Ahojte.Má niekto skúsenosdti s motorom shimano E8000? Nemám ho dlho,ale chcem sa spýtat či niekto nepozoruje tukanie,občas až buchnutie pri radení na nižích pastorkoch smerom dole.Neviem či niečo robím zle,alebo to vôbec nemá robit.Motor tah má.Pokial je motor vypnutý,tak radenie ide OK.Ďakujem.
Ti co mate shimano motor na svojom ebajku a zastavite sa na Bielom krizi, ze si dobijete baterku,
ste uz asi zistili, ze pri bufete U Kocmundu nie je nabijacka uz od jari 2020
a teraz uz nefunguje ani nabijacka pri bufete Klinec.
Nabijacie stojany su dielom a asi aj majetkom firmy https://www.velocity.sk/
a preto nema vyznam hladat riesenie napravy v uvedenych bufetoch.
Doporucujem preto zaslat mail na velocity: [email protected] a pokusit sa o napravu.
Nedavam tomu velku nadej, ale ked nas bude viac, mozno sa v nich nieco pohne.
Odpoved na moj mail od Velocity, ze preco nefunguju na Bielom krizi nabijacky Shimano:
dobry den
rad by som strucne zareagoval.
situacia nas mrzi, ale podla dohody je prevadzka stojanov plne v rukach prevadzkovatelov bufetov, takisto oni by od nas mali ziadat/zakupit chybajuce alebo nefunkcne nabijacky.
je to take slovenske, kedy my sme dodali 4 plne vybavene stojany pre bikerov v Karpatoch zadarmo (cena 1 ks je vyrazne nad 1000 EUR) a do nich spolu 16 nabijaciek, a slovenski bikeri si to bud rozkradnu alebo nevazia a spravaju sa tak, ze nabijacka je pokazena. zaujimave je ze sa stalo zatial iba na nabijackach Shimano...
my nemozeme vzdy ukradnutu alebo rozbitu nabijacku vymienat len tak, nemalo by to konca a tak sa to robit neda.
investovali sme nemale prostriedky do vybudovania bez akejkolvek podpory to strany statu/mesta/prevadzkovatelov bufetov, je to nasa investicia smerom k vam ebikerom, prevadzku sa zaviazali prevziat "bufetari".
prosim zkuste ich kontaktovat, ja sa im tiez ozvem a dufam ze coskoro dojde k stavu kedy si budete moct nabit ebike.
ten si defacto viete nabit aj teraz, lebo pri navrhovani a specifikacii stojanov sme do kazdeho zakomponovali volnu zastrcku na nabijacku akehokolvek typu a teda aj Shimano.
velmi nerad by som bol keby sa to cele otocilo proti nam. do minuleho roka neboli na Bielom Krizi ziadne nabijacie stojany.
sme pripraveni nabijacky dodat, ale nie donekonecna financovat vtedy ked niekto nejaku ukradne alebo rozbije.
v tomto smere by bolo dobre aj iniciativa zo strany uzivatelov, teda vas a apelovat na prevadzkovatelov aby sa o stojany starali, a kamaratov ci ludi na forach aby si uvedomili ze su to veci pre nich a pokial ich poskodia alebo ukradnu budu skodit aj sebe.
pokial, mate akykolvek napad na to aky by to mohlo fungovat, rad si ho precitam.
sme bikeri, aj preto robime to co robime a snazime sa to robit lepsie.
v pripade otazok som vam k dispozicii.
dakujem za porozumenie a zelam pekny den
Takze podla Velocity treba tlacit na "bufetarov".
No neviem ako tie ukrajinske babenky v Klinci budu toto riesit.
Mozno u Kocmundu to bude lepsie. Ale ak je to tak, tak ano, kazdy by sa mal v bufetoch ozvat,
ved kazdy ebajker v case ked dobija, tak v bufete aj konzumuje.
