hmmm:
- najvacsi znecistovatelia ovzdusia: Cina, USA, India, Rusko, Japonsko
- najvacsi producenti odpadu: Kanada, USA, Finsko, Svedsko, Luxembursko... (tu ich je samozrejme viac, ako aj napr. Ukrajina, Armensko...)
- spolocnosti produkujuce najviac odpadu: Cina (uhlie), Aramco (Saudi Arabia Oil company), Gazprom; National Iranian Oil Co, ExxonMobil Corp,......
takze asi nebude to o tom, ze je dakto chudobny, tak nerecykluje...
samozrejme, ze ekonomicky chudobnejsie krajiny neinvestuju tolko do recyklacie odpadov, ale nebude to tiez ciernobiele, kedze napr. Nemecko je na prvom miste v recyklacii odpadov na celom svete, ale v prvej 5ke exportovania plastoveho bordelu do Ciny. Cize faktorov asi bude viac.
clanok je zamknuty, takze som ho necital, ale co si tu skopiroval, ta pani pise, ze je to jej nazor a nie fakt... vyzera to stale tak, ze ekologia je v <> koli ignorantstvu ludi a nie koli tomu, ze je dakto chudobny...
Niekde tam vyššie som napísal: strážte si kJ. Stačí sa toho držať. Lebo keď sa niekto vypasie, a je jedno, či tuhou alebo kvapalnou potravou na 100+ kg prasa, následky samozrejme prídu a je u riti potkanovej, ako "zdravými" potravinami sa do tohoto stavu dostal.
Padli tam nejaké chobotiny o cukrovke z cukru. Akože, pamätám si matne, že sa tým v 70s strašili deti, pravda je taká (a teraz sa budem pre jednoduchosť držať starej klasifikácie), že DM I. typu je autoimunitné ochorenie, ktoré prichádza po niektorých infekčných ochoreniach, keď organizmus v rámci boja s patogénom ako collateral damage odrovná aj Langerhansove ostrovčeky (a pozor, ten istý patogén prežije 99+ % ľudí bez následkov, takže je to nepredikovateľné), alebo, ako sa podarilo môjmu bývalému spolulezcovi, napríklad po zápale pankreasu v dôsledku abúzu alkoholu (v podstate rovnaký mechanizmus). DM II. typu nie je takisto viazaný nejako špeciálne na sacharidy, ako skôr na súbor faktorov, ku ktorým okrem veku patrí aj nadváha, čím sa opäť vraciame ku stráženiu si príjmu, či zanedbateľná fyzická aktivita.
Vobec mi nesedi popis toho co sa stalo, s videom. Mi pride, ze chceli rozputat hysteriu .. ale skor ma zaujalo co niekto vravel, ze "black diamond" trail ? To som tam tiez moc nevidel.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
To uz aby si clovek co nevladze ujst, musel vybavovat na nutnu sebeobranu zbrojak A a cvicil strelbu. A k tomu nosit 5 ranovy revolver S&W r500 magnum, alebo desert eagle co je riadne zavazie. Tym S&W zdolali uz aj slona. Dlha zbran zavadzia a znamena mozne pytliactvo. Neviem ci klasicka gulka ho hned zastavi z blizka a triestiva dumdum, co vytrhne pol mozgu je zas zakazana.
Alebo dat 15j elektricke ohradniky okolo trailu a pre zvierata postavit nadchody.
Hlboko v lese by nemali byt traily vobec. Aj zvierata chcu niekde byt. A na okraji lesa trail a ten ohradnik so signalizaciou poruchy.
Ja skôr súhlasím s Goldingovým názorom:
"Čokoľvek žene dáš, vždy to urobí lepším.
Ak jej dáš spermie, dá ti dieťa.
Ak jej dáš dom, dá ti domov.
Ak jej dáš potraviny, urobí ti jedlo.
Ak jej dáš úsmev, dá ti svoje srdce.
Čokoľvek jej dáš, to znásobí a rozšíri.
