na maratony nechodim pravidelne no k organizacii si dovolim -
- registracia ma priestor na zlepsenie - kto sa registroval davno dopredu bol bez problemov. no taki co sa rozhoduju na poslednu chvilku to mali tazsie. osobne sa mi podarilo poslat platbu uz v termine v ktorom vraj nemala byt mozna. no kedze mi prisiel potvrdzujuci mail stym ze to mam uhradit tak som uhradil. to sa myslim potom vyriesilo. to preklapanie vln ak to tak chcece treba domysliet. lebo mail mi prisiel na 19€ no medzitym par ludi uhradilo a uz som bol v dalsej vlne lenze uhradene som mal uz aj ja - svietilo mi tam - zla suma. pri prezentacii som uz nic nedoplacal takze to bol asi ustretovy krok z vasej strany
- k trati nieje moc co pisat no zarazil ma vyjazd - trasa Hard - v Porube - na hlavnu cestu - nikoho tam nebolo - dost ma prekvapilo ze to tam nikto nereguluje. som rad ze zrovna neslo auto.
- ku koncu z Langacskej cesty dolu na Maly Kolacin - pekny zjazd - tak pre bikerov nie rodiny s detmi. zrovna som sa tam este s jednym nahanal lebo ved sme na pretekoch a vleteli sme medzi rodiny - regulovcici ich nastastie posielali mimo trat (zjazd) - vsetcia do jedneho ten zjazd tlacili dolu.
siel som to tento rok len z recesie - hard + ocelovy fullhard = hardcore

no nakoniec sa mi uslo aj celkom pekne miesto