MTBIKER Novodubnický maratón 2019 sa bude konať 24. augusta. Pôjde už o 25. ročník najstaršieho maratónu na Slovensku. Opäť v Novej Dubnici, no s výraznou podporou MTBIKER.
No naša "druhá vlna" HARDistov schytala riadnu burku a ku tomu vody v rigoloch, blata na zjazdoch, kopu pádov,tak to bol fakt malý survival, ale došli sme a ľudia v cieli nechápali odkiaľ tí zabalatenci prišli, v cieli celý deň slnko . A za trať, za značenie a všetko okolo preteku organizátorom veľká 1 !!!! A dúfam, že organizátori neskôr ocenili aj hrdinku KINGa Adelku, ktorá prišla až po všetkých inauguráciách
Super pretek-hard, teda tazky 😃, ale paradna trat, znacenie a cela organizacia. Velka vdaka organizatorom!!!👍. Aj ta burka a dalsi dazd nakoniec neboli take hrozne ako vyzerali - aj ked ta “smykacka” z Homolky nebola vobec sympaticka 😃. Dakujem za super den!
Super zorganizované podujatie, ale 2 malé chybičky, čo nie sú len kozmetické.
1. Trasovanie cez Lánce nad Omšením podľa pána čo nás tam zastavil vraj nebolo povolené. 4. stupeň ochrany a paralelene vedie cesta čo je mimo.
Ako to naozaj bolo s povolením?
Dúfam, že plastové faborky a sem-tam obal z gelu budú zozbierané po celej trase.
2. Na športovom podujatí kde je prízvukovaná bezpečnosť a ochrana hlavu povinnosťou, teda prilba. Jej absencia = diskvalifikácia. Je normálne verejne v občerstvení na stole 2x fľaša s Borovičkou? A týpci, to nie sú ani bajkeri či cyklisti, to tam slopú??? Traťoví komisár to vidí a nič? To nie je len ich vlastné ohrozenie, ale aj iných zúčastnených. To je tiež na diskvalifikáciu. Šiel som Klasik a v oboch rovnaká ponuka.
Alebo doplňte ešte Fernet, Absinth, Meskalín a nejaké Piko. Nech je väčšia zábava.
P.S.: Účastník čo mal na drese Koliesko (klub), tak chýbalo Ti v hlave kámoško, To si ty, čo si hučal po ostatných na červenej TZT pod Čvirigovcom, že: "Nabok do peache, curwa šláp, cocoti a tak podobne". Tak to koliesko Ti chýba inde a nebol do prevodník.
Dúfam, že si aspoň vyhral ty šašo. Neviem či si šiel Klasik, akebo Hard to by si nebol na š*****, alebo King lebo to by si už o 11 pod Čvirigovcom nemal dôvod hrotiť.
Dúfam, že plastové faborky a sem-tam obal z gelu budú zozbierané po celej trase.
Mal som nastarosti úsek trati od štratu po Petrovu Lehotu a taktiež som ho značil. A nemusíš sa ničoho báť. Hned ako všetci pretekári prešli mojim úsekom tak som ho odznačil tzn. pozbieral všetky faborky zo stromov a taktiež vyčistil trat. Pozbieral popadane flaše, lepenia, obaly s gélov a tyčiniek. A keby niečo tak ružové šípky s bodkou na stromoch su sprejované špeciálnym sprejom na stromy ktorý za 1-2 roky zmizne. Všetko do pôvodného stavu😉
na maratony nechodim pravidelne no k organizacii si dovolim -
- registracia ma priestor na zlepsenie - kto sa registroval davno dopredu bol bez problemov. no taki co sa rozhoduju na poslednu chvilku to mali tazsie. osobne sa mi podarilo poslat platbu uz v termine v ktorom vraj nemala byt mozna. no kedze mi prisiel potvrdzujuci mail stym ze to mam uhradit tak som uhradil. to sa myslim potom vyriesilo. to preklapanie vln ak to tak chcece treba domysliet. lebo mail mi prisiel na 19€ no medzitym par ludi uhradilo a uz som bol v dalsej vlne lenze uhradene som mal uz aj ja - svietilo mi tam - zla suma. pri prezentacii som uz nic nedoplacal takze to bol asi ustretovy krok z vasej strany
- k trati nieje moc co pisat no zarazil ma vyjazd - trasa Hard - v Porube - na hlavnu cestu - nikoho tam nebolo - dost ma prekvapilo ze to tam nikto nereguluje. som rad ze zrovna neslo auto.