Samozrejme, že treba tlačiť na prevádzkovateľa zariadenia... Projekty ako ebajkconnect, alebo velocity stoja nemálo peňazí a ešte viac času, tak sa jednoducho nedá každý týždeň behať po celom Slovensku a kontrolovať, ako to vyzerá... A neveril by si, koľkokrát prevádzkar, či majiteľ nie je schopný ani len zavolať, že sa mu zlomil beachflag, odtrhol banner, alebo odišla nabíjačka, pričom výmena je gratis... Akonáhle raz niečo dostanú zadarmo, prdia na to... A to nehovorím o brutálnej fluktuácii zamestnancov v niektorých hoteloch, či penziónoch, kde než prvého zaškolíš, už je tam iný...
A nebolo by rozumnejsie prenajat bufetarom nabijacky a oni by ich prenajimali bikerom? Na konci dna by to zaplatili bajkeri a prevadzkovatelia by mali motivaciu zariadenia kontrolovat aby fungovali. Napada ma jednoducho zamknuta schranka, ku ktorej ma kluc prevadzkar, ktory za odomknutie a zamknutie a kontrolu stavu zoberie nejake to Euro + pausalnu cenu za odobratu elektriku. Vazili by si to aj prevadzkovatelia aj uzivatelia. A ak je niekto presvedceny ze by to malo byt zadarmo, tak nech vybuduje odberne miesto a slobodne venuje komunite.
Aj také pokusy tu už boli, neujalo sa to... Samoobslužné stojany (bez nutnosti úkonu zo strany prevádzkovateľa) existujú... Nejaké zamykateľné boxy? OK, ako nápad nie zlé (skúšali sme), ale bufetár, ktorý má mega roboty s konzumujúcimi zákazníkmi (nebavíme sa o corone ére) sa s takýmto niečím nebude zaoberať (zas skúsenosť)... A posledná veta? To už dávno robíme niekoľko rokov...
Ahojte chlapci, trosku na inu temu. Mam v bajku bateriu 504W, a na cely den to rozhodne nestaci. Robim velke prevysenia okolo Malej Fatry. Uvazujem nad kupou druhej baterie, ktoru by som na pripadnu celodnovku braval. Poradte prosim kde ju vozite? V batohu? Na nejakom drziaku na bajku? Dakujem.
batoh, sú špeci batohy s priehradkou na baterku. robia ich značky Ergon, Evoc, Amplifi a aj XLC má nejaký. vyskúšal som najprv Ergon, teraz mám Evoc a ten je lepší, možno najlepší na trhu aktuálne, len je dosť drahý
Čaute.Dnes som pozrel na dojazd po nabití.Ukazuje 90km.Pri novej ukazoval 100km.Má to súvis s kondíciou baterie? Najazdené 5500km.V zime nálo.Diagnostiku som nerobil.
asi má. nemáš unlocker alebo etunning app? aj tie základné verzie za 2€ ukazujú zdravie batérie. nakoľko je to presné ale neviem, mne sa stala dosť divná vec, baterka cez zimu v byte, nabitá na 67%, ukazovala zdravie 100% a 10 cyklov. po jednom krátkom výjazde vo februári keď bol ten teplejší víkend, kde som ju ani nevybil, priemerná teplota vonku 10°, mi unlocker ukazuje zdravie 90% po 11 cykloch. keď som predával canyona, jeho baterka mala 37 cyklov a 97% zdravie.
Nemám žiadnu apku,mimo tej od Shimana.Nepotrebujem to.Raz som si to nastavil a OK.Ked som ebike odstavil dojazd bol ešte 97km.Trochu som ešte pojazdil,aby nebola bateria full a potom uložil.Jazdil som na klasike.Dnes som pozrel a dojazd iba 90km.Otázne je nakolko je to všetko spolahlivé.Apka+ comp.S batekami je to všeliako.Niesom sám čo má takýto poznatok,skúsenost.Bez ohladu na pohon.