Takže pokiaľ sa ku nej správaš ako vôl, buď pripravený, že dostaneš kopu sračiek. "
Tak si ich vážte, tí, čo ich máte. Tím ostatným, s podobnými názormi ako som čítal vyššie, hrozí, že ich život bude značne smutnejší. Mačovia.
presuvam do inej temy, lebo mi neda nereagovat (a vtipkar na to naozaj nie je vhodny)
tak ako pises to funguje v idealnom, svete (alebo v niektorych jednotlivych pripadoch)
je krasne, ze v tvojom veku tomu stale veris (resp. predpokladas, ze ak to tak nie je, tak za to moze chlap) ...
chcel by som, aby to bolo ako pises, ale mozes mi verit, ze tak to naozaj nie je
nenapadam, len konstatujem ...
veru, chlapec by si mal doštudovať pojmy ako monkey branching a pod. prv, ako sa s nimi nedobrovoľne zoznámi v okamihu zistenia, že parohami vytrhol zárubne dverí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- najvacsi znecistovatelia ovzdusia: Cina, USA, India, Rusko, Japonsko
- najvacsi producenti odpadu: Kanada, USA, Finsko, Svedsko, Luxembursko... (tu ich je samozrejme viac, ako aj napr. Ukrajina, Armensko...)
- spolocnosti produkujuce najviac odpadu: Cina (uhlie), Aramco (Saudi Arabia Oil company), Gazprom; National Iranian Oil Co, ExxonMobil Corp,......
takze asi nebude to o tom, ze je dakto chudobny, tak nerecykluje...
samozrejme, ze ekonomicky chudobnejsie krajiny neinvestuju tolko do recyklacie odpadov, ale nebude to tiez ciernobiele, kedze napr. Nemecko je na prvom miste v recyklacii odpadov na celom svete, ale v prvej 5ke exportovania plastoveho bordelu do Ciny. Cize faktorov asi bude viac.
clanok je zamknuty, takze som ho necital, ale co si tu skopiroval, ta pani pise, ze je to jej nazor a nie fakt... vyzera to stale tak, ze ekologia je v <> koli ignorantstvu ludi a nie koli tomu, ze je dakto chudobny...
Padli tam nejaké chobotiny o cukrovke z cukru. Akože, pamätám si matne, že sa tým v 70s strašili deti, pravda je taká (a teraz sa budem pre jednoduchosť držať starej klasifikácie), že DM I. typu je autoimunitné ochorenie, ktoré prichádza po niektorých infekčných ochoreniach, keď organizmus v rámci boja s patogénom ako collateral damage odrovná aj Langerhansove ostrovčeky (a pozor, ten istý patogén prežije 99+ % ľudí bez následkov, takže je to nepredikovateľné), alebo, ako sa podarilo môjmu bývalému spolulezcovi, napríklad po zápale pankreasu v dôsledku abúzu alkoholu (v podstate rovnaký mechanizmus). DM II. typu nie je takisto viazaný nejako špeciálne na sacharidy, ako skôr na súbor faktorov, ku ktorým okrem veku patrí aj nadváha, čím sa opäť vraciame ku stráženiu si príjmu, či zanedbateľná fyzická aktivita.
http://www.biker.sk/41894/video-medved-nahanal-cyklistov-az-1km-na-traile-v-kanade/?fbclid=IwAR11otJvjtv3r3-mkQQIIkItleoCszlHypa4X9NFtUt2_JF2qmCixav0jEE
Alebo dat 15j elektricke ohradniky okolo trailu a pre zvierata postavit nadchody.
Hlboko v lese by nemali byt traily vobec. Aj zvierata chcu niekde byt. A na okraji lesa trail a ten ohradnik so signalizaciou poruchy.
ako tam hovori,asi zacitil jedlo v ruksaku,mne trochu pripadalo ze sa chcel hrat,popripade prvykrat videl cloveka
"Čokoľvek žene dáš, vždy to urobí lepším.
Ak jej dáš spermie, dá ti dieťa.
Ak jej dáš dom, dá ti domov.
Ak jej dáš potraviny, urobí ti jedlo.
Ak jej dáš úsmev, dá ti svoje srdce.
Čokoľvek jej dáš, to znásobí a rozšíri.
Takže pokiaľ sa ku nej správaš ako vôl, buď pripravený, že dostaneš kopu sračiek. "
Tak si ich vážte, tí, čo ich máte. Tím ostatným, s podobnými názormi ako som čítal vyššie, hrozí, že ich život bude značne smutnejší. Mačovia.
presuvam do inej temy, lebo mi neda nereagovat (a vtipkar na to naozaj nie je vhodny)
tak ako pises to funguje v idealnom, svete (alebo v niektorych jednotlivych pripadoch)
je krasne, ze v tvojom veku tomu stale veris (resp. predpokladas, ze ak to tak nie je, tak za to moze chlap) ...
chcel by som, aby to bolo ako pises, ale mozes mi verit, ze tak to naozaj nie je
nenapadam, len konstatujem ...