Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj -9% Rock Machine Manhattan 70 29 bicykel, gloss grey/black/white
619 €
-9%
MOC 679 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
-20% RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica, 130 mm
289 €
-20%
MOC 361 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
práveže chodím od Nitry takže tú stranu (plieška, meškov na všetky strany) mám komplet pojazdenú
nikde som nepisal že chcem ísť práve cez žibricu, ale viem presne čo myslíš, už som tade šiel a ponad kameňolom do Žiran, videl som aj že nad kameňolomom doľava sa dá ísť na žibricu,
mne strmé a tažké veci nevadia, práve naopak, niekoľko rokov som jazdil DH, teraz mám enduro, ako som písal stranu od Nitry mám komplet objazdenú, s pár KOMami, už ma to trošku nudí niekedy. Sem tam chodím po hrebeni, resp uplne po hrebeni je to blbosť takže popod a napadlo mi spustiť sa na podhorany a spodom naspäť na dražovsky.
Z trojchotára po modrej a ze sedla pod žibricou cyklotrasy sú všetko "nezaujímavé" zvážnice? Ja si to prejdem všetko len aby som nešiel zbytočne uplnú blbosť.
Pri jazde z Pane na Golianovo som si všimol nové smerníky. (Ako ísť z Pane na Vráble neviem - neregistroval som smerové šípky. )
Zatiaľ je asfalt OK a dá sa aj na cesťáku. (miestami je už spláchnuté blato z polí)
Odporúčam aj korčuliarom - ideálny nástup na kopci nad Golianovom. Od Janíkoviec je to strmé.
ako je to prosim s fotopascami? - je to problem ist tade na biku teraz ci?
Do Podhoran sa zo sedla normalne zosupnes naskor dolava po cyklotrase a potom v pohode po tej luke (zlta alebo modra).
prosim nemas ten obrazok mapy? - pre prehladnost
vdaka
Velka skoda ze smerom doprava niekde po vrstevnciach nie je nejaky pekny chodnik. Zibrica by s dala pekne zokruhovat.
Velka skoda ze smerom doprava niekde po vrstevnciach nie je nejaky pekny chodnik. Zibrica by s dala pekne zokruhovat.
myslim ze davnejsie sme to tu riesili - zokruhovat Zibricu ponad Stitare...GaliPet by k tomu mohol vediet viacej...
😏
po velmi dlhej prestavke som sa vratil k DH a kedze do kalnice to mam 2 hodiny cesty, tak ma napadlo, ze by som par krat vybehol aj na Zobor, kde som zacinal
A preto by som sa chcel spytat lokalnych jazdcov, ze ci mate dake dobre DH traily porobene. Kedysi som jazdieval ten zlab nad jaskynou a bol som aj na "novej" a neviem co sa dnes jazdi.