Nevím jestli to muze souviset, ale podle nejnovějších měření je pry lepší baterku mít v teplotě okolo 0st a nabití cca 60 až 70% než plně nabitou a v teplotě nad 20st. Ale jak velký vliv to má....
Ja to robím tak, že to večer dobijem na nejakú hodnotu a ráno to dorazím. Ale vôbec nie je podmienka ísť von s plnou baterkou. ono je to dané aj tým že ja mám takmer 700Wh.
Čaute.Dnes som pozrel na dojazd po nabití.Ukazuje 90km.Pri novej ukazoval 100km.Má to súvis s kondíciou baterie? Najazdené 5500km.V zime nálo.Diagnostiku som nerobil.
Nená to žiadny súvis. Tá funkcia dojazd je hlúposť. To som ako prvé z menu vyhodil. V hlave si to spočítaš lepšie. Dojazd ti počíta podľa štýlu jazdy, takže po nabití môže počítať z nejakých predchádzajúcich dát. A tie sú vždy iné.
Odpoveď ti dá iba diagnostika. To by ten cyklo computer musel mať zabudovanú diagnostiku, ale neviem prečo by to informovalo o kapacite batérie cez hodnotu dojazdu.
Btw, ja mám najazdených 9000 km, za 10 mesiacov cca. 160 nabití a nepozorujem žiadny pokles kapacity. Jazdím denne rovnakú trasu do práce, rozdiely sú samozrejme v závislosti od sily a smeru vetra, ale stále sa to správa rovnako.
Diagnostika by asi nejaký pokles už ukázala, ale keď to nepozorujem v praxi, tak ma to netrápi. Zbytočne by ma to znervózňovalo, keby mi diagnostika ukázala nízku kapacitu
Ja mam shimano 504wh baterku a na nabijanie som kupil Sonoff POW R2 nahral som tam firmware tasmota, pripojim baterku ked pridem z vyjazdu ale zapnem relatko na dialku par hodin pred tym ako chcem niekde ist. Niekedy nenabijam do 100% ale len na nejakych 85% a vypinam to skriptom z raspberry ked poklesne prud pod 0.67A (za tym druhym vrcholom na obrazku). Mozno to pomoze trochu zivotnosti aj ked to asi nema u mna velky vyznam, lebo som bajk kupil len minuly rok v lete a najazdil 950km s 11 cyklami baterky a ta ukazuje 100% health tak sa pri mojom jazdeni na 80% dostane mozno o 10-20 rokov. Nabijacia charakteristika z cca 10-100% v prilohe.
existuje nejaká redukcia na baterku Shimano? kamoš ju má v ráme,je tam gulatá zásuvka-nabíjacie stanice v lese majú tú klasickú obdĺžnikovú 2 pinovú koncovku,je nejaké riešenie? dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ti co mate shimano motor na svojom ebajku a zastavite sa na Bielom krizi, ze si dobijete baterku,
ste uz asi zistili, ze pri bufete U Kocmundu nie je nabijacka uz od jari 2020
a teraz uz nefunguje ani nabijacka pri bufete Klinec.
Nabijacie stojany su dielom a asi aj majetkom firmy https://www.velocity.sk/
a preto nema vyznam hladat riesenie napravy v uvedenych bufetoch.
Doporucujem preto zaslat mail na velocity: [email protected] a pokusit sa o napravu.
