Hehe, lagonda ma nechtiac nasiel.
a aby som nezabudol, jakub023, vykonovo z foristov co poznam najlepsi

A ja asi najhorsi. Chcel som skoncit do 4:00 hod. (kratku), ale nepodarilo sa :( . Aj ked na tachaci som mal cisty cas 3:40 hod. Aspon ze som skoncil pred Romanom, hehe.
21.04.2008 - 10:32:07
00
Tak aj ja by som sa rád poďakoval organizátorom za fakt super pretek. Trať bola super značená + kopec organizátorov. Je to asi 1. krát keď som ani v jednej zákrute nezávahal kam ísť. Niekto tu písal že asfaltu tam bolo dosť, no okrem výjazdu v dĺžke asi 4 km a potom pár metrov na bielom kríži to bolo všetko. Takže ani nie. Vzhľadom na to že malo celú sobotu liať bolo počasie na neuverenie.
Výsledok mohol byť lepší, ale snáď postupom sezóny sa to bude lepšiť, hlavne som sa nikde nevysekal a všetky krpále vyšľapal to je posun oproti minulému roku :-). Základné km najazdené sú, tak uvidíme. Keďźe sa tu vychádza z anonymity, tak: http://www.katesport.sk/svjur2008/htmld ... g00138.htm
Prajem všetkým takéto zážitky počas celej sezóny :-)
P.S. Občerstvenie: milujem cestoviny, takže sadlo na 100%!
21.04.2008 - 10:57:25
00
A ja asi najhorsi. Chcel som skoncit do 4:00 hod. (kratku), ale nepodarilo sa :( . Aj ked na tachaci som mal cisty cas 3:40 hod. Aspon ze som skoncil pred Romanom, hehe.


nebol si to náhodou ty, čo nás "obehol" v poslednom zjazde, ked sme opravovali spadnutú reťaz?
cca 5km sme si dodržiavali odstup a stále sa zväčšoval a v posledom zjazde sme museli zastaviť, lebo Radkovy sa vyhrkala z velkého prevodníka reťaz. Keby som si tento problém všimol skôr bol by to nahodil za jazdy, ale vyplašilo to aj mňa, lebo som zozadu videl len prevesenú reťaz a volnú prehadzovačku.
21.04.2008 - 11:01:37
00
P.S. Občerstvenie: milujem cestoviny, takže sadlo na 100%!

všetko uvedené je pravdivé, ale ako som aj durymu slúbil neodpustím si poznámku .... cestoviny super ale žalostne málo!!!
PS: aj ked Dury sa snažil a chcel ma uplatiť dalšími dvomi lístkami na jedlo a nápoj, aby som nepísal sťažnosti, nedal som sa .... no hold ponúkol málo :lol:
21.04.2008 - 11:07:08
00
Heh...tak som konencne online

Takze, par postrehov:

1. Konecne som spoznal tvare ludi, s ktorymi sa tu bavim: dutchman, danka, shickmo, dudo, laco, roman+syn, jezus, turbi, bratia sakalaka. Super atmosfera, nebols som aspon sam. Skvela particka - fakt. Uz len kvoli tymto ludom sa oplatilo prist.

2. Orgnizacia - pred pretekom: toto bol prvy pretek mojho zivota (ak neratam matematicko-orientracny beh na zakladnej skole...). Prihlasovanie uplne bez problemov a rychlo (okolo 9:00). Bolo tam par sponzorov so stankamy, tak som pokukoval, nacapoval som si iontak - parada. Pokecal som s ludmi co som spoznal a sup na start.

3. Pretek : Prvy kopec po asfalte oddelil plev od zrna. Ako "plev" som sa stveral 10-kilometrovou "rychlostou" hore kopcom. Tep 160-170. Ked ma zacali predbiehat zeny a starsi pani, zacali prve pochybnosti. Velky omyl bol, ze som si (neviem preco) myslel, ze prva obcerstvovacka je na 10-tom km. A podla toho som aj pil... od 15-teho km som isiel "na sucho". Keby som nemal ten nechutny gel v tube a par kvapiek na spodu flase, asi by som to otocil. Potom prisla druha rana - predbehol ma typek o kolo....Sice startovali hodinu pred nami, ale po 18km mi dat kolo ?!?
No nic....cesta naspat nemozna, napred sa ist musi. Obcerstvovacka super, mnam papanicko, napoje, oddych...Pre istotu som sa este spytal kolko to je na dalsiu obcerstvovacku ;-) Usek medzi prvou a druhou bol super. Vyzivnych 10 km hlavne dole kopcom, krasne techniske pasaze okolo zvalenych stromov (aj ked kratke) + mnam zjazdy. Na druhej obcerstvovacke som bol po 2,5 hodine. Som si hovoril - parada...A potom to prislo. Do ciela som isiel skoro 1,5 hodinu...Ten kopec ma zlomil. Stehna netahali, tep klesol, tusim aj po rovine som tlacil... Dosiel som na krasnom 181 mieste - a vtedy dalsia rana - Turbi si spokojne sedel na travicke a pofajcieval....Tak to neeee....

