chlapci z BB pocujte ... najblizsi vikend sa chystam z bikom do bb a planoval som si cez kremnicku a velestur na skalku vybehnut .... nevies ako zjazdne je to tam?
Tmax: Klokoč je úžasný, hlavne keď tam rozkvitnú tie žlté kvety.
Niet o com, najma vyslap zo severu a porast je paradny. Len co pride potom pred Vapennoou... Trasa Vapenna - sedlo Skalka na biku uz asi nikdy viac (nejake 2km nosenia biku po kamenoch dost uberu z casu). Urcite useky su v poho, no trebalo by to tam vycistit. Same popadane haluze, ktore sa zamotavaju do vypletu, no fuj! Ale inac nadhera, za pekneho pocasia to naozaj stoji za to.
My sa s Klokoču spúšťame na Sklennu hutu a odtiaľ na Taricové skaly smer Baba.
Je pravda že na Vápennú chodíme od Sološnice lebo opačná strana je ako píšeš nosenie
to lapaloma ked ze som tam tento tyzden bol vysiel som na Tri Krize a koniec. Z Troch krizov sa da este an Veelstur ist, ale na skalku nie na zvazniiach je este kopa snehu, do tyzdna to sotva zmizne. sak tu ams moju planovanu trasu ktorou som chcel ist a vysiel som iba na Velestur, cez mokry snech 20 cm je to ozaj trapenie.
ci sparinga to este neviem ... uz prilis dlho jazdim len sam ;-] a inak ano chcem ist tam niekde lebo som dohodnuty s kamoskou ze ju pridem pozriet do zvolena ;-] takze smer mam jasny
som si pozrel tvoj profil tu ;-] a ak robis co tam mas napisane tak je 99% sanca ze sa poznas s mojim brachom ;-]
Keďže som včera vysedával na oslave musel som sa dnes po práci trochu prevetrať trasa Vlčince - Rosinská hora - Višňové - Holý diel - Turie - L. Lúčka - Bytčica - Solinky - Vlčince, smiešnych 23 km s prevýšením 460 metrov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tmax: Klokoč je úžasný, hlavne keď tam rozkvitnú tie žlté kvety.
Niet o com, najma vyslap zo severu a porast je paradny. Len co pride potom pred Vapennoou...
Je pravda že na Vápennú chodíme od Sološnice lebo opačná strana je ako píšeš nosenie
som si pozrel tvoj profil tu ;-] a ak robis co tam mas napisane tak je 99% sanca ze sa poznas s mojim brachom ;-]
snehu nikde?