Nedavam tomu velku nadej, ale ked nas bude viac, mozno sa v nich nieco pohne.
dobry den
rad by som strucne zareagoval.
situacia nas mrzi, ale podla dohody je prevadzka stojanov plne v rukach prevadzkovatelov bufetov, takisto oni by od nas mali ziadat/zakupit chybajuce alebo nefunkcne nabijacky.
je to take slovenske, kedy my sme dodali 4 plne vybavene stojany pre bikerov v Karpatoch zadarmo (cena 1 ks je vyrazne nad 1000 EUR) a do nich spolu 16 nabijaciek, a slovenski bikeri si to bud rozkradnu alebo nevazia a spravaju sa tak, ze nabijacka je pokazena. zaujimave je ze sa stalo zatial iba na nabijackach Shimano...
my nemozeme vzdy ukradnutu alebo rozbitu nabijacku vymienat len tak, nemalo by to konca a tak sa to robit neda.
investovali sme nemale prostriedky do vybudovania bez akejkolvek podpory to strany statu/mesta/prevadzkovatelov bufetov, je to nasa investicia smerom k vam ebikerom, prevadzku sa zaviazali prevziat "bufetari".
prosim zkuste ich kontaktovat, ja sa im tiez ozvem a dufam ze coskoro dojde k stavu kedy si budete moct nabit ebike.
ten si defacto viete nabit aj teraz, lebo pri navrhovani a specifikacii stojanov sme do kazdeho zakomponovali volnu zastrcku na nabijacku akehokolvek typu a teda aj Shimano.
velmi nerad by som bol keby sa to cele otocilo proti nam. do minuleho roka neboli na Bielom Krizi ziadne nabijacie stojany.
sme pripraveni nabijacky dodat, ale nie donekonecna financovat vtedy ked niekto nejaku ukradne alebo rozbije.
v tomto smere by bolo dobre aj iniciativa zo strany uzivatelov, teda vas a apelovat na prevadzkovatelov aby sa o stojany starali, a kamaratov ci ludi na forach aby si uvedomili ze su to veci pre nich a pokial ich poskodia alebo ukradnu budu skodit aj sebe.
pokial, mate akykolvek napad na to aky by to mohlo fungovat, rad si ho precitam.
sme bikeri, aj preto robime to co robime a snazime sa to robit lepsie.
v pripade otazok som vam k dispozicii.
dakujem za porozumenie a zelam pekny den
Takze podla Velocity treba tlacit na "bufetarov".
No neviem ako tie ukrajinske babenky v Klinci budu toto riesit.
Mozno u Kocmundu to bude lepsie.
Ale ak je to tak, tak ano, kazdy by sa mal v bufetoch ozvat,
ved kazdy ebajker v case ked dobija, tak v bufete aj konzumuje.
Inac ide o nabijacky v hodnote cca 140 euro.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Battery health 95%
Battery cycle 97
Display na bajku nemam, tak nevidim o kolko mi klesol "dojazd"
Nabijam po prijazde domov hned ako vyschne bajk (ak je mokro alebo som umyval od blata) na 100% aby bol na druhy den readytogo.
Jazdim takto celorocne a nezaznamenal som ziaden neocakavany pokles kapacity
Este doplnim, ze vacsinu vyjazdov koncim so 40% zostatkom (~40km/900vm).
Len obcas sa mi stane, ze ju vybijem do prazdna
Nená to žiadny súvis. Tá funkcia dojazd je hlúposť. To som ako prvé z menu vyhodil. V hlave si to spočítaš lepšie. Dojazd ti počíta podľa štýlu jazdy, takže po nabití môže počítať z nejakých predchádzajúcich dát. A tie sú vždy iné.
Odpoveď ti dá iba diagnostika. To by ten cyklo computer musel mať zabudovanú diagnostiku, ale neviem prečo by to informovalo o kapacite batérie cez hodnotu dojazdu.
Btw, ja mám najazdených 9000 km, za 10 mesiacov cca. 160 nabití a nepozorujem žiadny pokles kapacity. Jazdím denne rovnakú trasu do práce, rozdiely sú samozrejme v závislosti od sily a smeru vetra, ale stále sa to správa rovnako.
Diagnostika by asi nejaký pokles už ukázala, ale keď to nepozorujem v praxi, tak ma to netrápi. Zbytočne by ma to znervózňovalo, keby mi diagnostika ukázala nízku kapacitu