Zatial som nasiel len https://www.bike24.com/p2208288.html . Tvoje Ritchey si pridam do zoznamu z ktoreho budem vyberat. Mozno sa mi postasti vychytat zlavu.
Za tu cenu radsej CTM Koyuk 1.0 so Shimano Sora (sada o uroven vyssie ako Claris).
KOYUK už nie je v ponuke. Uvidíme čo CTM ponúkne pre rok 2020. No Soot 30 2020 zobrať ako entry level a keď ma Gravel chytí za srdce prerobím na sadu GRX. To pôjde?
Myslíte, ze by toto fungovalo? Deore kluky s 9 rychlostnym road systemom? Mam na topstone komplet soru okrem kluk ktore sú fsa vero compakt 46/30 no na stvorhran a chcel by som nejaké kluky k 9rychloatnej sade, no s klasickou osou a vsetky dostupne riesenia sú klasické cestné ktore ja v lese v kopcoch nevyuzijem a vsetko oatatne co som nasiel (prevazne tiez od fsa} bolo riesenie pre 10 a 11 rychlostne systemy. A kedže sa planujem venovat aj cestovaniu s plne nalozenym bajkom by som ocenil aj taketo riesenie. No zároven by som chcel ostať na sore, paci sa mi ten pocit ze ked niekde utrhnem nieco alebo poskodím tak nový dielcnestoji horibilne sumy. (Na fotke ma este aj claris smykac)
A preco to ches to Vero menit? stvorhran je v poho, nevyhoda ze vazi viac ako duta oska, inak je 10x odolnejsi ako akykolvek iny system.
a si s nimi spokojny? ja rozmyslam ci to ma zmysel pre mna. minus je v mestskej prevadzke su uzke rajdy mega vyhoda, ked treba dupat po rovine, v uzkych dropoch je clovek aero. A to jedine plus je v zjazdoch dakych sigltrackovych, no to je zvycajne par momentov, a na graveli nejazdim pre pocit zo zjazdu.
Ako to vnimas ty?
Ja som spokojny,vyhoda je hlavne ten kratky drop,spodny uchop je blizsi a v pohode aj zo stoja sa drzim dolu. Potom ako si napisal pri jazde dolu kopcom v terene,ruky tam dobre padnu ,paky su po ruke. Hlavne je ze ked stojis,ze ides taziskom dozadu tak sa ti dolna časť predlaktia neopiera o riaditka,máš priestor na manipulaciu..a dolu je sppdny uchop zvlneny a da sa tam ruka na dve miesta polozit. Ale nemusia kazdemu vyhovovať. Na graveli aero neriesim. Inak.mozes si kúpiť užšie, lebo ako je tam.nakreslene,to vyosenie ich rozsiruje..
Caute, gravel pre 195 cm *huja existuje ? Cena do 1500€ a aspon karbonova vidla. Eshop bajky ma netrapia, potrebujem pred kupou osobne vyskusat. Babo rad a dik
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
V popise na stránke Kaktusbiku píšu, že na Diverge môžem narvať 42mm, mám im slepo dôverovať ? Viem čo je zač Kaktus bike aj keď konkrétne na shop na Bajkalskej nemôžem ani krivé slovo povedať.
Ja som spokojny,vyhoda je hlavne ten kratky drop,spodny uchop je blizsi a v pohode aj zo stoja sa drzim dolu. Potom ako si napisal pri jazde dolu kopcom v terene,ruky tam dobre padnu ,paky su po ruke. Hlavne je ze ked stojis,ze ides taziskom dozadu tak sa ti dolna časť predlaktia neopiera o riaditka,máš priestor na manipulaciu..a dolu je sppdny uchop zvlneny a da sa tam ruka na dve miesta polozit. Ale nemusia kazdemu vyhovovať. Na graveli aero neriesim. Inak.mozes si kúpiť užšie, lebo ako je tam.nakreslene,to vyosenie ich rozsiruje..
Maju daky nizsi drop? a co ta sirka samotna, pomaha to v stabilite pri nejakom lesnom technickom pojazde?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám ich už druhy rok a som spokojný. Na ali sa ešte tento typ nevyskytol, resp nevsimli sme si
KOYUK už nie je v ponuke. Uvidíme čo CTM ponúkne pre rok 2020. No Soot 30 2020 zobrať ako entry level a keď ma Gravel chytí za srdce prerobím na sadu GRX. To pôjde?
Farba ako polovnikove slipy
Fuj
A preco to ches to Vero menit? stvorhran je v poho, nevyhoda ze vazi viac ako duta oska, inak je 10x odolnejsi ako akykolvek iny system.
mám ich už druhy rok a som spokojný. Na ali sa ešte tento typ nevyskytol, resp nevsimli sme si
a si s nimi spokojny? ja rozmyslam ci to ma zmysel pre mna. minus je v mestskej prevadzke su uzke rajdy mega vyhoda, ked treba dupat po rovine, v uzkych dropoch je clovek aero. A to jedine plus je v zjazdoch dakych sigltrackovych, no to je zvycajne par momentov, a na graveli nejazdim pre pocit zo zjazdu.
Ako to vnimas ty?
Ako som pisal do komentára po fotku hlavne mi ide o tuhost, ale skusim po shopoch pozhanat tieto a rozsah by som teda nechal nezmenený https://www.cykloeshop.sk/p/6046/kluky-fsa-omega-abs-megaexo-4630-1725mm-2017
vel 61 priamo v obchode.
https://www.specialized.com/us/en/new-diverge
zoberu 42 alebo 27,5x47
With clearance for up to 700x42mm or 650bx47mm tires
Maju daky nizsi drop? a co ta sirka samotna, pomaha to v stabilite pri nejakom lesnom technickom pojazde?