....no pockaj este budes nadavat, ked ta budem brzdit v zjazde ....ale dakujem...
...ja prinajhorsom pojdem sama, pohoda, ja auto mam ,len som leniva soferovat ............
Mne sa z profilu paci hlavne ten zjazd na 27-om kilometri, tam by som siel fotit ucastnikov (ak by tam niekto teda prisiel po zjazde na 22-om kilometri).
Mne sa z profilu paci hlavne ten zjazd na 27-om kilometri, tam by som siel fotit ucastnikov (ak by tam niekto teda prisiel po zjazde na 22-om kilometri).
a anicka ... " ....no pockaj este budes nadavat, ked ta budem brzdit v zjazde " ...toho sa bat nemusis, ja jazdim zjazdy tiez takou ukrutnou technikou ze kazdemu zavadziam ...ale potom ksichty tych ludi ked ich aspon 5x za pretek obieham v stupani stoja zato
To naozaj nikto nemate profil tej 52 km trate? Potrebujem sa psychicky pripravit na to co ma caka
pozri si mapu na ich stranke a uvidis je to pohoda tak drsnejsich stupani mas na trase podla vystevnic ale inak to je skoro rovina.
Problem bude na km: 15km,25km,35km,50km(stupanie na hrad cca 2km dlhe) viac sa toho zistit asi neda
No, ta 52 km trasa nie je ziadny extrem, toho profilu sa netreba bat. Celkovo by sa dala charakterizovat stylom start - rovina - par kopcekov - rovina - kopcek do ciela. Mne sa vryli do pamäte hlavne dva momenty z trate - dost dlhy uvod a zaver po polnej ceste popri rieke a zaverecne kratke, ale vyzivne stupanie do ciela na hrad. Ked si trufate, tak chodte radsej dlhu, tam su krajsie technicke pasaze (52 km trasa je technicky nenarocny zrychleny presun).
No, ta 52 km trasa nie je ziadny extrem, toho profilu sa netreba bat. Celkovo by sa dala charakterizovat stylom start - rovina - par kopcekov - rovina - kopcek do ciela. Mne sa vryli do pamäte hlavne dva momenty z trate - dost dlhy uvod a zaver po polnej ceste popri rieke a zaverecne kratke, ale vyzivne stupanie do ciela na hrad. Ked si trufate, tak chodte radsej dlhu, tam su krajsie technicke pasaze (52 km trasa je technicky nenarocny zrychleny presun).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...ja prinajhorsom pojdem sama, pohoda, ja auto mam ,len som leniva soferovat ............
no ked som si kukol ten profil som mal pocit, ze miestami porusim zakony gravitacie
hehe mas tam jednu fakt dobru ak neratam tu pri brode(matheosova fotka).
(borec za tebou by mozno vtedy aj ocenil keby si zvolnila
V kazdom pripade vitaj spat na maratonoch. Je fajn vidiet osobu o ktorej som si dakedy vravel ze snad raz budem jazdit casy ako ona
Ten borec vyzera ako keby sa zalizoval
ale aj na dutchovom postrehu bude kus pravdy
a anicka ... " ....no pockaj este budes nadavat, ked ta budem brzdit v zjazde " ...toho sa bat nemusis, ja jazdim zjazdy tiez takou ukrutnou technikou ze kazdemu zavadziam
1 slovo/bike zacinajuce/i na Z a mas po probleme
uz by nemusel
kua rychlo vymysliet nejaky most aby sa to z off-to***** zvrhlo zas na on topic
pozri si mapu na ich stranke a uvidis je to pohoda tak drsnejsich stupani mas na trase podla vystevnic ale inak to je skoro rovina.
Problem bude na km: 15km,25km,35km,50km(stupanie na hrad cca 2km dlhe) viac sa toho zistit asi neda
http://www.selasport.cz/clanky/mapa_200 ... 607_kB.jpg
Neostáva nič iné ako súhlasiť