Kupil som MTB tretry vtedy ako uplny neznalec v Kaktuse, na 3 suche zipsy, nepamatam presne kolko stali, ale snad okolo 70-80, Specialized v zlave/vypredaji. Dotahovacie kolecko je super prakticke, asi by som pri druhych tretrach trochu nasetril a isiel do toho. Ale tie prve mam teraz druhy rok, som s nimi spokojny a jedina naozaj zasadna nevyhoda sucheho zipsu je, ze ked sa chcem cez vikend rano potichu vytratit, ale zle si ich zapnem pripadne sa este raz chcem vyzut a pre nieco vratit, to rozopnutie sucheho zipsu ma potencial zobudit deti.
skusal som inak tieto a sedeli mi dost dobre najlepsie zo vsetkeho co som skusal no pokukoval som skor po klasicky mtb tretrach a nie turist. myslite ze na zaciatok by boli lepsie taketo?
btw mate niekto skusenost s vyberom v obchode pearl izumi v parndorfe? na nete pisu ze maju aj shimano rozmyslam ze by som to skocil obzret
btw mate niekto skusenost s vyberom v obchode pearl izumi v parndorfe? na nete pisu ze maju aj shimano rozmyslam ze by som to skocil obzret
Ja tam chodim pomerne casto ?
Vacsinou je tam taka pekna rakusanka ale obcas sa naskytne aj ten veduci predajne a to je slovak tak s tym pokecame. Maju aj shimano sortiment oblecenia a doplnkov. Aktualne tusim aj nejake laser prilby a okuliare ale tie sa neoplatia. Maju velky vyber tretier aj triatlonove a daju sa vzdy vyskusat. Raz som tam kupil XC7 tretry za tusim 70 eur
Nie ten je uz davno zruseny, ak len tretry tak uz nic ine. Ak nejake handry tak hned vedla je Odlo.
Ale za kruhacom je taky mini obchodny kut ktory sa vola Pado a tam je nejaky sportovy obchod a mozno aj tretry by nejake mohli mat.
Cestné tretry sú pohodlnejšie na dlhší výjazd (celodenný) , netlačí v nich tak noha od pedála, kedže majú lepšie vyriešené rozloženie tlaku na pedál (veštia plocha na ktorej stojíš).
Mám cestné tretry (a shimano pedále SPD-SL) Specialized Torch 1.0 na 3 suché zipsy a aj aj 200 km švih (samozrejme po asfalte) mám nohy ako bavlnke, nič ma nebolí. Majú super tvrdú podrážku (a pritom pohodlnú) a odvetranie je super. Samozrejme do terénu sa nehodia a ani do mesta. Ale s gravelom nejazdím ťažký terén.
Nemas pravdu, podobne su natom aj karbonove modely mtb tretiet. Napr S-Works Recon su na nerozoznanie od cestnych (S-Works Sub6). Pri Giro Empire VR90 je trosku vacsia vola kufra ale ani jedna ta do nohy tlacit nebude.
Na jesenné obdobie a do mesta (pravidelne jazdievam tak do konca novembra a potom cca začnem na začiatku marca) som si ale kúpil combo pedále shimano T8000 (z jednej strany flat a z druhej SPD). Takže do mesta teraz jazdievam v teniskách - to je super, a ak by som išiel na nejaký výjazd tak som si kupil SPD tretry Force. Vyzerajú dobre, ale na môj vkus "silničáře" sú také moc mohutné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no len mam nohu 43/44 to bude problem take damske najst
Danishko
tie som prave skusal a nedokazal som ich zatiahnut tak aby dobre drzali
Ja tam chodim pomerne casto ?
Vacsinou je tam taka pekna rakusanka ale obcas sa naskytne aj ten veduci predajne a to je slovak tak s tym pokecame. Maju aj shimano sortiment oblecenia a doplnkov. Aktualne tusim aj nejake laser prilby a okuliare ale tie sa neoplatia. Maju velky vyber tretier aj triatlonove a daju sa vzdy vyskusat. Raz som tam kupil XC7 tretry za tusim 70 eur
primarne teraz tretry hladam taktam asi zajtra zbehnem nemam to az tak daleko a mozno sa nieco postasti
je tam este nejaky obchod s takym sortimentom?viem ze kedysi tam bol nejaky sport3000 ci ako sa to volalo no dlhsie som tam nebol
Ale za kruhacom je taky mini obchodny kut ktory sa vola Pado a tam je nejaky sportovy obchod a mozno aj tretry by nejake mohli mat.
Mám cestné tretry (a shimano pedále SPD-SL) Specialized Torch 1.0 na 3 suché zipsy a aj aj 200 km švih (samozrejme po asfalte) mám nohy ako bavlnke, nič ma nebolí. Majú super tvrdú podrážku (a pritom pohodlnú) a odvetranie je super. Samozrejme do terénu sa nehodia a ani do mesta. Ale s gravelom nejazdím ťažký terén.