posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 14. 10. 2015 o 7:34
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 14. 10. 2015 o 7:34
Takze si mal v zakladnom startovnym osviezenie na trati a to dokonca 2x!
Nemal si ísť tak rýchlo 😁. My čo sme šli pomalšie tak sme ju chytili.
1. Trasovanie cez Lánce nad Omšením podľa pána čo nás tam zastavil vraj nebolo povolené. 4. stupeň ochrany a paralelene vedie cesta čo je mimo.
Ako to naozaj bolo s povolením?
Dúfam, že plastové faborky a sem-tam obal z gelu budú zozbierané po celej trase.
2. Na športovom podujatí kde je prízvukovaná bezpečnosť a ochrana hlavu povinnosťou, teda prilba. Jej absencia = diskvalifikácia. Je normálne verejne v občerstvení na stole 2x fľaša s Borovičkou? A týpci, to nie sú ani bajkeri či cyklisti, to tam slopú??? Traťoví komisár to vidí a nič? To nie je len ich vlastné ohrozenie, ale aj iných zúčastnených. To je tiež na diskvalifikáciu. Šiel som Klasik a v oboch rovnaká ponuka.
Alebo doplňte ešte Fernet, Absinth, Meskalín a nejaké Piko. Nech je väčšia zábava.
P.S.: Účastník čo mal na drese Koliesko (klub), tak chýbalo Ti v hlave kámoško, To si ty, čo si hučal po ostatných na červenej TZT pod Čvirigovcom, že: "Nabok do peache, curwa šláp, cocoti a tak podobne". Tak to koliesko Ti chýba inde a nebol do prevodník.
Dúfam, že si aspoň vyhral ty šašo. Neviem či si šiel Klasik, akebo Hard to by si nebol na š*****, alebo King lebo to by si už o 11 pod Čvirigovcom nemal dôvod hrotiť.
Mal som nastarosti úsek trati od štratu po Petrovu Lehotu a taktiež som ho značil. A nemusíš sa ničoho báť. Hned ako všetci pretekári prešli mojim úsekom tak som ho odznačil tzn. pozbieral všetky faborky zo stromov a taktiež vyčistil trat. Pozbieral popadane flaše, lepenia, obaly s gélov a tyčiniek. A keby niečo tak ružové šípky s bodkou na stromoch su sprejované špeciálnym sprejom na stromy ktorý za 1-2 roky zmizne. Všetko do pôvodného stavu😉
- registracia ma priestor na zlepsenie - kto sa registroval davno dopredu bol bez problemov. no taki co sa rozhoduju na poslednu chvilku to mali tazsie. osobne sa mi podarilo poslat platbu uz v termine v ktorom vraj nemala byt mozna. no kedze mi prisiel potvrdzujuci mail stym ze to mam uhradit tak som uhradil. to sa myslim potom vyriesilo. to preklapanie vln ak to tak chcece treba domysliet. lebo mail mi prisiel na 19€ no medzitym par ludi uhradilo a uz som bol v dalsej vlne lenze uhradene som mal uz aj ja - svietilo mi tam - zla suma. pri prezentacii som uz nic nedoplacal takze to bol asi ustretovy krok z vasej strany
- k trati nieje moc co pisat no zarazil ma vyjazd - trasa Hard - v Porube - na hlavnu cestu - nikoho tam nebolo - dost ma prekvapilo ze to tam nikto nereguluje. som rad ze zrovna neslo auto.
- ku koncu z Langacskej cesty dolu na Maly Kolacin - pekny zjazd - tak pre bikerov nie rodiny s detmi. zrovna som sa tam este s jednym nahanal lebo ved sme na pretekoch a vleteli sme medzi rodiny - regulovcici ich nastastie posielali mimo trat (zjazd) - vsetcia do jedneho ten zjazd tlacili dolu.
siel som to tento rok len z recesie - hard + ocelovy fullhard = hardcore
este raz vdaka vsetkym, ze ste prisli a dali si dobre do tela
Ako vzdy bude aj report, zatial aspon toto kratke videjko: https://www.facebook.com/mtbiker.sk/videos/1299374826914396/?v=1299374826914396
Super a tak to ma byt. Ten sprej som si vsimol, ze to je nieco special. A ked zmizne za rok dva tak v poho.
K roku snad zmizne aj ta borovicka. To je cisty fail na facepalm.
Snad tam nik nejde sa vozit po lese s osobami pod vplyvom. A co ti mladsi potom si snad myslia, ze je to plne OK. Si dat za jeden. Taki nech idu na Kukanovu Desinu to je "pretek" kde sa pije.
Kto stratil, nech mi pošle správu.