Velmi by ma zaujimalo,co najradsej papkate...
A z coho sa Vam jezia chlpy,aj tam,kde nemusia..
Popripade,co neobvykle ste uz papkali a spapkali....
Dik
p.s alebo ako hovori marecej,kto si neprezere ma...
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
krevety mam rad, vzdy ked sme boli na navsteve, tak svagrina ich vzdy kupila aj s ostatnymi priserami, boli len blansirovane a jedli sa so speci majonezou a pravou fr. bagetou, tak mi to chutilo najviac
Svej mi neodpovedal na ten tatarak..
co? no teraz nechapem, co chces za odpoved, povedal som ze sa mesa nebojim.
co? no teraz nechapem, co chces za odpoved, povedal som ze sa mesa nebojim.
To si nepovedal...
Preto ma moj muz miluje,lebo som ina...
Akurat cakame na to vybornu pizzu a bude po diete do..
Nakrájaný pór, mrkva, zeler, nejaká paprika a paradajky.
Všetko to dám na panvicu s trochou olivového oleja, opražím, podlejem trochou vína, podusím.
Pridám krevety, zamiešam, nechám chvíľu, povedzme desať minút, pridám paradajkový pretlak, podľa toho, aké množstvo pripravujem, cesnak, bylinky, petržlenovú vňať. Nechám prevrieť, hotovo.
Ak pripravujem povedzme sépie, tie najskôr obvarím a potom idú na panvicu ako prvé, lebo im to trvá podstatne dlhšie ako tej vyššie spomenutej zelenine.
Podávam s cestovinami. Snažím sa zachovať pomer, čím väčšia cestovina – farfalle, cannelloni, na tým väčšie kúsky krájam suroviny do omáčky. Na drobnú cestovinu, alebo na špagety, úplne nadrobno.
Kto nemôže príšerky ani vidieť, omáčka je dobrá aj bez akéhokoľvek mäsa, alebo s kuracinou.
Dobrú chuť.
tak toto som si dnes pripravil na ranajky
este ze som to stihol pred sebou samym skryt a odfotit to, inak uz by potom neboloooo
bru chut!
este ze som to stihol pred sebou samym skryt a odfotit to, inak uz by potom neboloooo
bru chut!
a kde mas maso?
nerastie ti to v hube?
ja masko nepapam
Evidentne ti chutilo
jj, a ako
Nic si s toho nerob.....ved musia byt aj pekny a urasteny chalpi
2Bilec...ved ti tam este ostalo
uz som mohol byt out
Jaj,tak asi na toto by som sa mohla dat,ale ked to je teraz take tazke..
Kde mam cas si take nieco nakrajat,to zozerem naraz celu paradajku,zajem syrom, otvorim skrinku,tam cihaju na mna svokrusine sladkosti a ked ma detiska dostanu do vyvrtky,nacpem hubu,nech po nich nekricim...
Potom krpata zaregistruje cucu,ostatne jedlo "vyzivne"skoncilo a preto sa rychlo snazim zut,az mi je zle a tie vycitky svedomia
Potom sadnem sem,nech sa trochu zabavim a uz utekam,kym spia nieco porobit,aby muzicek nepovedal,ze som darebnica..
Idem si rychlo nieco dzobnut...
bru chut!
Kolko vydrzis s tymto syty
bolo k tomu aj nejake to pecivo (samo. ze cierne
odvtedy som nic nejedol a podla stavu zaludka ani najblizsie dve hodky nic nebude... takze celkom dlho sa drzi pocit sytosti
Ale bude asi aj masko...