nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tak beriem späť, zle som pochopil, keďže fra nemrozumiet, ale niečo k téme, aj keď počas prenosu prestrihnu na rozhovory s pred etapy snáď so všetkými fra jazdcami v pelotóne a nemajú problém počas prenosu šupnúť pol hoďku správy, tak čuduj da svete, slovo ktorému najviac rozumiem a spomínajú ho možno častejšie ako na stv je Sagan a to to tu sledujem už týždeň
A nemyslím že Pinot sa vyjadril že sa pripravoval iná na dnes...skôr to bolo myslene asi tak, že sa špeciálne pripravoval na tuto etapu kvôli tomu že na nej začína TdF pre jazdcov na celkove poradie. A každá stratena sekunda ( nebodaj minúta ) môže nakoniec strašne mrzieť.
No ja sledujem takú cyklistiku, že francúzi sa ,,zlepšujú,, už takmer 40 rokov a nie a nie doma vyhrat. Jazdca, jazdcov na calkové poradie majú. Pinot 3. miesto v GC 2014, Bardet 2. miesto v 2014 a 2016. Takže v posledných rokoch žiadny vzostup ale pokles. V 21 storočí - vo WT tíme supluje švajčiarsky cyklista - domestik trénerov a učí francúzov ako sa jazdí časovka. Aj dnes anglická IQ cyklistika /G. Thomas/ porazila domácich bezmozgáčov. Akoby v závere okomentoval víťaza etapy Teunsa Hačecký - zlomila ich na hlavu. Ešte šťastie, že sa Thomas držal dalej od bariér. Na planete krásnych dívek /podla Hačeckého spolukomentátora/.
https://cyclingtips.com/2019/07/wada-almost-done-analyzing-puerto-samples-but-athletes-will-not-be-named/
Ale v zasade má pravdu
S Andrém máme v pain cave rovnaké ventilátory