idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
Vie mi niekto poradiť ako mám postupovať? Objednal som teleskopku a drobné náradie a trackujem zásielku. V tracking statuse je že HUNGARY - Damage observed and noted. Čo teraz ak to príde mám to prevzať alebo čo mám spraviť? Ďakujem
Dobre to pozri pred kurierom, ci nieco nechyba, alebo nie je poskodene (moze byt len poskodena krabica). Nasledne nech kurier pred tebou napise, ze balik bol poskodeny a to aj ked su produkty OK, mozu tam byt skryte vady, to je dolezite pri pripadnej reklamacii. Velmi odporucam balik odfotit, nedaj sa odbit kurierom, ked bude nervozny.
Ak by boli znamky poskodenia aj na teleskopke, produktoch, tak to rovno vrat, ze balik bol poskodeny.
Urcite to ma Wiggle poistene, potom to s dorucovacou spolocnostou riesia oni.
Mne raz prisli cez DPD zdemolovane gely od OTE z UK. Neprebral som balik z dovodu poskodenia a chybajucich gelov. Napisal som rovno do OTE aj s cislom balika, fotkou ako vyzeral a poslali obratom to iste.
Ja mám s Wiggle nie úplne najlepšie skúsenosti. Nie je to tragédia, ale nadšený nie som. Už mi zaslali nesprávny tovar, balíky chodia zvyčajne zdemolované a polorozpadnuté. Raz dokonca chýbal tovar. Zároveň sa mi už viac krát stalo, že hoci som si priplatil za doručenie do nejakého dňa, tak tovar prišiel neskôr.
Všetko sa vždy nakoniec vyriešilo, takže katastrofa to nie je, len tam ostáva taká nepríjemná pachuť. Na druhej strane je pravda, že sa dajú občas vychytať skvelé akcie.
ak je pri bajku napisane toto znamena ze je skladom?pripadne ked ste objednavali bike bol dobre zabaleny?a pripadne este ci mate niekto skusenost s Vitus bicyklami ? dik
Cauko. Chcem sa len opýtať ako je to s reklamáciami vo wiggle - dnes som im posielal po roku používania tretry diadora /odlepuje sa podrážka/ - neviete ako dlho trvalo vybavenie reklamácie
Uz sa trosku wiggle polepsilo v kvalite zabalenia balikov? Raz mi dosiel uplne roztrhany, velmi slabo olepeny 1 kusom pasky... Vraj to byval casty problem.
Tak dnes sklamanie. Objednal som z wiggle styri veci a vyzera to tak, ze to poslali v dvoch balikoch. Jeden prisiel, druhy nie. Hlavne ze som si zaplatil extra postovne, aby to doslo "on or before Friday 6/19/2020". Samozrejme zakon schvalnosti zauradoval. To co som chcel mat na vikend je v tom druhom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by boli znamky poskodenia aj na teleskopke, produktoch, tak to rovno vrat, ze balik bol poskodeny.
Urcite to ma Wiggle poistene, potom to s dorucovacou spolocnostou riesia oni.
Mne raz prisli cez DPD zdemolovane gely od OTE z UK. Neprebral som balik z dovodu poskodenia a chybajucich gelov. Napisal som rovno do OTE aj s cislom balika, fotkou ako vyzeral a poslali obratom to iste.
Prišiel aj perfektne nastavený.
Všetko sa vždy nakoniec vyriešilo, takže katastrofa to nie je, len tam ostáva taká nepríjemná pachuť. Na druhej strane je pravda, že sa dajú občas vychytať skvelé akcie.
V konte máš "manage address book", tam si pridáš adresu a odklikneš použiť ako default doručovaciu adresu, ak si to správne pamätám.