nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Dnes klobúk dole pre všetkých, čo dokončia
Nebol si daleko, 45
Škoda Peťa že nechytil ten únik, toto by bol záver pre neho. Aj keď po takýchto pretekoch tam boli šance vyrovnané
ja sa zas len divim ze ako vsetci cakali ze 'niekto' stiahne tu skupinu a sekundy narastali a oni stale len cakali ze asi tam ten jeden co tahal a mlel z posledneho stiahne tych vpredu alebo co. jedine ze by vsetci uz boli tak kaput ze uz by to nedali ale tomu neverim
Ale to je zase keby bolo keby. Byt piaty v takom tazkom preteku je aj tak uspech. Ved ako dopadli vsetci ostatni favoriti.
ja sa zas len divim ze ako vsetci cakali ze 'niekto' stiahne tu skupinu a sekundy narastali a oni stale len cakali ze asi tam ten jeden co tahal a mlel z posledneho stiahne tych vpredu alebo co. jedine ze by vsetci uz boli tak kaput ze uz by to nedali ale tomu neverim
Vysielačky nemali . Info o strate sa nemali ako dozvedieť. V tomto sa mi páčia MS.
https://twitter.com/i/status/1178339783103467520
sak ale na tabulke im stale ukazuje motorka, nie?
Necakali ze to stiahne 'niekto' ale ze Belgicania, ktorych tam bolo 5 (Van Avermaet, Teuns, Wellens, Lampaert, Naesen).