Vodohospodari dnes na Vodnom diele cez cesticku do TNV namontovali zvodidlo. Hlavne v noci si na to treba dat pozor. Volal som na ZSK a upozornia stavebnika, no neviem, ci to cez vikend odstrania. Zajtra to pojdem skontrolovat a asi skusim zavolat rovno na policiu.
Vodohospodari dnes na Vodnom diele cez cesticku do TNV namontovali zvodidlo. Hlavne v noci si na to treba dat pozor. Volal som na ZSK a upozornia stavebnika, no neviem, ci to cez vikend odstrania. Zajtra to pojdem skontrolovat a asi skusim zavolat rovno na policiu.
Aj som sa minule divil ako celú cestu do Mojša "oplotili" zvodidlami z oboch strán. Neviem čím je táto cesta nebezpečná keď kopec iných hlavných ciest je bez zvodidiel. Riadne tu niekto ryžuje. Ale že budú až tak aktívni to by ma nenapadlo. Debilita!
Som to šiel asi pred 10 rokmi na pešo, no už si to moc nepamätám, no vyzerajú to byť fakt výživné terény. Napokon takých je vo Fatrách viac ako dosť . V akom stave sú tie hadie traily? Ty to tam máš dobre pojazdené. Sa mi to tam dosť páčilo, by som si to niekedy rád zopakoval, ak je to v dobrom stave
A tie Traily na Martinkách? Teda myslel som Anakondu, Pytóna, vretenicu,...Lebo videl som pár fotiek pred pár mesiacmi keď myslím, že na Anakonde bolo dosť stromov po ťažbe, tak či je to prejazdné, respektíve či sa tam oplatí ísť, keďže nie som domáci?
Info zo vcerajsieho vyjazdu,Razsosna z Mincola je vycistena.Zostalo iba zopar stromov a konarov v najspodnejsej casti,ale su spravene obchadzky,tak da sa to krasne zist.Vdaka tomu,kto to precistil a spravil to opat fun ako minuly rok.
Info zo vcerajsieho vyjazdu, od razcestia s. Jalovec - ochoz koty 879 m. n m. smer s. pod Zlieňom (trat cyklomaratonu) je cast na useku cca 80m zapadana svrčinami (15ks) nutné prenašat
nahraval som na aplikaciu strava ( zvycajne Trailforks ) nie na locus. export nahladu trasy som este v locus neskusal. otazne je, ci to vie aj v.3.37.1 co mam ja.
je niekde screenshot ako to vyzera ?
Dá sa to prejsť v pohode, len po žltej dole pod Obelcom su spadnute asi 6 stromov, tak tam bude treba preniesť. Aj keby tam neboli, je to dosť prudko dole a chodník je len taký výmoľ s kameňmi a haluzami, ja by som si to netrufol zísť na bajku. Potom ďalej je to už tiež v pohode. Ešte by som doporučil, ako máš na mapke poznačené červenou, keď pôjdeš po žltej odboč z nej do ľava a vybehneš na také malé staré rúbanisko s výhľadom do doliny a na Malú Fatru. Cestu poza Steny na jeseň vyvalcovali, tá je rovná ako klzisko a potom ďalej Pod poľanou po modrej smerom do mesta sú traktorové cestičký s večnými kalužami, ak nebude týždeň pršať tak ok, inak pokračovať po ceste smerom do Poviny. A nezabudni si zvonček, lebo sú tam mackovia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taky bunny hop asi nezvladnem
Aj som sa minule divil ako celú cestu do Mojša "oplotili" zvodidlami z oboch strán. Neviem čím je táto cesta nebezpečná keď kopec iných hlavných ciest je bez zvodidiel. Riadne tu niekto ryžuje. Ale že budú až tak aktívni to by ma nenapadlo. Debilita!
je niekde screenshot ako to vyzera ?