kedze ja sa pohybujem medzi dvoma mestami a v kazdom mam bike ulozeny inde a inak, tak ma napadlo, ze kde maju bikeri svojho milaaska uchytenie na intraku vam tu uploadnem (sa nesmejte, je to robene z toho co bolo po ruke), uchytenie co mam doma, je ale dost specificke a foto tu nemam...je vsak priam idealne ...to vam mozno nakreslim ...no takze kde ho skladujete? na balkone? v garazi? v kocikarni? v detskej? pod stropom? na stene? nad postelou? pod postelou? whatever
p.s. ten vytrhnuty spic si nevsimajte, je to cerstve, nebol na to este cas
Ja by som svoj bike tymto sposobom nezavesil, i ked ktovie ako v buducnosti?! Zufala doba chce aj zufale riesenia a ak sa neda inak - preco nie? Lepsie ako bez biku...Ja mam s bratom bike v ´ detskej´ hned kusok od postielky, no stalo to vela sil prehovorit mamu a najst miesto pre skrine . Zabranujem tym aj korozii. Som spokojny...
Vecer ho prikryjem poviem mu dobru noc.Zenska obcas onho zavadi a potom nadava,ze ci tu musi zavadzat.Ja jej vzdy hovorim,ked pojde bajk tak idem aj ja.A to uz ma problem.
tak to kde skladujem moju kočku viem uplne presne...
prijemne opreta o stenu dvadsat centi za laptopom... takze mam teraz na nu perfektny vyhlad
pekne na novinach na prednom kole je speci kartonovy kryt (vlastna tvorba) aby sa nezaspinilo predne koleso od steny a takisto na pravom rohu mam take vrecko aby sa roh nezaspinil od bielej steny...
ten pedal vydaval strasne zvuky tak bol prave zhodeny a rozobraty a premazany na kompletku ten druhy ho hned potom nasledoval som sa nechal osrat ked som ich kupoval, natlacili mi do hlavy ze su to loziskove, no sak za 660 by uz aj mohli byt...ale prd, vysypal som odtial 28 guliciek tak isto, ako z pedalov za 250
Ja mám žiletku uskladnenú na stene na takomto zázraku (viď foto), ktorý sa dá s kľudom použiť aj na bike. Ten však momentálne odpočíva o pár metrov vedľa na zemi.
Ja mám žiletku uskladnenú na stene na takomto zázraku (viď foto), ktorý sa dá s kľudom použiť aj na bike. Ten však momentálne odpočíva o pár metrov vedľa na zemi.
na intraku sa mi ho do sprchy pchat nechce a ono toho na tu postel, nad ktorou visi, zas tak moc nepada ...minule bol cistucky ako detska prdelka, ked bolo v karpatoch tolko vody 2km po potoku a bol cisty ...inak pouziva niekto taky ten system co sa predava kade tade po shopoch? taky ten kladkovy system na zavesenie pod strop?
No ja s nim nespavam. Mam ho v komore, zadne koleso na zemi predne zavesene na gumickach. Nie je to krasne ale funkcne. Ukecat manzelku potom co mi z pivnice (ktora je v protileteckom kryte) ukradli dva biky nebolo tazke.
ked som bol maly a myslel som si ze deti nosia bociany tak sme v parte hrali sutaz kto najviac dokaze zaj*babrat bicykel... bolo to nase meritko najlepsieho bajkera... dokonca sme z jednym kamaratom raz tak po dazdi vybehli v noci po tme bez svetiel na magistralu ...z kozieho chrbata az na pezinsku babu ked som dosiel nakoniec do bytovky asi okolo polnoci stretol som na chodbe susedu... odvtedy sa ma boji.. seriozne... mysli si ze som na hlavu... madzi nami nie je daleko od pravdy... co tym chcem povedat mily sokol ze keby toto mala ta moja suseda kazdy den pred dverami bytu asi by ju smeklo... howgh a rispekt ... a umy to
Audino, je to vlastna vyroba alebo original drziak od nejakeho vyrobcu? Takto nejak si predstavujem uchyt na bike aj ja a rozmyslal som, ze si ho vyrobim, ale ak to niekto robi, tak radsej kupim - ak je to original drziak, vies napisat vyrobcu a kde sa da kupit? Dik.
Ja svoj bike skladujem pred vchodom do bytu(dúfam že mi ho nečorknú )-ale taký čistý bike doma mat nemožem:oops:
Radsej sa nespoliehaj, kamos siel na navstevu a takto uskladnil svoj bike. Po pol hodinke uz ho tam nemal. Musel to byt niekto z domu - bolo to na dost vysokom poschodi, mali aj tusenie, ale dokazuj. Inak moje dva z pivnice presne viem kto prihral kluce, byval nado mnou ale aj tak aj keby som nieco dokazal tak mi to bude splacat po desiatich korunach a len pol roka, pretoze ho potom nasli umlateneho. Asi kamarati z mokrej stvrte. Najviac ma sralo, ze tie dva biky, jeden z nich bol Mongoose vymenili urcite za flasku rumu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prijemne opreta o stenu dvadsat centi za laptopom... takze mam teraz na nu perfektny vyhlad
pekne na novinach na prednom kole je speci kartonovy kryt (vlastna tvorba) aby sa nezaspinilo predne koleso od steny a takisto na pravom rohu mam take vrecko aby sa roh nezaspinil od bielej steny...
to je sikovne, to som este nevidel
A bobo, mohol by si ho obcas aj umyt...
ked som bol maly a myslel som si ze deti nosia bociany tak sme v parte hrali sutaz kto najviac dokaze zaj*babrat bicykel... bolo to nase meritko najlepsieho bajkera... dokonca sme z jednym kamaratom raz tak po dazdi vybehli v noci po tme bez svetiel na magistralu ...z kozieho chrbata az na pezinsku babu ked som dosiel nakoniec do bytovky asi okolo polnoci stretol som na chodbe susedu... odvtedy sa ma boji.. seriozne... mysli si ze som na hlavu... madzi nami nie je daleko od pravdy... co tym chcem povedat mily sokol ze keby toto mala ta moja suseda kazdy den pred dverami bytu asi by ju smeklo... howgh a rispekt ... a umy to
Audino, je to vlastna vyroba alebo original drziak od nejakeho vyrobcu? Takto nejak si predstavujem uchyt na bike aj ja a rozmyslal som, ze si ho vyrobim, ale ak to niekto robi, tak radsej kupim - ak je to original drziak, vies napisat vyrobcu a kde sa da kupit? Dik.
Radsej sa nespoliehaj, kamos siel na navstevu a takto uskladnil svoj bike. Po pol hodinke uz ho tam nemal. Musel to byt niekto z domu - bolo to na dost vysokom poschodi, mali aj tusenie, ale dokazuj. Inak moje dva z pivnice presne viem kto prihral kluce, byval nado mnou ale aj tak aj keby som nieco dokazal tak mi to bude splacat po desiatich korunach a len pol roka, pretoze ho potom nasli umlateneho. Asi kamarati z mokrej stvrte. Najviac ma sralo, ze tie dva biky, jeden z nich bol Mongoose vymenili urcite za flasku rumu.