Inak vcera vyborny pojazd na Javorine.Python + Olivia.
Hore neskutocna atmoska-vdaka hmle nebolo vidiet na 10 metrov.Kto si to chce dat,ma super prilezitost,kedze tam ocividne bola brigada a je to vsetko pekne zjazdne.
Prikukal som na vas z okna ako ste sa na parkovisku chystali
My pre zmenu dnes po hrebeni od Starej Lehoty na Striebornicu. Jesen v plnom prude.
Aj ja som mal včera jeseň v plnom prúde. Oravský íl na rozdrbaných lesných cestách. Tu na Orave v okolí TS už asi nie je normálna cesta alebo chodník (až na pár výnimiek, ktoré časom omrzia)... Ešte že som v lete pochodil Nízke Tatry a liptovskú časť Skorušiny a Choča.
Včera som bol pozrieť, ako sa darí naším bobrom v háji, aká je príroda v Lužných lesoch a ciel bolo pozrieť rozpadnutý a chátrajúci objekt 20. roty Pohraničnej stráže pri usadlosti Boří dvur. Hneď vedľa stará budova Pohraničnej stráže. Kofola a grilovaná cigára na Pohansku, cyklotrasou k Soutoku Moravy a Dyje a po hrádzi Moravy cez Brodské a les domov. Okruh 69km. Budovu pohraničnej stráže som chcel troška preskúmať, no vyhrážali sa fotopascami, tak som to nepokúšal.
Včerajší kratší výjazd do okolia (34km, 2:17hod, 620m nastúpaných). V lese krása a úplny reset hlavy 60% asfalt, 40% lesné a polné cesty, bez blata, veľa lístia.
Už to začalo, aj keď sa ešte neposúval čas. Prvých 30 km nočnej jazdy, ktorú som si užil. Ponaháňal som obrovského jazveca, som nevedel, že taký zver je aj na Orave...
edelweiss celovka Fenix HM65R, svieti neskutocne dobre.... cena je vyssia ale stoji za tie peniaze...
ma 2 svetla: -prve je rozptylove s tromi modmi svietenia, na vyslap postacuje druhy/treti mod... farba svetla je tepla zlta, moj odhad takych 3000kelvinov
-druhe svetlo je do dialky s styrmi modmi svietenia, tu je viditelny stredny kuzel, ale v kombinacii s prvym svetlom ho nevnimas... farba svetla cca 5000kelvinov
do zjazdu alebo trail pouzivam najsilnejsi mod rozptyloveho svetla a treti mod do dialky,,, stvrty zapnem pri kamenistych zjazdoch... celovka ma pamet na posledne zapnute mody...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hore neskutocna atmoska-vdaka hmle nebolo vidiet na 10 metrov.Kto si to chce dat,ma super prilezitost,kedze tam ocividne bola brigada a je to vsetko pekne zjazdne.
My pre zmenu dnes po hrebeni od Starej Lehoty na Striebornicu. Jesen v plnom prude.
Okolie BB
Oravce, Mičiná, Vartovka, Stará kopa, Môlča ,Driekyňa, Chotárne, Povrazník
67.92km / 1,490m
Rumakk, aky lampas pouzivas?
ma 2 svetla: -prve je rozptylove s tromi modmi svietenia, na vyslap postacuje druhy/treti mod... farba svetla je tepla zlta, moj odhad takych 3000kelvinov
-druhe svetlo je do dialky s styrmi modmi svietenia, tu je viditelny stredny kuzel, ale v kombinacii s prvym svetlom ho nevnimas... farba svetla cca 5000kelvinov
do zjazdu alebo trail pouzivam najsilnejsi mod rozptyloveho svetla a treti mod do dialky,,, stvrty zapnem pri kamenistych zjazdoch... celovka ma pamet na posledne zapnute mody...