nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ponúkam ti týmto moje štartovné na budúcoročný Haute Route ( vyber si či 7 dni v Pyrenejách alebo Alpách ) za zvýhodnenú cenu a môžeš nám všetkým ukázať aké je to ľahké...tak čo, ideš do toho?
ahoj, volám sa ivan pre tento príspevok a príjimam tvoju ponuku
to je otazne, komu toto viac pomohlo
Tak. S 18 kilovými bicyklami by to v pohode prerazili.
Dalšia ,,prepálená,, grand tour. Utočenie, plytvanie silami v úvode Tour. Zle rozložené sily pre trojtýždňový etapák. Ak bolo víťazstvo v celkovom poradí hlavný cieľ a vyhratá etapa na Tourmalet vedľajší. Ono to ale bolo opačne. Vyhrat etapu a možno sa zadarí aj v celkovom poradí. Francúzska Klasika. Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche.
Sú voľné wattové údaje. Stačí sa pohrat a dat ich do grafickej podoby. 1200 údajov. Porte - Sky útok v polovici kopca 6,1 W/kg.Potom útoky Contadora - č.1, a útoky Frooma na Qintanu - 2 až 5. Vyhral Froome.
Ok, veď poradie etapy mohli dať podľa Iseranu, ale časy by som do GC nerátal.
A nemyslite že to píšem kvôli JA...ten ako by dopadol dnes, dopadne na 99% aj zajtra.