caute, neviem do ktorej temy prispiet s touto otazkou, riesilo sa tu nedavno fiting bicykla, tak sa opytam tu. mam bolesti laveho bedroveho klbu po jazdeni, a uz niekdy aj pocas. nemozem poriadne dostupit na nohu kvoli bolesti. bolest po case odide, ale zase sa po/pri bikovani vrati. bicykel by som mal mat nastaveny na seba dobre (precital som si co-to aj na youtube pozrel). vraj sagan ma taketo podobne problemy, ja tu knihu citat nechcem a len kvoli tomu ju kupovat nebudem, takze keby mi niekto ochotny, kto knihu cital, alebo vie dokonca viac ako je v nej napisane, objasnil ake problemy sagan ma a ako ich riesi, celkom by som sa potesil. alebo akekolvek vase osobne skusenosti a riesenia s podobnymi bolestami. som nuteny kvoli nim si davat 3-dnove pauzy, aby som sa vyhol pretazeniu, co ma vobec netesi. na jazdenie kazdy den, alebo obden mi bolest nedovoli ani pomysliet. k ortopedovi som uz objednany. zatial ma napadla taka vec, ze si skusim dat pod kufor na lavej tretre podlozku, pretoze mam vraj skoliozu a na tu lavu nohu, ked stojim, prenasam viacej vahy (vsimol si fyzioterapeut), takze mam podozrenie, ze ju mam kratsiu. dik vopred za hocico, co mi moze pomoct.
Taky low cost do prace a na BK na pivo ... planujem vymenit plaste za CX a skratit predstavec. Nasiel by niekto ochotny pozicat na vikend 80mm resp 90mm predstavec? (BA a okolie, za flasku vina).
Taky low cost do prace a na BK na pivo ... planujem vymenit plaste za CX a skratit predstavec. Nasiel by niekto ochotny pozicat na vikend 80mm resp 90mm predstavec? (BA a okolie, za flasku vina).
Mam dva na vyber, som z Voderad.
- pro koryak 90mm -6
- specialized 90mm -6
Tak pôvodne bicykel určený na dochádzanie do práce po štrkových cestičkách... no zapáčilo sa mi hltanie kilometrov (a výškových metrov) aj na ceste tak som mu doprial nové kolesá a ďalšie komponenty - čiže tu je aktuálny sviatočný resp. letný setup. Odpoveď na otázku, prečo radšej nekúpiť niečo z vyššej cenovej kategórie je jednoduchá - máme za sebou spoločnú minulosť. Presnejšie stretko s takou okatou, štvornohou a srstnatou fešandou...
Tak vidíš, mne napríklad vyhovuje, ale ja som človek čo moc na dizajn neprihliada, prvoradá je funkčnosť a v tomto prípade to spĺňa - dá sa z neho postaviť bicykel... Ale pravda je, že Grade v carbone vyzerá o chlp lepšie...
Je to fajn bike, akurát na dnešné pomery má obmedzenú priechodnosť pre plášte len do 35mm a to je málo. Ale nový 2020 Grade je iná pesnička, hlavne top modely
Na poľné cesty do práce a pod. mám obuté na pôvodných setových kolesách 32mm Marathon Supreme a úplne to postačuje na "gravel" aj do lesíka vybehnúť na zvážnicu... Vtedy keď som ho kupoval pod pojmom "gravel" bolo rozumené cestný bicykel, na ktorý sa môžu dať plášte do tých 35mm možno aj s CX vzorkom a vybehnúť do lesíka... Dnes sa na gravel dávajú teleskopky a 130mm vidly, čakáme na 800 mm baranky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam dva na vyber, som z Voderad.
- pro koryak 90mm -6
- specialized 90mm -6
Kludne dobehni.
Ok, kedykolvek