Ja by som az tak stupanie/nestupanie neriesil, aj ked teda stupanie mi nevadi, naopak. Proste hladam pekne trasy v prirode, idealne v lese, v nie tazkom terene, povedzme od 20 do 60 km. Ci je stupanie 100m alebo 1000 az tak nehra rolu.
Kazdopadne, dakujem za tipy, urcite nieco z vyssie uvedeneho vyskusam.
Tými debilnými smajlo-segmentami je zasraté už celé okolie Rajeckých Teplíc a šíri sa to ako pleseň ďalej. Trto sa naučil vytvárať a nemôže sa toho nabažiť.
na Anakonde je padnutý jeden veľký strom v prvej tretine...len prekročiť...inak včera som tam postretal teda riadny výkvet....dvaja ebajkeri, ďalší traja bez prilieb...hrúza
CHINAMAN nemáš náhodou ty čosi keď si chcel riešiť turistiku?
yoyomi kade chceš ísť? možno sa budeme niekde míňať.. ja plánujem ísť v sobotu ale nie zo ZA.. ak uvidíš sivo červený cube a unaveného človeka s dioptrickými okuliarmi tak to budem ja
yoyomi kade chceš ísť? možno sa budeme niekde míňať.. ja plánujem ísť v sobotu ale nie zo ZA.. ak uvidíš sivo červený cube a unaveného človeka s dioptrickými okuliarmi tak to budem ja
Nazdar chalani, mám topeak backloader 6l - požičiam len si treba do Rajca prísť.
Sobota ráno ZA-Zakopané- Ždiar,nedeľa Ždiar -DK-Za Mali by sme ísť 4 tak dúfam že sa nebudem trápiť.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Správca Národného trailu (NT) Anakonda naďabil na nezodpovedných návštevníkov ktorý hrubým spôsobom porušovali kódex ortodoxného bikera na NT. Najradšej by ich kyjakom hnal aby zo seba dostal toľké zhnusenie. Aspoňže onehdá vo Višňovom ani neodzdravil - no jo voe, nemal som šerblík na kotrbe.
prosím? tu nejde o žiadny kódex...ja som tým chalanom na rovinu povedal či im ne*ebe jazdiť bez prilby, lebo som videl ako išli dolu...však tam ich nemáš ako obehnúť...a ja zdravím každého...teda okrem niektorých ebajkerov....možno si to bol práve ty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
FFA by mal napisat podrobnejsie co chce ...
Kazdopadne, dakujem za tipy, urcite nieco z vyssie uvedeneho vyskusam.
Samozrejme za nejakú drobnú odmenu
Nazdar chalani, mám topeak backloader 6l - požičiam len si treba do Rajca prísť.
Sobota ráno ZA-Zakopané- Ždiar,nedeľa Ždiar -DK-Za Mali by sme ísť 4 tak dúfam že sa nebudem trápiť.