to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil Je presne ako ja, pokojný, introvertný, zbytočne nebreše , má rád šport a keď vidí bike, to je pre neho znamenie, že ideme von, je vo vytŕžení, rovnako ako ja
Ja som mal niekedy bradáča veľkého čierneho.Tak som navyknutý na pastierov.A ten bol ako ja.Nepokojný, nevyspitateľný veľa do všetkého kecal.Buď si ho (vlastne ju) milovala alebo nenávidela
Ale v podstate bol to taký mierumylovný tvor.Až mi ho je ľúto.
Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam šak aj ja nosím bradu heh
k tej brade - hovori sa, ze pes je obrazom svojho pana...alebo je to napopak ?
len drobna nepresnost - velky bradac sa vyvinul ako sedliacky pes "na vsetko", prisom sa stale pouziva ako pracovne plemeno...
jedneho mame v "rodine", minuly rok ho dostali od nas svokrovci...skvely pes, ako pises...partak na vsetko...aj ked je z neho blazon na aport...
Pravda.Je to pes na všetko ale v maximálnej miere bol používaný na zháňanie dobytka.Ale to je už teraz jedno.Je to asi jedno z najvyužiteľnejších plemien.O pracovnom využití ani nehovoriac.
Naša dostala v 12 rokoch vodnatelnosť brušnej dutiny=injekcia=
Až raz motyka vystrelí a ja pojdem do domu viem akého psa budem mať.
viem, ake to je...nam v 2007 odisli do psich vecnych lovist 2 psy - nemecky ovciak a vlkodav...a to vsetko behom 1 mesiaca. liek poznam jediny - do mesiaca sa uz v rodine tmolili steniatka bradaca a nemeckeho ovciaka (oba putovali k svokrovcom). no a mne v tom roku este pribudol cierny rusky terier (inac bradac je jednym z plemien, z ktorych bol rusak vyslachteny) a minuly rok kolia...a zas sa nenudime
nakolko som psickar a bavia ma pracovne plemena, tak mozno raz niekedy skusim velkeho bradaca. skvely na vycvik a ako partak do rodiny.
Asi nikoho neprekvapí, že som priaznivcom severských plemien, okrem toho môžem ešte retrieverov a NO. V podstate aj taký seter si so mnou celkom rozumel. No a keďže nemám šteka kde mať, skončil som s mačákom
vidim, ze tu mame pozehnane psickarov...musim pripojit foto
2 nelly: krasny vlkodav (tipujem, ze vystavny...). nepojdes nahodou na spring danube ?
vlkodav je skvele plemeno, aj ked nie pre kazdeho...nam minuly rok uhynul (aj ked sa dozil skveleho veku 9,5 roka), ale s manzelkou sme si povedali, ze este raz v zivote vlkodava chceme...mozno v dalsej "varke"...
momentalne stav nasho koterca = cierny rusky terier + kratkosrsta kolia (obaja "oni"), spolu 67 kg velmi zivej vahy
K tej druhej foto, to kde sú tak pekne upravené trate?
ked ho ceses, tak sa aj narobis co ? btw : musi uz takyto velky pes nosit povynne nahubok ?
Pri česaní sa ani tak nenarobím, trvá to max. pol hodinku, horšie je to však s trímovaním, to trvá aj týždeň, ale čo by som pre svojho miláčika neurobila
Ja som mal niekedy bradáča veľkého čierneho.Tak som navyknutý na pastierov.A ten bol ako ja.Nepokojný, nevyspitateľný veľa do všetkého kecal.Buď si ho (vlastne ju) milovala alebo nenávidela
Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam šak aj ja nosím bradu heh
Pred týmto vlkodavom som aj ja mala veľkého bradáča, bolo to také tvrdohlavé čudo, ale aj napriek tomu som ho mala rada. Po skúsenostiach s ním som zatúžila po niečom pokojnejšom.
