Nerobi niekto na DI na oddeleni dokladov? Potreboval by som info ci je mozne vydat duplikat na velky TP na pockanie alebo sa na to musi nejaky cas cakat ako na maly TP. A co vsetko k tomu treba, docital som sa ze OP, bielu kartu a cestne vyhlasenie o strate/odcudzeni. Kludne aj do spravy. Dakujem
nie je to na pockanie, kedze to pytas na okresnom urade, ktory si musi kazdy taky duplikat nechat schvalit od statneho dopravneho uradu; takze to bude uradny standard do 30 dni, resp do 2 pracovnych ak si priplatis
nie je to na pockanie, kedze to pytas na okresnom urade, ktory si musi kazdy taky duplikat nechat schvalit od statneho dopravneho uradu; takze to bude uradny standard do 30 dni, resp do 2 pracovnych ak si priplatis
a to sa netyka len maleho TP? aspon tak som to cital ze tam plati tato 30 (2) dnova lehota
No pokial viem, pri vydavani duplikatu sa to tyka aj velkeho. 30, resp 2 dnova lehota je akysi standard, aj pri pase to tak mas. Patrik, zmena v TP je rozdiel v tom, ze povodny TP vymenis za novy "z rucky do rucky".
Tusim to bolo tak, ze zo zaciatku davali a potom sa minuli. Ja som to vybavoval kvoli tomu, ze ako konatel firmy bola elektronicka komunikacia povinna. A bol som medzi prvymi.
Jop pisu ludia v recenziach ze funguje so slovenskym obcianskym. Tak by mala byt dobra. Inak ta musim upozornit, ze celkovo instalacia a nasledne pouzivanie tych programov co si stiahnes zo Slovensko.sk je jeden velky neprehladny bordel. Ja sa v pocitacoch celkom vyznam a dost som sa zapotil, kym som spojazdnil podpisovanie dokumentov v Google Chrome - je na to specialne rozsirenie Disig Web Signer, bez toho to nefunguje. Moja mama nie je pocitacovy analfabet a nemala sancu to rozbehat. Neviem preco je to tak komplikovane.
https://portal.minv.sk ja vsetko vybavujem tam. Na DI si uz pridem len pre doklad. Len musis mat cipovy obciansky.
Na cipovom obcianskom musis mat vytvoreny svoj kvalifikovaný elektronický podpis (KEP, predtym oznacovany skratkou ZEP) https://www.slovensko.sk/sk/zep
Bez KEP s cipovym OP ziadne pravne ukony nespravis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ma zaujima a ta čítačka čipových kariet ktorá?
a to sa netyka len maleho TP? aspon tak som to cital ze tam plati tato 30 (2) dnova lehota
Mne nedali k OP s čipom.
Na cipovom obcianskom musis mat vytvoreny svoj kvalifikovaný elektronický podpis (KEP, predtym oznacovany skratkou ZEP)
https://www.slovensko.sk/sk/zep
Bez KEP s cipovym OP ziadne pravne ukony nespravis.
https://www.etrend.sk/financie/6-rad-ako-komunikovat-s-uradmi-online.html