V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Tablet som vyriešil tym že som ho prepol ako PC. Tam je velkost postačujuca ale mobil ma velmi velmi male pismenka.
Ak to nejde tak pohoda. Len som sa pokusil.
Skus to na tom mobile v chrome a nebude tam podla mna
Tú už predsa máme
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/ona-hlada-jeho-on-hlada-ju-ona-hlada-ju-on-hlada-jeho-d-t37378.html
No jo, ale ked tie registracie robi clovek, tak mu v tom velmi nemame ako zabranit - CAPTCHA prejde bez problemov, nas matematicky test s translatorom tiez. Obmedzime ale jeho moznosti rozposielania sprav a budeme ich okamzite mazat a blokovat IPcky.
Taki ludia casto pouzivaju VPNky, v tomto pripade asi SK servery. Co ked zablokujete IPcky, ktore mozno pouzivaju aj "normalni" clenovia fora?
xgasko islo o ruske IPcky. Ak by to boli slovenske IPcky, nebudeme ich blokovat.
Ojoj, jazykar by sa zišiel aj na príspevky