A tým pádom keď nemá b-link tak by som nemal použiť tú pätku, na ktorú sa priskrutkuje prehadzovač priamo "bez b-linku"?
Lebo pýtal som pätku na nové 12spd Shimano, a poslali mi túto.
Tak teraz vôbec neviem. A pätka za 50€. ?
Navyše to nemôžem ani vyskúšať, lebo mám zničený orech a musím počkať na nový.
Kuriér priniesol síce mne ale keďže je mi trocha malý, musím sa ho vzdať v prospech potomka.
Early Rider - Belter 16 Urban - 16 (5,75 kg) na 3,5 - 6 rokov.
Dzejkob no pokial mas na tom biku co mas v profile stale tu patku co je na fotkach biku tak inu nepotrebujes. nove XT na nu pasuje. stare potrebovalo b-link aby sa dostalo viac dozadu lebo patka sla kolmi k zemi. potom vyrobci ramov zacali robit patky co sli sikmo dozadu a nahradzali b-link.
Áno, tá "nová" pätka čo mi prišla, ide presne ako popisuješ, šikmo dozadu. Stará, ktorú som mal ide kolmo k zemi.
Dík za radu.
Skúsil som nahodiť starú 11spd kazetu a starú krátku pätku. Takto to vyzerá v krajných polohách. Radí to celkom dobre aj na 11spd kazete
Akurát, horná kladka sa mi zdá ďaleko od pastorkov, bližšie ju B-skrutkou nedostanem (naplno vyskrutkovaná). Je to tak OK? (Viď foto).
Spravil som aj fotky v krajných polohách s novou dlhou šikmou pätkou. (Tam je kladka bližšie, na spodnom pastorku tak 3mm, no B-skrutka na plno zatiahnutá, ďalej kladku nedostanem).
Sorry za OT, dnes by som mal tú pätku vrátiť ak by mi ju nebolo treba.
Libra pekne pada, takze nakupy v UK su momentalne vyhodne. Dnes DHL dorucilo balicek s drobnostami. Rozdiel medzi cenami SVK a v UK je priepastny. Solne tabletky s kofeinom (proti krcom) SaltzStick Plus na SVK za 39,90€ a v UK za 25€!!! Zobral som rovno dva balenia. Triatlonova kapsicka Bontrager na gely na TT bike Trek Speed Concept u nas za 49,90€ v UK za 28€. Aj Aero flasa Profile Design podstatne lacnejsia ako u nas. Na troch drobnostiach som usetril 60€. Postovne zadara.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kupoval som pätku na Shimano Direct Mount. Vari to nie je dobre?
Lebo pýtal som pätku na nové 12spd Shimano, a poslali mi túto.
Tak teraz vôbec neviem. A pätka za 50€. ?
Navyše to nemôžem ani vyskúšať, lebo mám zničený orech a musím počkať na nový.
Early Rider - Belter 16 Urban - 16 (5,75 kg) na 3,5 - 6 rokov.
Dík za radu.
Skúsil som nahodiť starú 11spd kazetu a starú krátku pätku. Takto to vyzerá v krajných polohách. Radí to celkom dobre aj na 11spd kazete
Akurát, horná kladka sa mi zdá ďaleko od pastorkov, bližšie ju B-skrutkou nedostanem (naplno vyskrutkovaná). Je to tak OK? (Viď foto).
Spravil som aj fotky v krajných polohách s novou dlhou šikmou pätkou. (Tam je kladka bližšie, na spodnom pastorku tak 3mm, no B-skrutka na plno zatiahnutá, ďalej kladku nedostanem).
Sorry za OT, dnes by som mal tú pätku vrátiť ak by mi ju nebolo treba.
rád by som ti dal páčik ale nemôžem
HT AE01 Purple
Keby si ich kupila v normalnej farbe tak by som ti s nimi pomohol