nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ok, veď poradie etapy mohli dať podľa Iseranu, ale časy by som do GC nerátal.
A nemyslite že to píšem kvôli JA...ten ako by dopadol dnes, dopadne na 99% aj zajtra.
Presne toto som si vravel. Nie je to uplne stastne riesenie... na druhej strane taky Bernal tam nechal spustu sil prave kvoli GC a nebolo by uplne fer ani keby o naskok ktory tam vybudoval prisiel (tiez som fan JA).
A neviem co je na tom pravdy, ale tusim na europsporte alebo na CT som zapocul, ze na vrchole nebola ofiko casomiera. To pouziju dopocitane/odhadovane casove rozdiely??
nehovorilo sa toto už pred 14 etapou, 15.etapou, 18 etapou???
Nakoniec ho museli vyzliecť zo žltého predčasným ukončením etapy
Bernal
Alaphilipe....-46 s
Thomas......-1:11 min.
Kruiswijk.....-1:25 min.
Buchmann..-1:50 min.
Neoficiálne
Ok, veď poradie etapy mohli dať podľa Iseranu, ale časy by som do GC nerátal.
A nemyslite že to píšem kvôli JA...ten ako by dopadol dnes, dopadne na 99% aj zajtra.
Tak ja si myslim ze je to v poriadku, kazdy mal moznost zautocit, vsetci boli v skupine favoritov kto odpafol stracal aj tak vela. Sefovia mohli predpokladat aj nestabilne pocasie podla predpovedi a v tom terene toto je bezne co sa stalo. Nemaju sa vsetci spoliehat na posledne momenty a tabulkove predpoklady ze JA tento kopec urcite uz neda. Toto je sport, nepredvidatelny, dnes to konecne nebola nuda jak vcera na kralovsky nudnej etape. Este ze Nairo to trochu ozivil a priroda okolo pekna.
V zjazde v momente neutralizovania preteku mal Alaphilipe na Thomasa stratu 56 sekúnd. Na vrchole 1:02 min. Nestiahol v zjazde takmer nič.
Títo nejaké nové poradie s novými časmi majú
https://www.cycling-info.sk/spravodajstvo/cyklistika-novinky-zo-sveta/8110-priebezne-aktualizovane-reakcie-na-neutralizovanu-19-etapu
"STAGE 20 COURSE MODIFIED - Due to the difficult weather conditions expected tomorrow, the course of the 20th stage of the Tour de France will be modified. The start will be given in Albertville at 14:30 for a total distance of 59km."
Z epickeho zaveru v Alpach ostal iba "trhaci kalendar"...skoda, no.
https://www.letour.fr/en/rankings
Takže Pinot nie koleno ale stehno. Na Gire útočil dovtedy, kým mu neodišiel imunitný systém. Tento raz to nevydržalo stehno.