Čaute je lepšie si objednávku z wiggle dať poslat netrackovanu slovenskou poštou alebo trackovanu kurierom. Dik
Z mojej skusenosti su vsetky baliky z wiglu posielane kuriermi. Je len rozdiel v tej trackovatelnosti a rychlosti dodania. Ale vzdy mi volal kurier, aj ked som mal netrackovany balik.
Mám XT pedále a moje nohy niekedy plačú pri tlačení. Chorý mozog niečo také vymyslel. Ale už to mám trochu zbrúsené, či už pádmi, opretím o pedále a nakoniec pilníkom. Tie pedále sa dajú použiť len vtedy, ak by som tie výstupky po kúpe hneď zbrúsil, až na hlavné telo. Pri tlačení sú pedále prvé na rane a nedokážem sa vždy vyhnúť kontakte s nohou.
na bycigľu sa jazdí netlačí ani neprenáša sa
mam XTR 3 roky a nevidím v tom problem.. aj ked som to prenášal huštinami
yebnul som sa, buchol aj pri starý rovnako
zihadlo 5 ešte dávam tomu šancu, sledujem bazár a ak sa pritrafí naozaj lacné XT alebo XTR, tak kúpim a zbrúsim (bonus ušetrím 5g ). Tento úkon nechcem testovať na úplne nových pedáloch Alebo zbúsim súčasné XT čo mám. No hej, ja som citlivka, po jednom výjazde som totálne nasraný tie hrany aspoň pilníkom obrúsil, keď už nie celé výstupky
A čo keď "treskne" noha o prevodník? Alebo keď si kopneš kolenom o predstavec až tak, že musíš odstúpiť s TdF z popredných pozícií.
ty si pocas jazdy kopes kolenom do predstavca? ... nemozem za to,ze si vitrinkarsky jazdec,co jazdi po vyhladenych sotolinkach .. mas malo realnych skusenosti,nechapec potom realny svet
ty si pocas jazdy kopes kolenom do predstavca? ... nemozem za to,ze si vitrinkarsky jazdec,co jazdi po vyhladenych sotolinkach .. mas malo realnych skusenosti,nechapec potom realny svet
Reagovala som na skutočnosť prečo tento rok odstúpil z Tour de France skúsený profesionál z dôvodu, že si udrel koleno o predstavec a zranil sa až tak, že musel odstúpiť. Tí ktorí to trochu sledujú vedia o koho sa jedná, ostatní čo "vidia iba to čo chcú vidieť a poznajú iba to čo vidia" nech ma pokojne považujú za "vidtrinkársku jazdkyňu". Ich názor je mi úplne ukradnutý
milos21 moc to prežívaš dla môjho skromného názoru. Tiež mám jedy XT pedále, kde mi liezli na nervy tie ostré hranky, ktoré sa časom vytvorili od kufrov. Zobral som pilník, trochu prebehol okraj hrany do guľata a je pokoj. Omnoho viac mi vadí, že XT-čka ani M540-tky už ani zďaleka nie sú také držáky ako kedysi
Tak prežíval som to, keď po dlhých rokoch používania M520 prejdem na niečo “lepšie” a v skutočnosti to skôr cesta k horšiemu. A ešte si za to priplatím... A som rád že lto ma vo viacerých veciach podrží. Asi by sme mali robiť testerov pre Shimano Ako najjednoduchšia úprava by bola u XTR pedálov, len to nechcem skúšať na nových.
no mne prve 520ky vydržali dlho druhe pošli už po 1 roku, staré XTR970 7rokov držia ložiska klietky vydrane na zimak použitelné
a nove 9000ky zatial 3 sezony.... ale vola na klietkach aj pri nových kufroch už je...ložiska držia stale dobre...
výrobca chce predávať predsa.... to už prišlo do každeho priemyslu.. nie len auta a elektronika
No vsak to je uplne v poriadku. Ak by sa ti to stalo, zistil by si rychlo, o com sa tu bavime .. ono to mas tak aj s rajdami. Tiez sa vela ludom zda, ze zatky su hovadina. Ze im sa nikdy nic nestalo. A maju pravdu. Ani mne sa nestalo, ze by som si tresol rajdy do brucha. Ani za 20 rokov. A predsa .. stane sa. Ale potom je neskor. A o tom je to, co som pisal. Zakladna zasada veci ma bajku je, ze nesmu trcat, nesmu mat ostre hrany , nic tam nema odstavat tak, aby sa zato mohlo lahko nieco zachytit (napr. lockouty a pod.) atd. Zial pily toto nesplnovali a raz, ci dvakrat som si velku pilu do lytka zasekol. Ale dalo sa tomu zabranit a dnes s jednoprevodnikom je to minulostou. Podobne je to aj s bajkom a vecami v aute. Dokial sa nic nestalo, nevadi, ze nie su priputane. Ak sa stane havarka, moze to sposobit smrtelny uraz. Netreba sa nad tym pozastavovat ako nad blbostou. Je dobre sa nad tym zamysliet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo keď "treskne" noha o prevodník? Alebo keď si kopneš kolenom o predstavec až tak, že musíš odstúpiť s TdF z popredných pozícií.
Z mojej skusenosti su vsetky baliky z wiglu posielane kuriermi. Je len rozdiel v tej trackovatelnosti a rychlosti dodania. Ale vzdy mi volal kurier, aj ked som mal netrackovany balik.
daj tych par eur naviac na sledovaci balik
na bycigľu sa jazdí netlačí ani neprenáša sa
mam XTR 3 roky a nevidím v tom problem.. aj ked som to prenášal huštinami
yebnul som sa, buchol aj pri starý rovnako
ty si pocas jazdy kopes kolenom do predstavca?
Reagovala som na skutočnosť prečo tento rok odstúpil z Tour de France skúsený profesionál z dôvodu, že si udrel koleno o predstavec a zranil sa až tak, že musel odstúpiť. Tí ktorí to trochu sledujú vedia o koho sa jedná, ostatní čo "vidia iba to čo chcú vidieť a poznajú iba to čo vidia" nech ma pokojne považujú za "vidtrinkársku jazdkyňu". Ich názor je mi úplne ukradnutý
a nove 9000ky zatial 3 sezony.... ale vola na klietkach aj pri nových kufroch už je...ložiska držia stale dobre...
výrobca chce predávať predsa.... to už prišlo do každeho priemyslu.. nie len auta a elektronika
Neviem ako som mohol do teraz bikovať bez nej, skvelá bundička dnes preverená daždom aj vetrom
ake maš parametre telíčka na Xl velkosť?
Nosievam L ale radili XL a sedi ako uliata, 184cm 85kg