To sa mi stava bezne ze dupem na brzdy ked vychadzam z karloveskeho ramena na botanicku, kde rozhladu brani aj plny plot. A este ma cyklista vycitavy pohlad...
Dnes rano pacient v smere z petrzalky na most SNP, cvakol som aj znacku, fotka nic moc v rychlosti a bola tma
Isiel v busovom pruhu a este vyblokoval dve auta co chceli odbocit na dvory k pumpe
Ako som osobne zistil, tak každý bratislavský most má cyklopruh, tak nevidím dôvod ísť takto. Ale zas pre mňa bol zážitok ísť cez Dunaj po každom moste
"Ale zas pre mňa bol zážitok ísť cez Dunaj po každom moste"
Ta krasna nevinnost pohladu turistu .
Mne ako domacemu prejazd cez mosty automaticky aktivuje frflaci mod.
- most Lafranconi - zas tie trubky musia skakat bungee jumping z lavky pre cyklistov
- most SNP - dokedy budu este opravovat lavku pre pesich ? Uz to trva vecnost (niekolko mesiacov) .. a tak chodci musia po lavke pre cyklistov
- Stary most - <dopln si zvuk drkotania zubov od vlniteho povrchu cyklopruhu> " a to ignorovanie cyklopruhu zo strany chodcov..grr
- most Apollo - po nom som este nesiel
- Pristavny most - <dopln si zvuk drkotania zubov od nekvalitneho povrchu>
"Ale zas pre mňa bol zážitok ísť cez Dunaj po každom moste"
Ta krasna nevinnost pohladu turistu .
- most Lafranconi - zas tie trubky musia skakat bungee jumping z lavky pre cyklistov
- most SNP - dokedy budu este opravovat lavku pre pesich ? Uz to trva vecnost (niekolko mesiacov) .. a tak chodci musia po lavke pre cyklistov
- Stary most - <dopln si zvuk drkotania zubov od vlniteho povrchu cyklopruhu> " a to ignorovanie cyklopruhu zo strany chodcov..grr
Súhlasím s úplne všetkým Apollo bol asi najlepší. Všetky tie nedostatky som nemal dôvod riešiť, vychtnával som si pohľady na Dunaj, lode, Staré mesto a pod
Z tohto mavam hlavu v smutku... Nespocet krat som za tie roky musel zastat kvoli tomuto na moste, ked sa tam vytvori tlupa organizatorov, divakov + este ostatni cyklisti a nedajboze az bezci v oboch smeroch.
Vedel by som niekde zistit, kto im na toto dal povolenie a vyjadrit svoj nesuhlas so sucasnym riesenim?
Niezeby som mal problem zastat, osobne som vzdy na bicykli nastaveny sa "neponahlat", kym nevypadnem z mesta von, avsak nerozumiem, preco by nemohli skakat na druhej strane mosta? Mal som pocit, ze na vychodnej strane mosta je cyklotrasa, zatialco na druhej nie. Nedavalo by teda z tohto titulu vacsi zmysel robit to na opacnej strane, kde nechodia cyklisti? Alebo naopak, ak sa ma vychodna strana vyuzivat na rozne ucely kvoli vyhladom na hrad, tak by mozno bolo na mieste rozumne a bezpecne presunut premavku cyklistov na zapadnu stranu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
to ani nie je bunjee, to je vraj len kyvadlovy zoskok
ja tam este navyse pridavam, nehodlam zastavovat koli idiotom roztahanym po celej sirke cyklotrasy, ked vidia ze sa ruti bicykel a nezastavuje tak uz uskakuju, zopar ich uz dostalo laktom a vobec ma to nes.ere, je to stado oviec co sa nepozera ci niekto ide alebo nie len tam stoja a zavadzaju
Uplny bonus v nedelu som tam pri nich zazil ja. Ked som slecne "vyvalenej" na chodniku, zjavne sa jej uz nechcelo stáť, skoro pedalom odtrhol sanku. Nastastiw som si ju v poslednej chvili vsimol. Tlupa ludi bez osvetlenia, reflexneho prvku. Proste parada.
Podla mna, oni skacu z vychodnej strany kvoli tomu, ze je zaveterna a v case hicov je tam tien. To vsak nemoze ospravedlnit ich neohladuplnost (alebo aroganciu?) ..Nastastie, ked uz nepoznaju pravidla cestnej premavky, aspon rozumeju jazyku zvonceka
Mna minuly rok zachytil chlapik ked namotaval lano. Tento vikend nejaky chlap spravil krok dozadu a vrazil mi do syna na bicykli.
Keby som vedel kto to ma na starosti, tak by som za nim isiel, nech to prehodnotia, a bud cyklotrasu alebo jumperov prehodia na druhu stranu.
Kdesi v paralelnom vesmire zaiste pokutuju chodcov za kracanie po cykloceste, a okrem ineho aj za odhadzovanie spakov na chodnik a chodenie na cervenu cez priechod pre chodcov..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja, keď požijem, nejavím.
Isiel v busovom pruhu a este vyblokoval dve auta co chceli odbocit na dvory k pumpe
Ta krasna nevinnost pohladu turistu
Ta krasna nevinnost pohladu turistu
Súhlasím s úplne všetkým
Z tohto mavam hlavu v smutku... Nespocet krat som za tie roky musel zastat kvoli tomuto na moste, ked sa tam vytvori tlupa organizatorov, divakov + este ostatni cyklisti a nedajboze az bezci v oboch smeroch.
Vedel by som niekde zistit, kto im na toto dal povolenie a vyjadrit svoj nesuhlas so sucasnym riesenim?
Niezeby som mal problem zastat, osobne som vzdy na bicykli nastaveny sa "neponahlat", kym nevypadnem z mesta von, avsak nerozumiem, preco by nemohli skakat na druhej strane mosta? Mal som pocit, ze na vychodnej strane mosta je cyklotrasa, zatialco na druhej nie. Nedavalo by teda z tohto titulu vacsi zmysel robit to na opacnej strane, kde nechodia cyklisti? Alebo naopak, ak sa ma vychodna strana vyuzivat na rozne ucely kvoli vyhladom na hrad, tak by mozno bolo na mieste rozumne a bezpecne presunut premavku cyklistov na zapadnu stranu.
ja tam este navyse pridavam, nehodlam zastavovat koli idiotom roztahanym po celej sirke cyklotrasy, ked vidia ze sa ruti bicykel a nezastavuje tak uz uskakuju, zopar ich uz dostalo laktom a vobec ma to nes.ere, je to stado oviec co sa nepozera ci niekto ide alebo nie len tam stoja a zavadzaju
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/53727/zaberanie-cyklo-cesty-na-moste-lafranconi-na-bungee-jumping
Podla mna, oni skacu z vychodnej strany kvoli tomu, ze je zaveterna a v case hicov je tam tien. To vsak nemoze ospravedlnit ich neohladuplnost (alebo aroganciu?) ..Nastastie, ked uz nepoznaju pravidla cestnej premavky, aspon rozumeju jazyku zvonceka
Keby som vedel kto to ma na starosti, tak by som za nim isiel, nech to prehodnotia, a bud cyklotrasu alebo jumperov prehodia na druhu stranu.