ja som si dnes vybehol na magurku 1107 m teplota hore bola -5 C a vyska snehu dobrich 5cm .pri tichto podmienkach mi cestou hore zamrzla kladka v prehadzovacke tak som ju musel nahrievat v dlani a cestou dole mi zamrzla polovica prevodov na kazete.a este sa mi podarilo stretnut srnku.
Kopec, 1252mnm, vrch nad Zubercom. Tam sa da dotrepat, ale dalej po cervenej TZT cez les je to zabite, kalamita, popadane stromy, milion prekazok, skratka no go.
Máte pravdu. Ja som vychádzal z toho ako tadiaľ bežne jazdíme a ako bola trať minulý rok. Tento rok je trocha odlišná, aspoň sa mi zdá.
Inak je na škodu že ju nepotiahli okolo "trailov", ktoré tam vybudovali cez Eurofondy. Je tam výstupový trail na Modralovú a potom nazad zjazdový trail. Ale popadali tam stromy. Mohlo to byť spestrenie.
Máte pravdu. Ja som vychádzal z toho ako tadiaľ bežne jazdíme a ako bola trať minulý rok. Tento rok je trocha odlišná, aspoň sa mi zdá.
Inak je na škodu že ju nepotiahli okolo "trailov", ktoré tam vybudovali cez Eurofondy. Je tam výstupový trail na Modralovú a potom nazad zjazdový trail. Ale popadali tam stromy. Mohlo to byť spestrenie.
radsej neukazuju ako roz***** eurofondy...
ak sa chystá niekto zajtra tak z boršučia vybehnite na modralovú a odtiaľ na poľský trail TABAKOWY a spať.
boli sme dnes na 4.rocniku cyklistickeho prechodu okolo Babej hory. Rano hmla a 13°C, kto sa ale naobliekal urobil chybu, o hodku uz slniecko a velmi prijemne. sli sme ten najdlhsi trail, bolo to cele po lesnych cestach, zvazniciach, paradoxne dost asfaltu, sotolina, klasicke lesne cesty minimum. Vela rodicov s detmi, prijemna akcia. Garmin mi nameral len 560m nastupanych, ale treba ho kalibrovat zrejme. S Andrejom sme to obehli za 1:50 h aj s 5min pauzou na druhej obcerstvovacke. Startovne bolo free. Organizatori zabezpecili znacenie na troch trasach a 2 obcerstvovacky a nakoniec aj pocasie vyslo. Mne chybal aspon kusok lesa, motali sme sa stale okolo tych polskych trailov ale len tak platonicky okolo nich. Vraj kvoli kalamite v lese sa ziadny z nich nepouzil a slo sa len lesnymi cestami. Kalamita bola v zime, skoda ze este v polovici augusta su tieto bike traily stale zasekane a neprejazdne.
boli sme dnes na 4.rocniku cyklistickeho prechodu okolo Babej hory. Rano hmla a 13°C, kto sa ale naobliekal urobil chybu, o hodku uz slniecko a velmi prijemne. sli sme ten najdlhsi trail, bolo to cele po lesnych cestach, zvazniciach, paradoxne dost asfaltu, sotolina, klasicke lesne cesty minimum. Vela rodicov s detmi, prijemna akcia. Garmin mi nameral len 560m nastupanych, ale treba ho kalibrovat zrejme. S Andrejom sme to obehli za 1:50 h aj s 5min pauzou na druhej obcerstvovacke. Startovne bolo free. Organizatori zabezpecili znacenie na troch trasach a 2 obcerstvovacky a nakoniec aj pocasie vyslo. Mne chybal aspon kusok lesa, motali sme sa stale okolo tych polskych trailov ale len tak platonicky okolo nich. Vraj kvoli kalamite v lese sa ziadny z nich nepouzil a slo sa len lesnymi cestami. Kalamita bola v zime, skoda ze este v polovici augusta su tieto bike traily stale zasekane a neprejazdne.
Polske traily su plné prejazdné - odporúčam..., to len tie slovenské nie.
Cyklistický prechod Zákamenskými chotármi je akcia pre všetkých MTB bikerov. Prejdeme skoro po všetkých kopcoch nad Zákamenným. Čakajú Vás krásne výhľady, aj náročná cyklistika a občerstvenie na trati a aj v cieli a hlavne veľa pozitívnych ľudí rovnakej kategórie. Registrácia je na ihrisku v Zákamennom. Tam bude aj štart aj cieľ. O všetko sa postaráme. Propozície trate a ostatné info na našom FB.
31.08.2019 Futbalové ihrisko Zákamenné.
Dve trate. Krátka trať, menej náročná.
Dlhá trať náročná na kondičku a techniku.
Registrácia od 09.00 h do 10.00 h.
Hromadný štart o 10.00 h.
Parkovanie v blízkosti areálu.
Občerstvenie na trati aj v cieli.
Štartovné 3,- EUR dospelí.
Deti do 15 rokov zadarmo.
Cyklistická prilba povinná.
pozeral som teraz, že BGT sú okrem Tabakoweho zavreté kvôli lesákom až do 31.10.2019...najkrajšiu časť sezóny úplne dokazili...parking čo bol v Zawoji je už spoplatnený, 15 zlotych...ešteže je ten Tabakowy a potom sa dá pomotať po hrebeni...ale tá slovenská strana trailov to je iná čierna diera...Poliaci na FB nasratí, že sa prešustrovali EU fondy a od zimy sa tam ani nepohlo prstom...paráda...na FB stránke informujú napr. o odstávke teplej vody v O. Polhore...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja tam vidím že dlhá má 34,7km.
si ma predbehol
ak sa chystá niekto zajtra tak z boršučia vybehnite na modralovú a odtiaľ na poľský trail TABAKOWY a spať.
Cyklistický prechod Zákamenskými chotármi je akcia pre všetkých MTB bikerov. Prejdeme skoro po všetkých kopcoch nad Zákamenným. Čakajú Vás krásne výhľady, aj náročná cyklistika a občerstvenie na trati a aj v cieli a hlavne veľa pozitívnych ľudí rovnakej kategórie. Registrácia je na ihrisku v Zákamennom. Tam bude aj štart aj cieľ. O všetko sa postaráme. Propozície trate a ostatné info na našom FB.
trasa: https://www.relive.cc/view/r10007400931
31.08.2019 Futbalové ihrisko Zákamenné.
Dve trate. Krátka trať, menej náročná.
Dlhá trať náročná na kondičku a techniku.
Registrácia od 09.00 h do 10.00 h.
Hromadný štart o 10.00 h.
Parkovanie v blízkosti areálu.
Občerstvenie na trati aj v cieli.
Štartovné 3,- EUR dospelí.
Deti do 15 rokov zadarmo.
Cyklistická prilba povinná.
Otázky smerujte na [email protected]
https://www.facebook.com/Babia-hora-trails-444477692647106/
https://www.zebrakholding.sk/stara-hora-trail-vyzva-na-brigadu/?fbclid=IwAR0ql8Qz7rld2cicgtDtJ2TapKEn3AjxjVIoiHMvpm0yWM8bwC-7bFnQYiE