4. Organizacia - koniec: Boli len tri hadice na umytie bicykla. Keby boli 4 ako vraveli pred pretekom, asi by som necakal 10 min ale len 5-6. Nevadi.... Druha velka vytka - sprchy. Prijemne vyhriata miestnost na cca. 14 stupnov a ladova voda...Len som splachol blato zo seba a "umyl" som sa vonavkou. Tretia vytka : jedlo a pitie: skoro pol hodinu som cakal na misku cestovin a kofcu. Hmm...Trochu viac som cakal... INac vsetko v pohode, organizacia a tak...

5. Koniec dobry, vsetko dobre: Po zaplneni zaludka cesovinami sme kecali s ludmi co sme sa tam stretli - s foristami z MTBiker. Velmy dobry koniec podujatia. Pocas tomboli sa spustil celkom slusny lejak, blesky ako ruske fotaky, takze po vyhlaseni ze nic som nevyhral som utekal kade lahsie.

Z odstum casu, ked bolesti kolien a krku su na ustupe, som rad ze som bol, ze som si presiel "polmaraton", ze som spoznal fajn ludi s podobnym postihnutim ako ja - potrebou slapat do pedalov :-)

PS: technicke poznamky:
Vidla SR Suntour XCR nefunguje ako ma... mal som svalovicu v rukach od tych spatnych narazov, hlavne v zjazdoch....
Plaste Schwalbe Smart Sam su super na suchom a suchom sypkom povrchu. Na blate stracali zabes a na mokrom sypkom povrchu a mokrych korenoch a kamenoch sa smykali. Prehadzovacka Acera to zmakla!!! Neveril som tomu, ale aj ku koncu este fungovala!!! Sice obcas prehodila vtedy ked som nechcel, ale inac spokojnost.
V-brzdy stacia. Mam 85 kil, v-cka, dole kopcom som isiel okolo 40 - 45 km/h a v dobrzdil som vzdy (nie vzdy v pohode, obcas som mal pocit ze brzdima aj ocami, ale dobrzdil) Zvysok technickeho vybavenia podla ocakavania nesklkamal ani neoslnil...

PS2: Prepacte za zasierania tohoto fora dlhymi prispevkami, ale mal som nutkavu potrebu vyplut moje pocity a dojmy z tohoto preteku....
21.04.2008 - 11:08:15
00
nebol si to náhodou ty, čo nás "obehol" v poslednom zjazde, ked sme opravovali spadnutú reťaz?

Nie, ja som sa ťa po prvej občerstvovačke pýtal na tvojho druhého - futbalistu. Do cieľa ste došli len 10 minút po mne.
21.04.2008 - 11:28:27
00
Pridavam sa k tym dvom nenazrancom. Jedlo vynikajuce, aj preto sa nam ho zdalo byt este menej. Nabuduce to chce bud horsieho kuchara alebo vacsie porcie. Inac spokojnost vysoka. Sprchy nekomentujem, nakolko som nevyuzil. Posluzila smradlava zabahnena ponozka na oprasenie bahna z pokozky a potom som si uz len navliekol na seba nohavice. :P

PS: V zaverecnom zjazde kde vytrcal ten kus betonu ci cohosi, by to chcelo aspon 50m pred tym vystraznu tabulu. Aj ked to bolo dobre viditelne, samozrejme ze som si to namieril presne na jeho najviac vycnievajucu cast, aby som nesucharil.
21.04.2008 - 11:29:39
00
Mamutko: vdaka :)

Roman: no pockaj, prides na buduci rok na obcerstvovacku a tam do teba natlacim aspon kilo bananov, aby sa ti potom v cieli nemalilo tych cestovin :D

porto: ja som rad ak sa najde niekto ako ty, teda ze napise svoje postrehy a skusenosti aj na viac ako len jeden riadok, takze nenechaj sa odradit :) K tym vyhradam, co si mal by som povedal len tolko, ze hadice a obcerstvenie zabezpecoval majitel arealu. Neviem ci by to slo spravit inak, kedze ten areal je aky je a kuchyna je len ta jedna. Hadice neviem ako boli riesene, niekto tu spominal ze boli 4, ty vravis ze 3, neviem, pri tych som nebol. Problem sprch je tiez dany moznostami ake tam su, neda sa kvoli jednemu preteku postavit nova kotolna..
21.04.2008 - 11:34:38
00
Roman: no pockaj, prides na buduci rok na obcerstvovacku a tam do teba natlacim aspon kilo bananov, aby sa ti potom v cieli nemalilo tych cestovin :D ..


