Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
chcel by som podakovat tmaxovi za dobre citanie a recenziu. Pred nedavnom som robil prieskum vozu, ktory by sa mi ako tak pozdaval a skoncil som pri grand cherokee 4tej generacie, potom som pozrel cenu a zistil, ze som naozaj skoncil
Nám fiestička slúži už 8 rokov. family car. do kufra vojde kufor veľkosti L a medzi sedačky dozadu aj manželka, alebo iný podobne maličký človek.
Ja sa budem asi po takmer 8rokoch lúčiť s fiestou nezabudnuteľné auto a neskutočne spoľahlivé. Chcel by som niečo väčšie. Ale absolútne sa neviem rozhodnúť do čoho ísť.
Vyhrievanie skla som v mondeu tiež videl a ako cestujúcemu mi vadilo. Radšej si to pár krát za zimu oškrabem. Nám inak odišiel teraz naposledy alternátor na Tolede rv. 2000. Nastal však opačný problém, že nejakým spôsobom prebíjal a celé auto sa zbláznilo. Preblikovali kontrolky, nefachčili smerovky, auto nešlo za plynom ako keby nemalo naftu... nič moc tých 5 minút do servisu.
Nepríjemné rv 98 je ešte predošlý model? Tomuto raz vypadol motor. Povolili šróby v silentblokoch. Skončil iba kúsoček nižšie na ráme a auto išlo ďalej. Ale tdičko položené na kasni tak rozrezonovalo auto, že mame už ani dať hlasnejšie rádio nepomohlo . Inak neskutočné auto, máme ho už 16 rokov a prvá finančne náročná porucha bol teraz ten alternátor. Strašný nezmar, vnútri je tých 300 tisíc km už trochu vidieť, teraz sa menil stropnica, mechanika (66kw) je naozaj veľmi robustná.
ma tu niekto skusenosti so spojkovym lankom na berlingu ,zas prdlo ,teraz asi "len" samonapinanie ...a po trosku dlhsej dobe ako to predosle ...cosi som preluskal na nete ,ale ak je tu niekto kto to vyriesil aby sa to neopakovalo ....
na jednom staršom,hladký diesel 1,9D som ich menil častejšie ako olej-asi až štvrté už držalo,ako náhradku to vyrába kde-kto,aj kvalita je ako kedy natrafíš,celý ten systém samonastavovanie je somarina,aj výmena toho lanka je pekná "pochúťka"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja sa budem asi po takmer 8rokoch lúčiť s fiestou nezabudnuteľné auto a neskutočne spoľahlivé. Chcel by som niečo väčšie. Ale absolútne sa neviem rozhodnúť do čoho ísť.
haterom trojhrnku sa dviha zlc
Opel Manta B - tusim sa mu hovorilo aj "murarske Porsche"
viac fotiek na www.dodgevipermuseum.com
Taky mestsky crossover