Tak moze to byt jedna z top tras, ked to poznas... Ale mne to proste liezlo na nerv. Ale chapem, ze vy dupaci to dupete vsade bez rozdielu :p no offense
Olaf nabuduce skús žltú alebo zelenú TZT do Višnového a poto z hrachovišťa po žltej na Plešivec a vyhneš sa nepríjemnému úseku:) Lubo Ukrajina a asfaltka mi hovorí, že aj ten trail z Plešivca bude hladší.
Tak podla mna to zarastene trochu bolo, resp uzku singlac A nejsom nauceny a nemam techniku na tie korenove a kamenove pasaze
Slubujem, ze nabuduce sa posnazim aby mi to na nervy neliezlo a nedehonostoval som vas oblubeny trail
double: vsak nepopieram, ten singel je hladky .. dokonca Plesivec je pri troche snahy a kondicky aj vyslapatelny, z oboch stran /teda z juhu som len pocul , ze vraj /
Pani, zamotam sa do vlakna, Myjavakov extra som nenasiel... na trailforx som objavil traily nad Brezovou: pitbul a rotvajler, otazka znie: pristup je od Holotech viski, pri smerovniku doprava? moc dik
hm, som mal na mysli presne ten smerovnik na vrchu vyslapu a zvaznicu. Takze je aj moznost zdola? Neviem si vybavit odbocku, tam je predsa ohrada, ci? dik za rychlu odpoved
cervena Pitbull, oranzova Rotvajler. Podla mna je najlepsie ist najprv Pitbull ten konci na lesnej ceste a odtial modrou cestou na pristupovy chodnik Rotvajlera. Pripadne ak sa chces pomotat po chodnikoch tak ak skoncis Pitbula tak doprava hore modrou cestou a po par metroch dolava zacina singel, na freemap je cela siet chodnikov zakreslena.
Niekto nočak na Velku Javorinu vo stvrtok?:) Nejak ma to chytilo:)... Pozerat perzeidy? Dole pythonom a olivou...Vcera som bol pozriet tie korene a kamene smer Plešivec. Podla mna to nebolo nejak extra zarastené teda pamatam aj horsie dokonca aj malý Plešivec prejazdný. Ostatné traily tiež vo velmi dobrom stave. Ten nový záver bathory by som prečistil ale možno zase pre niekoho prave to driftovanie má svoje čaro tak neviem, každopadne ani raz som tade nešiel s prstom v nose a proste vzdy som stratil stopu ktorou som chcel íst. Resp cely bathory je pre mna a bude vždy výzva kedže som tam zo trikrát padol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slubujem, ze nabuduce sa posnazim aby mi to na nervy neliezlo a nedehonostoval som vas oblubeny trail