nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Nemaju talent bohužiaľ
Nemaju talent bohužiaľ
On chodil do školy kazdy den 25km do kopca. Tu chýba to čo v česku. Prečo sú lepší švajčiari nemci rakúšania. Čo oni majú iné telo? A hlavne peniaze . Materiál. Plat. Zázemie. Kvalita produkuje kvalitu a to platí aj u trénerov . Kto ich zaplatí? ...
A snaha sa ceni
Nemaju talent bohužiaľ
Postuduj trosku o Kolumbii a o tom ako tam cyklistika funguje.
Len jedno nechápem, keď ich testujú, tak vedia, že na to nemajú, tak prečo ich tam držia, aby aspoň niekoho mali?
Ty si naštuduj výsledky. Na MSJ vo veku 18 rokov P. Velits 32. miesto, Štoček 21. miesto. Vo veku 20 rokov súťažil P. Velits v pretekoch 2.2 s cyklistami kontinentálnych tímov. Štoček v tom istom veku nechal za sebou v pretekoch top cyklistov WT tímov, megatalenty - Alaphilipa, Evenepoela, ... P. Velits ako 20 ročný tiež nedokončil. Vyhral ako 22 ročný. Je rozdiel prvý a posledný rok medzi 23 kármi. O dva roky vo veku 22 rokov môže byt tiež majster sveta. Chce to čas. Štoček určite nemá menej talentu ako P. Velits a podľa lepších výsledkov dosiahnutých v rovnakom veku nemá ani horšie podmienky.
2. Ako to ze povie - Chalani nechcú, nemajú na to. Neviem, čo ďalej co dalej !
Kamo ...ty uz tam nemas co robit ako hlavny trener 23ky ked nemas koncepciu ...riesena a pod...
3. Naco tam idu ked nemaju vykonnost ? Dobre vedia ako natom su ...ale jasne ved ked mozme postavme vsetko co mame cca 50 clenny tym ... a potom ideme nariekat hnet do medii ze Absolútna katastrofa ...a pod !
Asi cakali ze motyka vystreliii...ale nevydalo ...
Čo ma ten tréner prosiť mladých aby trénovali a makali na sebe? Pokiaľ nemá v sebe motiváciu prekonávať seba tak môže mať koncepciu akú chce . A už spomenuté podmienky atď. Kto nútil jazdiť Glajzu. Sagana makať a obetovať voľný čas a istoty.