vyberam si bike a momentalne mam 2 favoritov:
scott scale 20
http://www.bicykle.sk/2008/scott/scott2008.php
trek elite 9.8
http://www.trekbikes.com/es/es/bikes/20 ... s/elite98/
Ktory z nich by ste mi odporucili? Popripade poradte iny... dik
posledný komentár: 3. 8. 2015 o 16:30
sice tam testovali "len" 314 ale vychvalili ju do nebies, ja ju mam tiez a s LP max. spokojnost
914 ka až 22 týždeň a 714 tiež nič moc.
teraz bude len 514 a ten je dosť ťažký a je tam aj LX čo isto nie
tak asi zas špekulovať brrr
tá voda ma ale dosť mrzí ,lebo ja na chrbte nerád dačo.
zo spodu ale snáď bude košík??
no a nosenie si neviem predstaviť . dosť často to vlečiem kade tade Minčol ...Velká Fatra a tak.
nenašiel som ale SK,alebo CZ stránku poradíte dačo?
tiež neviem čo je to zač,ale celkom zaujímavý rám.
už som sa pokúsil u dovozcu vymeniť komponenty ," ále nejako možno by to šlo a čo on s tým i bude robiť čo mu ostanú...."a také kecy
514 má prísť v utorok do skladu tak si to ešte rozmyslím ten modrý je fakt pekný!! tie gumy mi tam ale nesedia-asi sú tam len kôli váhe -vymením okamžite!!
netušíš čo stojí set XTR ,ale tam je aj iný tlmič R200 aj brzdy.
sú tm len ORO K18 -mám doma new XT na treku tak by som ich vymenil -ten idem aj tak predať hmm
či by nebolo potom rám radšej zohnať a nahádzať veci naň
poslali mi aj stav skladu vo FR.mrknem naň
jedine co mi napada je ze sa to asi riesilo aj cez nejakeho jeho predajcu - potom samozrejme musi ( alebo by bolo slusne postupovat tak aby mu dohodil kupcu ). ja by som mu na tvojom mieste pri takom biku zavolal, pripadne napisal maila a urcite by sa to dalo poriesit
a samotny ram asi tazko zozenies, Lapierre ich samostatne neponuka
to ale vymením všetko asi ....! hmm Chcem sa dostať na dobrú váhu!
čakať mesiac na bike sa mi nechce ,síce ešte lyžujem , ale som nažhavený...
včera som fukol krásne žľaby v Roháčoch super sneh aj počko !!
neboj nedopadne. Tohto cvoka dôverne poznám. Na treku so SID-ou sa púšťal tam kde som ja niesol bike. Schody ... až dole "zase som si zabudol odomknúť vidlu .... no nezabil by si ho? Normálne som neveril čo všetko znesie SID-a.