz od pohladu nepozdavaju, teraz som na skusku bral Trezeta Hurricane evo low a v plane je este vyskusat aj domacu slovensku vyrobu Bosp Grifit
Prvé pôsobili dosť odolne a pritom boli veľmi ľahké no pocitovo si po vyskúšaní viac pochvaľovala tie druhé. Boli pohodlnejšie a vytvarovali sa jej pekne podľa nohy. Inak na nás oba modely pôsobili veľmi slušným dojmom.
Čo sa týka mňa zatiaľ ma nič nezaujalo no skúsil som aspoň tieto https://www.exisport.com/sk/turisticka-obuv-nizka/63556-panska-turisticka-obuv-nizka-everett-hikerock-ii-8585042253246.html
Hodil som sem len to čo sme zatiaľ mali možnosť osobne vyskúšať. Ak by ste pre nás mali dáke tipy prrípadne skúsenosti s tu spomenutou obuvou alebo značkou obuvi veľmi radi si prečítame a necháme poradiť. Požiadavky sú snáď len aby boli v rozpočte okolo 50E či už normálne alebo v zľave, aby to niečo vydržalo a nebol to vyložene šmejd čo sa po pár "túrach" rozlepí a dotrhá, pevná podrážka čo nešmýka, nejaký ten komfort, žiadne ťažké kotvy a parenisko a potešilo by aby po prechode cez orosenú lúku nečvachtali
Ďakujeme
to čo si dal, ti na prechádzky lesom stačí ,ak ale chceš chodiť na serioznu turistiku, radšej sa poobzeraj po overených značkách , tam si ale priplatíš, čo sa odzrkadlí na komforte a dlhodobej spokojnosti...
pretože tie lacne su ozaj len na take to občasne turistikovanie, materialy ani podražka nebudu dlhej životnosti.
ja mi jasne, že nie kazdý ma neobmedzený rozpočet.... takže vyberajtie nie podla designu ale podla toho ako sadnu a podražku z jedneho kusu pevnej gumy, vrch pokial možno čo najmenej prešívaný a kombinovaný, tam sa to najskôr pára a premoká
Vďaka za tipy a linky, omrkol som to a aj podľa toho čo píšete cca viem po čom pozerať. Niečo na štýl ako poslal imro sa mi docela pozdáva. Ideál bude vychytať dáku fajn zľavu do budúcej sezóny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som rovnakeho nazoru. Rocne odbeham/odchodim cez 1000km a na ine ako trailove bezecke tenisky nedopustim ani do VT v inych nechodim. Lahka trailova obuv s pevnejsou vrubkovanou podrazkou co ma makku zmes.
Ale takých modelov a značiek je kvantum odporúčam pozrieť na youtube - TRAILRUNNINGReview. Ja už ťažké turistické topánky na nohu nikdy nedám je to ako nosiť závažie to je ako keby si išiel na fatbiku alebo na Specialized epick
a ako je to s nimi teraz netusim ale tie nove sa mi uz od pohladu nepozdavaju, teraz som na skusku bral Trezeta Hurricane evo low a v plane je este vyskusat aj domacu slovensku vyrobu Bosp Grifit
1. https://www.exisport.com/sk/turisticka-obuv-nizka/56209-damska-turisticka-obuv-nizka-berg-outdoor-gobi-bear-wm-br-od-kangaroo-5603466358477.html
2. https://www.exisport.com/sk/turisticka-obuv-nizka/82022-damska-turisticka-obuv-nizka-everett-melize-black-grey-pink-8585042282321.html
Prvé pôsobili dosť odolne a pritom boli veľmi ľahké no pocitovo si po vyskúšaní viac pochvaľovala tie druhé. Boli pohodlnejšie a vytvarovali sa jej pekne podľa nohy. Inak na nás oba modely pôsobili veľmi slušným dojmom.
Čo sa týka mňa zatiaľ ma nič nezaujalo no skúsil som aspoň tieto https://www.exisport.com/sk/turisticka-obuv-nizka/63556-panska-turisticka-obuv-nizka-everett-hikerock-ii-8585042253246.html
Hodil som sem len to čo sme zatiaľ mali možnosť osobne vyskúšať. Ak by ste pre nás mali dáke tipy prrípadne skúsenosti s tu spomenutou obuvou alebo značkou obuvi veľmi radi si prečítame a necháme poradiť. Požiadavky sú snáď len aby boli v rozpočte okolo 50E či už normálne alebo v zľave, aby to niečo vydržalo a nebol to vyložene šmejd čo sa po pár "túrach" rozlepí a dotrhá, pevná podrážka čo nešmýka, nejaký ten komfort, žiadne ťažké kotvy a parenisko a potešilo by aby po prechode cez orosenú lúku nečvachtali
Ďakujeme
pretože tie lacne su ozaj len na take to občasne turistikovanie, materialy ani podražka nebudu dlhej životnosti.
ja mi jasne, že nie kazdý ma neobmedzený rozpočet.... takže vyberajtie nie podla designu ale podla toho ako sadnu a podražku z jedneho kusu pevnej gumy, vrch pokial možno čo najmenej prešívaný a kombinovaný, tam sa to najskôr pára a premoká
https://m.startfitness.co.uk/browse/best-group-storm-walking-boots-bg2262.html