Ako sledujem problémy jednej kolegyne s útulkovou bastardkou (vlčiak + jazvečík +/- ) tak jedine haf z kontrolovaného chovu... kamoš veterinár dávno hovorí že z tých psov nie je ani jeden celkom v poriadku, a na liekoch a zákrokoch tá potvora stála viac ako tvrdý papierák.
Nehovoriac o tom že také zmesi vyzerajú, ehm, často dosť divne.
KAMARADKA MA TIEZ VLCIAKO-ZVECICKU a je strasne ustekana a behava...
krizenci su podstatne menej nachylny na geneticke vady po preslachtenych rodicoch....
klby, slachy ,srdce,organy
ale nikdy nevies co s toho prezne vyrastie.....dolezite vediet co bolo s cim seknute
kamoska ma 1.rocneho krizenca dogy a huskyho....je to pekny tvrdohlavy masaker s vahou nad 50kg co pravydelne rozbija volieru
a to kupovali ciste stena od chovatela co ich oje..l
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To mi pripomína: "Pozri sa, mravce, aha!"
to Nitramy:
Díky, nejde ani tak o krásu ako o povahu, s tou ma úplne dostal, už iné plemeno nechcem. Len keby dlhšie žil
Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam šak aj ja nosím bradu
len drobna nepresnost - velky bradac sa vyvinul ako sedliacky pes "na vsetko", prisom sa stale pouziva ako pracovne plemeno...
jedneho mame v "rodine", minuly rok ho dostali od nas svokrovci...skvely pes, ako pises...partak na vsetko...aj ked je z neho blazon na aport...
Dal som do Vsenajduceho, lebo som netusil o co ide. Uz viem. Vsenajduci je proste extra trieda.
Pravda.Je to pes na všetko ale v maximálnej miere bol používaný na zháňanie dobytka.Ale to je už teraz jedno.Je to asi jedno z najvyužiteľnejších plemien.O pracovnom využití ani nehovoriac.
Naša dostala v 12 rokoch vodnatelnosť brušnej dutiny=injekcia=
Až raz motyka vystrelí a ja pojdem do domu viem akého psa budem mať.
nakolko som psickar a bavia ma pracovne plemena, tak mozno raz niekedy skusim velkeho bradaca. skvely na vycvik a ako partak do rodiny.
2 nelly: krasny vlkodav (tipujem, ze vystavny...). nepojdes nahodou na spring danube ?
vlkodav je skvele plemeno, aj ked nie pre kazdeho...nam minuly rok uhynul (aj ked sa dozil skveleho veku 9,5 roka), ale s manzelkou sme si povedali, ze este raz v zivote vlkodava chceme...mozno v dalsej "varke"...
momentalne stav nasho koterca = cierny rusky terier + kratkosrsta kolia (obaja "oni"), spolu 67 kg velmi zivej vahy
K tej druhej foto, to kde sú tak pekne upravené trate?
Pri česaní sa ani tak nenarobím, trvá to max. pol hodinku, horšie je to však s trímovaním, to trvá aj týždeň, ale čo by som pre svojho miláčika neurobila
Vlastne keď teraz nad tým rozmýšľam šak aj ja nosím bradu
Pred týmto vlkodavom som aj ja mala veľkého bradáča, bolo to také tvrdohlavé čudo, ale aj napriek tomu som ho mala rada. Po skúsenostiach s ním som zatúžila po niečom pokojnejšom.
Nehovoriac o tom že také zmesi vyzerajú, ehm, často dosť divne.
krizenci su podstatne menej nachylny na geneticke vady po preslachtenych rodicoch....
klby, slachy ,srdce,organy
ale nikdy nevies co s toho prezne vyrastie.....dolezite vediet co bolo s cim seknute
kamoska ma 1.rocneho krizenca dogy a huskyho....je to pekny tvrdohlavy masaker s vahou nad 50kg co pravydelne rozbija volieru
a to kupovali ciste stena od chovatela co ich oje..l
ty vole
parada
stara klasika