nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
No tam ideme a už z toho mám teraz rešpekt . 2r dozadu sme boli ma Col Agnel tiež 2700 asi 1minutu a boli 2C.ale to nie je podstatné ako to,že toto a podobné pôjdu 3dni a tam.hore je počasie no všetko len nie pekné. Takže ten posledný týždeň by som nechcel byť v ich koži .
a ktoré to stúpanie má tie 3% na 20km? asi žiadne však
prvych cca 28km ma priemer +- 3%
https://www.climbbybike.com/profile_elevation.asp?Col=Col-du-Galibier&qryMountainID=20736
prvych 18km dokonca len dako 1.6%
Fakt nič náročné? Aj si niekedy osobne skúsil podať nejaký slušný výkon vo výške nad 2000m? Možno ak robíš chatára na "brnčalke" tak to pre teba nebude až taký problém
bol som 2x aj na galibieri, z oboch stran a nejak som si nevsimol daky rozdiel. osobne idem stale na max, neviem sa setrit, pri mojej vahe 96kg sa to ani neda
fakt som nepozoroval ziadne problemy s dychanim alebo co, VAM okolo 600 ci som siel na spodu stelvia alebo pri vrchu...
Máš pravdu. Pinot ide na celkové. A začne pekne z ostra. Hned v úvodnom bloku etáp, ešte pred prvým volným dnom začína útočit. Najnovšia stratégia - Madiot, ... creative technology. V hektickom dojazde do Saint-Etienne získava na súperov prvých 26 sekúnd. Do Paríža je daleko. Treba si urobit náskok. Aby bolo z čoho spúštat. Zišlo by sa aj zo 10 minút. Nazbierat. V závere može príst špatný den. V nasledujúcej etape síce stratí 1:40 min. ale nič to. Utočí sa dalej. Po druhom volnom dni je na pódiu a do poslednej - najtažšej časti vstupuje s náskokom mínus 15 sekúnd na najväčšieho súpera v celkovom poradí, dúfajúc že úvod moc neprepálil.
Ivan, už sa to konečne nauč. Taký odborník a nevie, že to nie je pretek ale preteky. Slovo pretek je v slovenčine nespisovné. Dehonestuješ tým svoju vlastnú odbornosť
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/6273/
Ale oni tam idú troska rýchlejšie 😀. 20 >
Pred časom som šiel iba 25km stúpanie na Glandon asi 10km/h a Pinot vtedy vyhral a šiel tam 27 km/h.
okej, prestávam bicyklovať. predávam bicykle, keď je toto všetko v pohode.
pokiaľ si pamätám, tak Galibier (17,6 km cez 7%) sme šli cez Telegraphe (12,1 km cez 7%). Iseran 13 km a priemer cez 7%. Neviem, nemám pocit, že tie kopce sú dlho a nie prudké. samozrejme, nie je to Zoncolan, ale je to zaberák aj tak
https://jazykovaporadna.sme.sk/q/6273/
No astro ja neviem. Spisovne nespisovne. Preteky by malo byt, a zrejme aj človeku hned napadne, že ich je viac. Tour je jeden trojtýždnový pretek. Keby že napíšem preteky, pretekov nebolo by to úplne jasné. Kolko pretekov je vlastne to tour. Ono ich je tam v podstate viac. Každá etapa sú preteky. Ja som mal na mysli jeden pretek - o celkové poradie. Takto to bolo jadnoznačnejšie. Po praktickej stránke komunikácie. Vieš aby to bolo jasné.
Tour de France sú preteky.
Každý deň sa ide etapa.
Prebieha súťaž o žltý, zelený, biely, bodkovaný dres, najaktívnejšeho pretekára...