- ku koncu z Langacskej cesty dolu na Maly Kolacin - pekny zjazd - tak pre bikerov nie rodiny s detmi. zrovna som sa tam este s jednym nahanal lebo ved sme na pretekoch a vleteli sme medzi rodiny - regulovcici ich nastastie posielali mimo trat (zjazd) - vsetcia do jedneho ten zjazd tlacili dolu.
siel som to tento rok len z recesie - hard + ocelovy fullhard = hardcore no nakoniec sa mi uslo aj celkom pekne miesto
este raz vdaka vsetkym, ze ste prisli a dali si dobre do tela Pre nas ako MTBIKER to bola v podstate prva skusenost s niecim podobnym a snazili sme sa do toho pridat nieco vlastne. Tak verim, ze sa podarilo a 25. rocnik sa Vam pacil
Veľká vďaka za pretek šiel som ho prví krát, značenie super, Obcerstvocacky na výbornú, jedlo v jedálni tiež RYŽA. Proste super 👌. nakoniec som zmenil z HARD na KLASIK, ešte že som tak spravil nakoľko som pri 29km dostal také kŕče co si nepamätám posledné 4 roky, ďakujem chalanovi čo sa pri mne zastavil a dal mi tabletku, ktorá mi dovolila za 5 minut opäť krútiť no bohužiaľ z polovicnou intenzitou nakoľko sa kŕče vracali. Ešte raz vďaka bolo skvele
Siel som Harda a za mna velmi dobre zorganizovane preteky, trat jedna z najlepsich u nas, ludia na obcerstvovackach boli prijemni a ochotni, zazemie vyborne. Vidim len tieto 2 veci k zlepseniu: 1.) voda na obcerstovacke v Petrovej Lehote bola tepla. Mozno som mal len ja taku smolu, mozno staci dat OS viac do tiena. 2.) regulovcici v miestach, kde sme sa delili s Klasikom (pod Baske) a potom s Kingom (za Baske), robili trochu zmatok a nedavali moc pozor. Ale to nie je nic, co sa neda odstranit. Dakujem vsetkym, ktori sa na pretekoch podielali. U mna super a tesim sa o rok
Mal som nastarosti úsek trati od štratu po Petrovu Lehotu a taktiež som ho značil. A nemusíš sa ničoho báť. Hned ako všetci pretekári prešli mojim úsekom tak som ho odznačil tzn. pozbieral všetky faborky zo stromov a taktiež vyčistil trat. Pozbieral popadane flaše, lepenia, obaly s gélov a tyčiniek. A keby niečo tak ružové šípky s bodkou na stromoch su sprejované špeciálnym sprejom na stromy ktorý za 1-2 roky zmizne. Všetko do pôvodného stavu😉
Super a tak to ma byt. Ten sprej som si vsimol, ze to je nieco special. A ked zmizne za rok dva tak v poho.
K roku snad zmizne aj ta borovicka. To je cisty fail na facepalm.
Attachment:
20190824_11-14-58_1-450 sec at f - 6,4_ISO 200.jpg
Snad tam nik nejde sa vozit po lese s osobami pod vplyvom. A co ti mladsi potom si snad myslia, ze je to plne OK. Si dat za jeden. Taki nech idu na Kukanovu Desinu to je "pretek" kde sa pije.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze si mal v zakladnom startovnym osviezenie na trati a to dokonca 2x!