smola. To som praktizoval na všetkých obžerstvovačkách :lol:

K tym vyhradam, co si mal by som povedal len tolko, ze hadice a obcerstvenie zabezpecoval majitel arealu. Neviem ci by to slo spravit inak, kedze ten areal je aky je a kuchyna je len ta jedna. Hadice neviem ako boli riesene, niekto tu spominal ze boli 4, ty vravis ze 3, neviem, pri tych som nebol. Problem sprch je tiez dany moznostami ake tam su, neda sa kvoli jednemu preteku postavit nova kotolna..


hadice boli 4, 3x po pravej strane a na konci v lavo bola ešte jedna, ale kludne by to zvládlo aj viac.
Kuchyňa .... dobre ale málo. Najprv musím nakrmiť pásomicu až potom si môžem na niečom pochutnať. Aj napriek tomu, že som poctivo vyžieral všetky obžerstvovačky, moc energie zo seba nedal, tak pasomnica poriadne vyhladla :oops:
Sprchy? problém? vojenské stany so sprchami .... :roll: a potom to sfúkne vietor ked sa tam sprchovali ... to bola sranda, ženy mali zábavu :lol: :shock: (MTBO 07)
21.04.2008 - 12:03:30
00
ta dobre jak myslite robte jak chcete ked vam ide o partu tak dobre ja byjem sam za seba no a este kus za klub ak vam ide o srandu tak dobre ja by som rad nieco vacsie dosiahol v cyklistike ako len partiu co si spolu pisu napreteku s stretnu daju pivo a konec ale dobre

:wink: Brasko tak asi fakt patris medzi "inych"...:D ..ale ak chces byt borec tak nechod na kratke trate-a mozno ziskas aj nejaky ten respekt! 8) :idea:
21.04.2008 - 13:01:09
00
ano ano som sa tam vyvalila,to bola ukazka " takto sa to nema "..... som spekulovala a sla vpravo ako v treningu a mala som len preletiet rovno a nevymyslat :!: :!: :!:

Anicka, gratulujem k vysledku (fakt dobry cas). A Matheosovi gratulujem k tej fotke, fakt vysla. Keby som vopred vedel, ze tam budes trobit taketo foto, tak mozno by som sa aj dobrovolne okupal. :lol:

...no ale to bude troska aj tym , ze po troch rokoch bez horskeho bicykla som tento tyzden bola dokopy 4 krat na horskom biku ..... tak sa niet co cudovat ...
...no ale povedala som si ze to zvladnem do 2,30 h a cas som mala 2,26h tak ciel splneny a padov este pri mojom " zjazdovom nadani " :roll: bude asi dost :P :shock:

A este mi pls. vysvetli, ako sa da po troch rokoch a bez treningu zajazdit taky cas, aj ja chceeem. :) Predpokladam, ze si aspon behavala abo robila iny vytrvalostny sport, bo inak si neviem predstavit, ako by mohol bezny smrtelnik spravit tak dobry vysledok bez aspon akej-takej pripravy.
21.04.2008 - 13:11:04
00
konecne vyhodnotenie
(vsetci clenovia MTbiker fora bez rozdielu v objeme treningov a pod.)

poradie v kategorii jednotlivci

kratka trat:
-------------- 2:00:00
jakub023
tmax
stax
Mamutko
anicka
-------------- 2:30:00
mliecko
Jezus
lagonda
whiteboss
dutchman
Turbi
-------------- 3:00:00
dana
Tomas14
Redmond
Mamela
-------------- 3:30:00
porto
-------------- 4:00:00
Comby


kategorie "kratkometraznikov":
2:00 - 2:30 = dupaci 8)
2:30 - 3:30 = dupajuci flakaci :)
3:30 a viac = pohodovi flakaci :lol:

nabuduce sutaz v ramci kategorii (co ste si navarili, to si aj spapkate) :P


dlha trat:
mirecBB
shickmomber
Dudo


poradie v kategorii rodinne mafie
(po zohladneni bonifikacii a spriemerovani)

lagonda + Tomas14 + Danka (priemer 2:56:21)
whiteboss + Redmon (priemer 3:00:19)
roman + synator (priemer 3:22:08 )


Naposledy upravil Jezus dňa 21.04.2008 - 17:38:49, celkovo upravené 6 krát.

21.04.2008 - 13:19:37
00
Ešte som sa našiel na ďalšej fotke. :lol:

Prílohy:

maraton.jpg
maraton.jpg 145.36 KiB thumb_up0thumb_down

21.04.2008 - 13:20:03
00
Stado vedie vôl - myslim bike nie jazdca a narazam na tie obrovske rohy :D
21.04.2008 - 14:15:21
00
kokos, ma drbne, ked to nabuduci rok nedam pod 2:30 :)

asi sa zavesim za anicku :D
21.04.2008 - 14:46:18
00
keyboard_arrow_up