Fu, ešte že som k novému XT-čku objednal kazetu sunrace 11-50 na Shimano orech ? a nie na microspline aj s novým orechom. Akurát sa bojím že aj pätku budem musieť meniť, čo mi nenapadlo, až kým som to tu nečítal.
Ani nehovor, normalne sa citim bezmocny a chce sa mi hadam aj plakat Uz treti tyzden som vdaka tomu celemu bez biku a jazdim na 15-rocnom vectore s 1x9 a teraz este zistim toto... Musim zajtra chytro zistit v akom stave je koleso a rozhodnut sa co dalej, najradsej by som v tejto chvili kazetu aj s orechom predal a kupil 1295 eagle... Aj ked je pravda ze uz mam vyhliadnuty karbon boost ram ale to uz by som strasne kombinoval narychlo a bol este dlho bez biku... a o €€€ ani nehovorim
Ne dame si kazdy rok nevyladenu novinku co neni poriadne kompatibilne s nicim
Za ery 3x9 bolo skoro jedno co clovek kupil od koho vsetko pasovalo a dalo sa kombinovat
Ak by som mal nejaku vytku k tomu ja, tak jedine ze robit taketo velke prestavby pri dodacich dobach bikeshopov navyse metodou pokus/omyl pocas sezony je strasna blbost. Jakub, mohol si tuto sezonu este pojazdit to jedenastrychlostne xtrko ked uz si ho kupil a hrajkat sa pocas zimy. Zbytocny hura styl. Najdolezitejsie je mat na com jazdit a nie mat to naj.
Naj? To myslis ten skaredy stary pokruteny Author ram s vahadlom vacsim ako zadna stavba? Keby aspon Naj hoci aj do vytriny, lenze na hento sa neda ani pozerat.
Naj? To myslis ten skaredy stary pokruteny Author ram s vahadlom vacsim ako zadna stavba? Keby aspon Naj hoci aj do vytriny, lenze na hento sa neda ani pozerat.
Nehan meno dreambiku lebo sa na teba znesie Luckin spravodlivy hnev A potom budes max. spokojny
jachmel nepopieram ze to nebola rychla kupa, skor take spontanne rozhodnutie, ale zas na druhej strane nebol to ziadny pokus ako hovoris. Vsetko su to originalne medzi sebou zamenitelne diely, ziadne cinske napodobeniny alebo miesanie komponentov roznych vyrobcov kde by to mohlo nastat, takze som tam nepredpokladal nekompatibilitu. A zrovna musim/e mat tu jednu kombinaciu kde to ocividne nefunguje. Bohuzial ziadny predajca nato neupozornuje a pochybujem ze vobec otom vie, takze som to nemal odkial vediet. Nehovor ze pri kupe noveho komponentu studujes web vyrobcu ci to pasuje s tym a onym Mala to byt jednoducha vymena “na istotu” pocas 2-3 volnejsich tyzdnov v sezone... Ved sa aj ta sada s orechom predava ako komplet na prerobenie... Nech je tato nasa skusenost vystrahou pre ostatnych
Ako sa volal ten film.... Diabol nosí Pradu. Tak už máme aj slovenskú mutáciu: Diabol možno raz sadne na Author. Ale ja skôr čakám, že Lucka došporí a v nákupnej horúčke v septembri dokúpi Santu lebo aj ona si už musela všimnúť na montážnej stolici, že ten rám nikdy s ničím ladiť nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu to máš na dt stránke https://www.dtswiss.com/en/support/conversion-charts/rotor-kits-mtb-shimano-micro-spline/
To mi teraz nepomoze ani kupit narychlo boost ram
ja som objednal J-bend 350 náboj ale asi si radšej dám vypliesť nové kolesá a tieto predám
Dolítals, betmene ?
ak dostanem dobrú ponuku tak budú na predaj kolesá kto by chcel
bimjeam dik za podporu, to vzdy potesi
Smutné. ☹️
Tak a teraz do mňa
Za ery 3x9 bolo skoro jedno co clovek kupil od koho vsetko pasovalo a dalo sa kombinovat
Nehan meno dreambiku lebo sa na teba znesie Luckin spravodlivy hnev