Nemal si ísť tak rýchlo 😁. My čo sme šli pomalšie tak sme ju chytili.
1. Trasovanie cez Lánce nad Omšením podľa pána čo nás tam zastavil vraj nebolo povolené. 4. stupeň ochrany a paralelene vedie cesta čo je mimo.
Ako to naozaj bolo s povolením?
2. Na športovom podujatí kde je prízvukovaná bezpečnosť a ochrana hlavu povinnosťou, teda prilba. Jej absencia = diskvalifikácia. Je normálne verejne v občerstvení na stole 2x fľaša s Borovičkou? A týpci, to nie sú ani bajkeri či cyklisti, to tam slopú??? Traťoví komisár to vidí a nič? To nie je len ich vlastné ohrozenie, ale aj iných zúčastnených. To je tiež na diskvalifikáciu. Šiel som Klasik a v oboch rovnaká ponuka.
Alebo doplňte ešte Fernet, Absinth, Meskalín a nejaké Piko. Nech je väčšia zábava.
P.S.: Účastník čo mal na drese Koliesko (klub), tak chýbalo Ti v hlave kámoško, To si ty, čo si hučal po ostatných na červenej TZT pod Čvirigovcom, že: "Nabok do peache, curwa šláp, cocoti a tak podobne". Tak to koliesko Ti chýba inde a nebol do prevodník.
Dúfam, že si aspoň vyhral ty šašo. Neviem či si šiel Klasik, akebo Hard to by si nebol na š*****, alebo King lebo to by si už o 11 pod Čvirigovcom nemal dôvod hrotiť.
- registracia ma priestor na zlepsenie - kto sa registroval davno dopredu bol bez problemov. no taki co sa rozhoduju na poslednu chvilku to mali tazsie. osobne sa mi podarilo poslat platbu uz v termine v ktorom vraj nemala byt mozna. no kedze mi prisiel potvrdzujuci mail stym ze to mam uhradit tak som uhradil. to sa myslim potom vyriesilo. to preklapanie vln ak to tak chcece treba domysliet. lebo mail mi prisiel na 19€ no medzitym par ludi uhradilo a uz som bol v dalsej vlne lenze uhradene som mal uz aj ja - svietilo mi tam - zla suma. pri prezentacii som uz nic nedoplacal takze to bol asi ustretovy krok z vasej strany
- k trati nieje moc co pisat no zarazil ma vyjazd - trasa Hard - v Porube - na hlavnu cestu - nikoho tam nebolo - dost ma prekvapilo ze to tam nikto nereguluje. som rad ze zrovna neslo auto.
- ku koncu z Langacskej cesty dolu na Maly Kolacin - pekny zjazd - tak pre bikerov nie rodiny s detmi. zrovna som sa tam este s jednym nahanal lebo ved sme na pretekoch a vleteli sme medzi rodiny - regulovcici ich nastastie posielali mimo trat (zjazd) - vsetcia do jedneho ten zjazd tlacili dolu.
siel som to tento rok len z recesie - hard + ocelovy fullhard = hardcore
este raz vdaka vsetkym, ze ste prisli a dali si dobre do tela
Ako vzdy bude aj report, zatial aspon toto kratke videjko: https://www.facebook.com/mtbiker.sk/videos/1299374826914396/?v=1299374826914396
Super a tak to ma byt. Ten sprej som si vsimol, ze to je nieco special. A ked zmizne za rok dva tak v poho.
K roku snad zmizne aj ta borovicka. To je cisty fail na facepalm.
Snad tam nik nejde sa vozit po lese s osobami pod vplyvom. A co ti mladsi potom si snad myslia, ze je to plne OK. Si dat za jeden. Taki nech idu na Kukanovu Desinu to je "pretek" kde sa pije.
Kto stratil, nech mi pošle správu.