Trochu asi vzniklo nedorozumenie. Ja som sa prave naramne bavil na tejto akcii. ten servis co tam bol /od ubytka cez trasy, znacenie atd atd/ mi uuuplne stacil. Len som mal pocit ze vela ludi frflalo na rychlu skupinku vpredu, znacenie trate, zlu obsluhu /no dobre to trochu vadilo aj mne uznavam / Preto som to nazval ako "zakladny kamen". Nech si z akcie ludia zoberu to pozitivne a ak si myslia ze ak vedia nejake veci spravit lepsie tak nech ich tak spravia. Vobec som nechcel tuto akciu nijako znevazovat ani nic podobne. Prave naopak. Velmi rad sa zucastnim znovu.
Tak potom je vsetko ok. A pre nas je to tiez skusenost, comu sa mame vyvarovat pri organizovani Kellys camp 2008. Az prides porovnas.
tak si toto stretko vo Varine tak trocha zneuzil
priznavam sa bolo to prvy krat co som nieco taketo spoluorganizoval a uz by som vedel co a ako by som poupravil ..ale tomu sa hovori ucit sa na vlastnych chybach .... a ako vidim na Drotarovi plati aj mudri sa ucia na chybach inych
Ale tak dalo sa. Nabuduce nebude Miro setrit stuzkami a bude to hned lepsie. Ako ja to berem ako vynikajucu akciu. Ak bude nieco niekedy nabuduce isto za zucastnim.
a slapat bude kto? ale samozrejme slo hlavne o spoznanie ludi a pokecanie pri pive a podobne ... mozno spoznat nove prostredie ale o tom by vedela porozpravat Danka tej sa tu pacilo
Tak, ja by som tiez velmi rada podakovala...hlavne Saldi, ale aj ostatnym zucastnenym za zorganizovanie skvelej akcie ....samo o sebe ja som sa tam citila uplne skvele, odniesla som si kopec uzasnych zazitkov, spoznala som skvelych ludi a pri prezerani fotiek by som sa tam hned vratila, takze este raz velke DIIIIIk!!!
btw:A samozrejme velka vdaka aj Drotarovi a Mikimu za ich milodary........ na sobotnajsom vyjazde .
priznavam sa bolo to prvy krat co som nieco taketo spoluorganizoval a uz by som vedel co a ako by som poupravil ..ale tomu sa hovori ucit sa na vlastnych chybach .... a ako vidim na Drotarovi plati aj mudri sa ucia na chybach inych
Noo nezneuzil, pretoze tieto veci s oznacenim, zmapovanim a podkladmi mame vyriesene inac ale to sme to odkukali z Velocampu. Ubytovanie bude trosku ine ( lepsie a za menej penazi) a obcerstvenie bude zabezpecene urcite k plnej spokojnosti. Na to ze ste takuto akciu organizovali prvy krat, z mojho pohladu nemam ziadne zasadne vyhrady. U mna spokojnost pretoze klady daleko prevysili nedostatky. Ak sa tak vobec daju pomenovat.
TO MirecBB ten prispevok som dal dole.
a slapat bude kto? ale samozrejme slo hlavne o spoznanie ludi a pokecanie pri pive a podobne ... mozno spoznat nove prostredie ale o tom by vedela porozpravat Danka tej sa tu pacilo
ano ano velice. musim niekedy dobehnut zase k vam oben (hore )
no ked som sa snazil vyrovnat tvojmu tepmu moc som toho prostredia nespoznal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mirec to myslel dobre:) Len ste sa asi kapku nepochopili..
Nieee, fetuje cpavok
áno áno nabuduce donesiem aspon demižón
a slapat bude kto?
btw:A samozrejme velka vdaka aj Drotarovi a Mikimu za ich milodary........ na sobotnajsom vyjazde
zober rovno cisternu. Snad to postaci
ak budem mat so sebou dostatok "ruzovych kamaratok" tak ta o par poldeci oberiem
Noo nezneuzil, pretoze tieto veci s oznacenim, zmapovanim a podkladmi mame vyriesene inac ale to sme to odkukali z Velocampu. Ubytovanie bude trosku ine
TO MirecBB ten prispevok som dal dole.
ano ano velice. musim niekedy dobehnut zase k vam oben (hore
ATC je otvoreny celu seezonu
no ked som sa snazil vyrovnat tvojmu tepmu moc som toho prostredia nespoznal
sa chvalis alebo stazujes
jak tak pozeram, tak zas taky singlac to nie je. ma to aspon dva metre na sirku...