Dobra bola salzka ... sem tam dokonca aj neprsalo a okrem zjazdu z rosalmu a potom celkovo obcerstvovacka potom kde som myslel ze umrznem to bolo celkom fajn... siel som to skor ako vyjazd nez ako zavod a v tomto pocasi sa velmi dobre slapali tie kopce
Ked vidim to mnozsto DNF, tak sa ani necudujem. Vraj bolo na vrchole Rossalmu 4 stupne. Ale po tom zjazde som mal kvalitne premrznute prsty na rukach. Dole bolo nastastie teplejsie, takze sa to dalo odjazdit v lahkom obleceni (trasa C).
Ked vidim to mnozsto DNF, tak sa ani necudujem. Vraj bolo na vrchole Rossalmu 4 stupne. Ale po tom zjazde som mal kvalitne premrznute prsty na rukach. Dole bolo nastastie teplejsie, takze sa to dalo odjazdit v lahkom obleceni (trasa C).
Ano, podla zaznamu z edge 1030 ,bolo na Rosslme 4stupne. Inač klobuk dole, videl som z trasy A ako to išli niektorí v letnom obleční (všetko na ktátko).
V cieli asi najlepšie sadol horúci jonťak.
Dlho som nezazil ze by mi tiekla voda po tele cez gate po nohach . Citil som sa ako pod sprchou 3h. Ja som bol tento rok iba 53km,ale mam dojem ze bola tazsia ako 73km.
Ráno 4:30 teplo, 14 stupňov ... poobede na Rosalme mi už Garmin nefungoval ale bola hore strašná zima. Videl som ľudí čo si dávali na pláštenku ešte aj fóliu, myslím že im to veľmi nepomohlo ale pre ten pocit ... nič horšie som na Salz nezažil
Ešte stále nemám cit v rukách 😅
Klobuk dole .. salzku za dazda aj zimy (asi 7st tusim) som zazil, sice len 100ku a prsalo len asi hodinu a nie v takej zime (ale i tak tretry obalene blatom boli vtedy super, lebo zateplili nohy), zbytok bol fajn, tak je toto zazitok na velmi dlho .. a hlavne ak to clovek da
spominam na 2009-rok ked sme stravili cely tyzden pred Salzkou v okolitych kopcoch s teplotami okolo 30-tky a v sobotu rano
sa prihnal teplotny sok , lialo a teplota klesla na 6-7 stupne na starte a na prvom vyslape sa v cca 1000 metroch dazd zmenil na sneh,
teplota klesla na takmer nulu ...
na sebe som mal gumovy prsiplast pod ktorym som bol spoteny ale ako tak drzal trochu tepla ked som stupal , v zjazde to bolo
strasne, niektori dokonca kracali popri bikoch pretoze ruky a nohy mrzli ... pretek nakoniec zastavili ked som uz pedaloval okolo jazera a
cakal ma vyslap na Rossalm kde v tom case uz nasnezilo cca 20cm.... uz nikdy by som sa nedal na nieco podobne, asi to bude
vekom, ale neviem si to ani predstavit ako by som to teraz prezil... moj VELKY obdiv vsetkym tym co tento rok bojovali s podmienkami
a sami so sebou .... velka ucta !!! ste borci !!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, podla zaznamu z edge 1030 ,bolo na Rosslme 4stupne. Inač klobuk dole, videl som z trasy A ako to išli niektorí v letnom obleční (všetko na ktátko).
V cieli asi najlepšie sadol horúci jonťak.
gratulujem slimakom k obhajobe titulu !
Ešte stále nemám cit v rukách 😅
sa prihnal teplotny sok , lialo a teplota klesla na 6-7 stupne na starte a na prvom vyslape sa v cca 1000 metroch dazd zmenil na sneh,
teplota klesla na takmer nulu ...
na sebe som mal gumovy prsiplast pod ktorym som bol spoteny ale ako tak drzal trochu tepla ked som stupal , v zjazde to bolo
strasne, niektori dokonca kracali popri bikoch pretoze ruky a nohy mrzli ... pretek nakoniec zastavili ked som uz pedaloval okolo jazera a
cakal ma vyslap na Rossalm kde v tom case uz nasnezilo cca 20cm.... uz nikdy by som sa nedal na nieco podobne, asi to bude
vekom, ale neviem si to ani predstavit ako by som to teraz prezil... moj VELKY obdiv vsetkym tym co tento rok bojovali s podmienkami
a sami so sebou .... velka ucta !!! ste borci !!