nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
už som to písal pod článkom, trošku prestrelil autor tohto článku...každý kto vyhrá čo i len jedinú etapu na Tour plače v cieli ako malý chlapec...Peter vyhral tiež a my to už asi berieme ako samozrejmosť a chceme, aby ešte ukázal niečo viac...
už som to písal pod článkom, trošku prestrelil autor tohto článku...každý kto vyhrá čo i len jedinú etapu na Tour plače v cieli ako malý chlapec...Peter vyhral tiež a my to už asi berieme ako samozrejmosť a chceme, aby ešte ukázal niečo viac...
Peťo Velits to pred Tour v rozhovore pomenoval veľmi presne: "Najmä by som teraz vôbec neriešil to, čo bolo v jari. Jasné, že fanúšikovia mali veľké očakávania, ale aj on sám mal od seba očakávania a určite nič nevypustil. Treba si uvedomiť, že keď je Peter Sagan druhý, tretí, či štvrtý, sú to pozície, ktoré väčšina pretekárov v pelotóne v živote nedosiahne. A u nás "fanúšikov" sa to niekedy berie ako sklamanie. Slovenský fanúšik si veľmi zvykol na víťazstvá, volá sa to "nenažratosť"."
Strapatý sa staral o infografiku
Hack3r ES je podľa mňa TOP. Keď už ide do tuhého už reklamy nebývajú...
piatok som mal volno, tak som to sledoval - hned jak dosiahol Alap vrchol kopca a stracal na Bernala 2 minuty a vydal sa ho stihat v zjazde, vtedy tam eurosport praskol reklamu. Nastastie stacilo ihned prepnut na STV.
A podla mna top nie je, tie uputavky a ukazky su priserne, fakt ma nezaujimaju vrieskajuce tenistky ani donekonecna opakujuci sa snookrista a ani "dzerusalem"
V praci obcas kukam tak, ze zapnem stv bez zvuku. Len Vueltu asi davat nebudu.
https://twitter.com/faustocoppi60/status/1155502292981993472
A podla mna top nie je, tie uputavky a ukazky su priserne, fakt ma nezaujimaju vrieskajuce tenistky ani donekonecna opakujuci sa snookrista a ani "dzerusalem"
V praci obcas kukam tak, ze zapnem stv bez zvuku. Len Vueltu asi davat nebudu.
Ja sa vyjadrujem ku komentovaniu. Keď sú reklamy a tie ukážky, tak tiež buď prepnem alebo odbehnem. Však nesedím 3 hodiny v kuse nalepený pred TV. Keď išiel JA do zjazdu, tak logicky dali reklamu. Do cieľa bolo ešte vyše 30 km...
No Volodja. Môžeš dokončiť hodnotenie preteku.